Ιατρικές Εξετάσεις Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
gumf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gumf »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Κανενα νεο απο τα παιδια που περασαν σημερα επιτροπη να πας πει πως ηταν τι τους κανανε;

σας φωναζουν ανα 10 ατομα σε ενα δωματιο μενετε μονο με το σλιπακι σας λενε να κανετε κατι εκτασεις με τα χερια, κατι καθησματα, στεκεσται στις μυτες των ποδιων με τεντωμενα χερια και κλειστα ματια για λιγα δευτερα, σας εξεταζουν στην οψη για σκολιωση η κυφωση και τελος βαζουν επανω στην καρτελα των υγειονομικων ενα οκ και τελος. Παρτο φυγε η δουλεια, πολυ μπαμ μπαμ
και στο τελος τι σας ειπαν; Περιμενουμε καποια ανακοινωση; Ποτε ξεκιναμε; Υπαρχει καποιος προγραμματισμος η μενουμε στο περιμενε; Ευχαριστω!
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

Υψος και βαρος δεν μετρανε οχι. Σου βαζουν οκ στην καρτελα και μετα περιμενεις ανακοινωση απο το αρχηγειο, ετσι μας ειπαν εμας. Δηλαδη στο περιμενε οπως ειπες... !
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Αναμονη για την σχολη μετα.Εικόνα
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Παιδια καλησπερα, ξερει κανεις τι ειναι το s.c kai c.c στον οφθαλμιατρο κι αν εχει καποιο οριο κλπ λογω του οτι εχω μυωπια?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

sc Ειναι η οπτικη οξυτητα χωρις διωρθωση και cc ειναι με διωρθωση δηλαδη με τα γυαλια σου. Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου αν ξερει κανεις αν κοπηκε κανενας οδηγος για μυωπια εχω λιγοτερο απο 1.5 βαθμο στο καθε ματι αλλα δεν ξερω μηπως εχουν αλλο οριο οι οδηγοι απο τους αλους.
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Αντωνη το οριο πρεπει να ειναι ιδιο για ολους και νομιζω ειναι 4.5. Εχω μυωπια 2 και στα δυο ματια και 0.75 αστιγματισμο στο ενα, υπαρχει προβλημα επειδη εχω μυωπια και αστιγματισμο μαζι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όπως είπε και ο πέτρος το όριο μυωπίας είναι το ίδιο για όλους.
Πέτρο δεν θα έχεις πρόβλημα.
DIMITRIS84

Δημοσίευση από DIMITRIS84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Κανενα νεο απο τα παιδια που περασαν σημερα επιτροπη να πας πει πως ηταν τι τους κανανε;

σας φωναζουν ανα 10 ατομα σε ενα δωματιο μενετε μονο με το σλιπακι σας λενε να κανετε κατι εκτασεις με τα χερια, κατι καθησματα, στεκεσται στις μυτες των ποδιων με τεντωμενα χερια και κλειστα ματια για λιγα δευτερα, σας εξεταζουν στην οψη για σκολιωση η κυφωση και τελος βαζουν επανω στην καρτελα των υγειονομικων ενα οκ και τελος. Παρτο φυγε η δουλεια, πολυ μπαμ μπαμ
με την σχολιωση τι ακριβως παιζει; Υπηρχε καποιος που ειχε αλλα δεν ηταν αρκετη ωστε να κοπει;
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Παιδια καλημερα πηγα στον οφθαλμιατρο σημερα και μετα εβγαλε ανεβασμενα.2.25 μυωπια και στα δυο ματια και 1.0 αστιγματισμο στο ενα. Θα εχω προβλημα με αυτα τα νουμερα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι.
Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Έχω μυωπία γύρω στο 7 στο κάθε μάτι θα έχω πρόβλημα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κόβεσαι.
kesk21

Δημοσίευση από kesk21 »

Δεν θα επρεπε να του το ειχαν πει την ημερα που εδωσε την καρτελα με τις εξετασεις;
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gate21ss »

Στάθης έγραψε:Έχω μυωπία γύρω στο 7 στο κάθε μάτι θα έχω πρόβλημα;

Καλημερα φιλε. Δεν εχεις περασει ακομη υγειονομικη επιτροπη; Κι αν οχι ποτε περνας;

Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Καλημέρα όχι δεν έχω περάσει ούτε δεν ξέρω πότε είναι και αν θα πάω γιατί έχω μεγάλη μυωπία.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες