Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Αν τυχον βγει προκηρυξη φετος Γνωμη μου ειναι οτι με τα τωρινα δεδομενα θα δηλωσουν πανω απο 30.000 ατομα και ο αριθμος των Ε. Φ θα κυμανθει απο 500-700 αρα μιλαμε για 2.800 και πανω αν καποιος θελει να εχει ελπιδες.
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Saint Cupra »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Αν τυχον βγει προκηρυξη φετος Γνωμη μου ειναι οτι με τα τωρινα δεδομενα θα δηλωσουν πανω απο 30.000 ατομα και ο αριθμος των Ε. Φ θα κυμανθει απο 500-700 αρα μιλαμε για 2.800 και πανω αν καποιος θελει να εχει ελπιδες.

προσθεσε καμια 30.000 ατομα ακομη να εισαι μεσα... !

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dea_Lok »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Αν τυχον βγει προκηρυξη φετος Γνωμη μου ειναι οτι με τα τωρινα δεδομενα θα δηλωσουν πανω απο 30.000 ατομα και ο αριθμος των Ε. Φ θα κυμανθει απο 500-700 αρα μιλαμε για 2.800 και πανω αν καποιος θελει να εχει ελπιδες.
Απο τη μία συμφωνώ μαζί σου, έτσι ακριβώς έχει το πράμα αλλά απο την άλλη δε σημαίνει ότι επειδή θα κάνει ο κάθε πικραμένος τα χαρτιά του ότι έχει και τα μόρια. Αλλά όπως και να το κάνεις Προβλέπεται πανικός. Δε ξέρω αν δικαιούμαι να αισθάνομαι μια σιγουριά με λίγο παραπάνω απο 3000 μόρια στη Β.

Θελω και μπορώ !
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

Ας ηρεμησουμε λιγο παιδια... Μη λετε τρελα πραγματα... Δεν μπορει απο 2700κατι (ο ΝΟ100 στην προκ του 11 αν θυμαμαι καλα) να παει 3000+... Ηρεμιστε λιγο... Δεν θα κανει η μιση ελλαδα τα χαρτια της αν βγει προκ... Δμς και τρεξιμο. Εκει ειναι που θα ξαναπαρουν κεφαλια αν βγει προκ κατα την αποψη μου...
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από MIKE27 »

AΣ Βγει πρωτα η... Τιμημενη η προκηρυξη και βλεπουμε ποσο θα πανε τα μορια. Λογικα θα ανεβουν λιγο. Εγω παντως με 2420 μορια για Α κατηγορια καθομαι σε αναμενα καρβουνα!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Απο οσο μπορω να διακρινω υπαρχει μια παπατζα και πολυ Παραπληροφορηση εδω μεσα... Ο καθενας λεει οτι του κατεβει για να ηρεμησουμε λιγο
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

OMEGA έγραψε:Απο οσο μπορω να διακρινω υπαρχει μια παπατζα και πολυ Παραπληροφορηση εδω μεσα... Ο καθενας λεει οτι του κατεβει για να ηρεμησουμε λιγο
Ποια ειναι η παπάτζα φιλος ;

Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από chris85 »

Και πέρσι τα ίδια λέγαμε και η βάση παρέμεινε σταθερή. Η άποψή μου είναι πως ούτε από πλευράς Συμμετεχόντων αλλά ούτε και από πλευράς μορίων θα υπάρξει Κάποια Διαφοροποίηση από Πέρσι εφόσον ζητηθούν τα ίδια άτομα με πέρσι. Ο τελευταίος επιλαχών πέρσι μπήκε με 2200 μόρια αλλά έτρεχαν και άλλες δύο Προκηρύξεις. Δεν πιστεύω ούτε πως η βάση θα είναι 2200 μόρια αλλά ούτε και 2800 που ανέφερε κάποιο παιδί πιο πάνω. Ας μην ξεχνάμε πως οι 725 της πυροσβεστική πέρσι ακόμα δεν Ταχτοποιήθηκαν Πλήρως οπότε σε ενδεχόμενη Προκήρυξη Ε. Φ θα Ξαναδώσουν τα χαρτιά τους.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Η βασεις θα ειναι σχεδον οι ιδιες με την προκηρυξη του 09. Τωρα αν θελετε μπορειτε να υπολογισετε της θεσεις που πιστευετε πως θα γινουν με τα αντοιστιχα μορια. Δηλαδη αν βγει προκηρυξη για 600 ατομα δηλαδη 500 στην κατηγορια α και 100 στην β λεω εγω τωρα. Η βαση στην α θα ειναι 2490 με 2500. Βαλτε maximun 20-30 μορια παραπανω για να ειστε καλυμενοι. Και βγαινει 2520 βαση στην α και αν υπολογιστε επισης και 50-60 επιλαχωντες η βαση θα πεσει στα 2460-2480. Λεει ο καθενας οτι θελει.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

Dea_Lok έγραψε:
Απο τη μία συμφωνώ μαζί σου, έτσι ακριβώς έχει το πράμα αλλά απο την άλλη δε σημαίνει ότι επειδή θα κάνει ο κάθε πικραμένος τα χαρτιά του ότι έχει και τα μόρια. Αλλά όπως και να το κάνεις Προβλέπεται πανικός. Δε ξέρω αν δικαιούμαι να αισθάνομαι μια σιγουριά με λίγο παραπάνω απο 3000 μόρια στη Β.

ρε dea lok πλακα μας κανεις; Με 3000 μορια και το συζητας; Που μπορει να φτασει η βαση δηλαδη;
συμφωνω ομως οτι και να κανουν 100000 αιτησεις δεν λεει τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

toro έγραψε:
Dea_Lok έγραψε:

ρε dea lok πλακα μας κανεις; Με 3000 μορια και το συζητας; Που μπορει να φτασει η βαση δηλαδη;
συμφωνω ομως οτι και να κανουν 100000 αιτησεις δεν λεει τιποτα...
toro, είναι πολύς κόσμος που έχει ξυπνήσει φίλε. Τυχεροί είνια αυτοί που ξυπνάνε πριν τη θητεία τους και το παλεύουν να πάρουν τα μέγιστα απο εκεί. Οι υπόλοιποι το παλεύουν με άλλους τρόπους να μαζέψουν κουκιά.

Αν πάρουμε σα δεδομένο ότι θα πάρει 500 άτομα, στη Β που παρακολουθώ λόγω ενδιαφέροντος θα πάρει 100. Αν παρατηρήσεις το ρυθμό που ανεβαίνει ο πήχης στα 100 άτομα θα καταλάβεις τι θέλω να πω.

Όσο περισσότερο αργεί η προκήρυξη τόσο περισσότεροι απολύονται και τόσο περισσότεροι που απορρίφθηκαν για μερικές θέσεις, τοσο περισσότερο ψάχνονται και μαζεύουν μόρια.

Γνώμη μου

Θελω και μπορώ !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

Γνωμη δικια μου μην φοβασε τους αυτους που απολυονται τωρα αλλα αυτους που ειναι η τελευταια τους χρονια!Εικόνα
ενα παιδι 20 χρονο μπορει να εχει μονο ειδικες δυναμεις. Απο κει και μετα εχει δρομο ακομα, εκτος αν ηταν δοκιμος ειδικων δυναμεων που παιρνει 1000 μορια και μαγκια του!

ΔΕΑ ΕΔ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΔ »

Ρε παιδια με 3300 μορια Β κατηγορια να ανυσηχω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θολό το τοπίο μεγάλε, τράβα ρίξε κανένα μανίκι γιατί έχεις τυφλωθεί και γράφεις *****.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

ΔΕΑ ΕΔ έγραψε:Ρε παιδια με 3300 μορια Β κατηγορια να ανυσηχω;

οχι η βαση περυσι ηταν 5.200. Συγνωμη φιλε καλυτερα διαβασε να περασεις απο πανελαδικες

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες