Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mysterio »

310LELE έγραψε:Ειναι 80-20 φιλε... Δηλαδη στην προκ του 11 στα 1200 ατομα πηρε 960 απο Α κατηγορια και 240 απο Β. Στην προκ του 10 τα 500 ατομα πηρε 400 απο Α και 100 απο Β

Έγινε, να είσαι καλά και ευχαριστώ για την ενημέρωση!
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Εχω υπηρετισει στα αλεξιπτωτα, εχω διπλωμα Γ κατηγοριας και μηχανης. Εχω πιθανοτητες να μπω; Ευχαριστω.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

Τι κατηγορια εισαι?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Παιδια καλησπερα. Ειμαι πρωην εποπ πλεον, αποστρατευτηκα ως εποπ δνεας με 5ετη θητεια, θελω να μου πει καποιος εαν εχω μορια για ε. Φ. Και ποσα. Επισης εχω αδεια security σε ισχυ (προσωπικο ασφαλειας) την οποια την ειχα εκδοσει απο την αστυνομια και οχι απο ιεκ, απο αυτο εχω μορια; Γιατι η περυσινη προκυρηξη εδινε μορια σε οσους την ειχαν, αλλα εγγραφε "απο δημοσιο ιεκ". Μηπως το εγγραφε επειδη πλεον θεωρειται δεδομενο οτι οι αδειες προσωπικου ασφαλειας εκδιδονται μονο απο ιεκ αλλα οσοι εχουν εκδομενη απο αστυνομια ισχυει, η θελουν υποχρεωτικα και μονο απο ιεκ; Δεν ειναι ισοτιμες οι αδειες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι δεν παίρνεις μόρια, θέλουνε υποχρεωτικά να έχεις τελειώσει δημόσιο ΙΕΚ της συγκεκριμένης ειδικότητας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Ευχαριστω greek army. Αν και οταν βγει προκυρηξη θα την παω εγω την αδεια security τι ειχαμε τι χασαμε, η ισως αν βρω να ρωτησω και κανενα δικηγορο αν ειναι ισοτιμες. Απο εποπ εχω μορια; Με περιπου κοντα στα 6 χρονια υπηρεσιας ως εποπ δνεας; Δεν προλαβα να κλεισω 7ετια, αν μετραει ειναι σιγουρα σημαντικο, και αν ναι ποσα μορια δινει. Ανηκω στην β κατηγορια και χωρις τα μορια του στρατου και οπως μαθαινω τωρα και χωρις της αδειας προσωπικου ασφαλειας συγκεντρωνω 2,320 μορια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dn24 έγραψε:Ευχαριστω greek army. Αν και οταν βγει προκυρηξη θα την παω εγω την αδεια security τι ειχαμε τι χασαμε, η ισως αν βρω να ρωτησω και κανενα δικηγορο αν ειναι ισοτιμες. Απο εποπ εχω μορια; Με περιπου κοντα στα 6 χρονια υπηρεσιας ως εποπ δνεας; Δεν προλαβα να κλεισω 7ετια, αν μετραει ειναι σιγουρα σημαντικο, και αν ναι ποσα μορια δινει. Ανηκω στην β κατηγορια και χωρις τα μορια του στρατου και οπως μαθαινω τωρα και χωρις της αδειας προσωπικου ασφαλειας συγκεντρωνω 2,320 μορια.

1. Μην κολλάς στην άδεια η προκήρυξη στα δικαιολογητικά αναφέρει το εξής "Πτυχίο Δημοσίου ΙΕΚ «Στελέχους Yπηρεσιών Ασφαλείας». "
2. Οι ΕΠ. ΟΠ. Απαιτείται να έχουν ολοκληρώσει την αρχικώς αναληφθείσα επταετή υποχρεωτική θητεία.
3. Με 2.320 μόρια στην Β δυστυχώς δεν έχεις ελπίδες
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Καταλαβα, οκ να εισαι καλα.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Greek_Army έγραψε:
dn24 έγραψε:Ευχαριστω greek army. Αν και οταν βγει προκυρηξη θα την παω εγω την αδεια security τι ειχαμε τι χασαμε, η ισως αν βρω να ρωτησω και κανενα δικηγορο αν ειναι ισοτιμες. Απο εποπ εχω μορια; Με περιπου κοντα στα 6 χρονια υπηρεσιας ως εποπ δνεας; Δεν προλαβα να κλεισω 7ετια, αν μετραει ειναι σιγουρα σημαντικο, και αν ναι ποσα μορια δινει. Ανηκω στην β κατηγορια και χωρις τα μορια του στρατου και οπως μαθαινω τωρα και χωρις της αδειας προσωπικου ασφαλειας συγκεντρωνω 2,320 μορια.

1. Μην κολλάς στην άδεια η προκήρυξη στα δικαιολογητικά αναφέρει το εξής "Πτυχίο Δημοσίου ΙΕΚ «Στελέχους Yπηρεσιών Ασφαλείας». "
2. Οι ΕΠ. ΟΠ. Απαιτείται να έχουν ολοκληρώσει την αρχικώς αναληφθείσα επταετή υποχρεωτική θητεία.
3. Με 2.320 μόρια στην Β δυστυχώς δεν έχεις ελπίδες

αν ηταν στην α κατηγορια ειχε ελπιδες;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν θα λέμε κάθε 2 σελίδες τα ίδια πράγματα
Θανος

Δημοσίευση από Θανος »

Παιδιά Καλησπέρα. Να Ρωτήσω! Το Λύκειο Το Έβγαλα Με 12 και Έχω Και ενα Δίπλωμα Και Επίσης Έχω Και Άδεια Επαγγέλματος Για SECURITY Μετά Απο Σχολή-σεμινάρια Που Πήγα. Μπορεί Κάποιος Που Ξέρει Να μου πει Πόσα Μόρια Έχω Πάνω Κάτω Και αν εχω Ελπίδες Να μπω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Όχι δεν μετράνε αυτά τα σεμινάρια το έχουμε γράψει τουλάχιστον 100 φορές μέχρι σήμερα, για να πάρεις τα μόρια πρέπει να έχεις τελειώσει Δημόσιο ΙΕΚ της ειδικότητας που αναφέρει η προκήρυξη
2.1200 μόρια έχεις τώρα για το δίπλωμα δεν μας έγραψες τι είναι οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω, πάντως αν έχεις μόνο αυτά τα χαρτιά, δεν έχεις καμία ελπίδα

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Εδω που τα λεμε greek Και εγω με 2.500 στην α κατηγορια που ειμαι για να μπω σε προκηρυξη 500 ατομων πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος αν μπω με τους τελευταιους.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Θανος

Δημοσίευση από Θανος »

1. Δηλαδη αμα παω στην σχολη στο ΙΕΚ ποσα μορια ειναι;

2. Κανονικο διπλωμα ειναι για αμαξι...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1.200 μόρια
2. Το δίπλωμα δίνει 100 μόρια άρα πας στα 1300 και το ΙΕΚ να βγάλεις θα πας στα 1500 πάλι δεν έχεις ελπίδες για κάτι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες