Προς τους φίλους μας Επαγγελματίες Οπλίτες της 4ης σειράς που μονιμοποιήθηκαν, σας παραθέτουμε το σχετικό ΦΕΚ με τα ονόματα σας. Καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη. ΦΕΚ Γ 142/2013
Moνιμοποίηση ΕΠΟΠ 4ης Σειράς
Ευχαριστούμε φιλέ μου για την ενημέρωση. όσοι δεν πρόλαβαν να παραιτηθούν έχασαν την αποζημίωση συμπεριλαμβανομένου και εμού έμεινε μόνο η ορκωμοσία και το σχολειό μονιμοποίησης-λοχία.
Τελος καλο ολα καλα... Ορκιστικαμε και μονιμοποιηθηκαμε!
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΛΟΣ έγραψε:Τελος καλο ολα καλα... Ορκιστικαμε και μονιμοποιηθηκαμε!
Καλή σταδιοδρομία Κώστα, και καλή δύναμη.
Παιδια ειμαι εποπ 4 σειρα και εχω μια απορια που μπορω να βρω εγκολπιο των εποπ εκτος απο το 1 γραφειο που δεν το δινουν παρα μονο να το δεις εκει επιτοπου
Για όποιους ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα για τους ΕΠ. ΟΠ (Επαγγελματίες Οπλίτες) 2013: Εδώ θα βρείτε τα αποτελέσματα http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypetha/ada/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A56-%CE%979%CE%95
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
βαγγελης έγραψε:Φ.412.06α/18/162759/Σ.5115Αυτο είναι το φ. Για τις κρισεις των εποπ 2005, δηλαδή της τέταρτης σειράς.
Αν ξερει καποιος που ειναι ηδη ΕΠ. ΟΠ. Οταν γινεσαι ΕΠ. ΟΠ. Αναγραφονται ολα τα ονοματα σε καποιο ΦΕΚ η αναγραφονται μονο οταν γινονται οι μονιμοποιησεις;
str-pezikou έγραψε:
Αν ξερει καποιος που ειναι ηδη ΕΠ. ΟΠ. Οταν γινεσαι ΕΠ. ΟΠ. Αναγραφονται ολα τα ονοματα σε καποιο ΦΕΚ η αναγραφονται μονο οταν γινονται οι μονιμοποιησεις;
Τα ονόματα των επιτυχόντων υποψηφίων που τελικώς προσλαμβάνονται σαν Επαγγελματίες Οπλίτες αναρτώνται σε ΦΕΚ, οι προαγωγές τους μέσω ΕΔΥΕΘΑ επίσης αναρτώνται και σε ΦΕΚ όπως επίσης και τα ονόματα των επιτυχόντων / αποτυχόντων ΕΠ. ΟΠ για την μονιμοποίηση!
Ελπίζω να σε κάλυψα, αν πάλι όχι κάνε πιο συγκεκριμένη την απορία σου

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μηπως ξερει κανενας η αν μπορει να μου βρει απο το et.gr ποιο ΦΕΚ γραφει αυτους που μπηκαν με 6η και 7η σειρα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης