Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

Τι κατηγορια αδελφε?
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mysterio »

Αυτό είναι ένα θέμα αδερφέ γιατί δεν έχω ιδέα απο κατηγορίες στους Ε. Φ. Και αυτή θα ήταν η επόμενη μου ερώτηση αλλα με πρόλαβες! Εχεις κάποιο λίνκ να δώ πόσες και ποιές ειναι αυτές οι κατηγορίες και να δώ σε ποιά ανήκω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Α Κατηγορία : Που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου,(Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) και απολυτηρίων ΕΠΑ. Λ, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Α΄ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.), των ΕΠΑ. Σ και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ.

Β Κατηγορία: Που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο. Α. Ε. Δ.(Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ. Λ.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Greek_Army έγραψε:Α Κατηγορία : Που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου,(Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) και απολυτηρίων ΕΠΑ. Λ, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Α΄ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.), των ΕΠΑ. Σ και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ.

Β Κατηγορία: Που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο. Α. Ε. Δ.(Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ. Λ.

Εγώ ενιαίο λύκειο έχω τελειώσει οπότε είμαι στην Α' κατηγορία απ' ότι καταλαβαίνω! Άρα με 2650 ή 2750 πώς με κόβετε παιδιά;
Επίσης είμαι και πτυχιούχος Τ. Ε. Ι. Αλλα μάλλον δεν μετράει πουθενα...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

mysterio έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Α Κατηγορία : Που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου,(Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) και απολυτηρίων ΕΠΑ. Λ, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Α΄ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.), των ΕΠΑ. Σ και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ.

Εγώ ενιαίο λύκειο έχω τελειώσει οπότε είμαι στην Α' κατηγορία απ' ότι καταλαβαίνω! Άρα με 2650 ή 2750 πώς με κόβετε παιδιά;
Επίσης είμαι και πτυχιούχος Τ. Ε. Ι. Αλλα μάλλον δεν μετράει πουθενα...

σωστα. Εισαι μια χαρα φιλε!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα άσχετα μηνύματα διαγράφονται
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Greek_Army έγραψε:Τα άσχετα μηνύματα διαγράφονται

Έγινε φίλε! Πάντως θα ήθελα μία ακόμη γνώμη για το αν ακόμη και 2650 είναι αρκετά για την Α'.
μήν ξοδεύω κιάλλα χρήματα άσκοπα! Βέβαια θα μου πείς όσα περισσότερα τόσο καλύτερα απλά θελω μια επιβεβαίωση!(εάν πιστεύεις πως είναι άσχετο σβήσε το)
θα μπορούσα να έχω ένα λίνκ με λίστα επιτυχόντων της προηγ. Προκύρηξης στην Α' κατηγορία;
επειδή μου είπατε οτι και με 500 θέσεις πάλι ειμαι οκ! Να είστε καλα και καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

mysterio έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Τα άσχετα μηνύματα διαγράφονται

θα μπορούσα να έχω ένα λίνκ με λίστα επιτυχόντων της προηγ. Προκύρηξης στην Α' κατηγορία;
επειδή μου είπατε οτι και με 500 θέσεις πάλι ειμαι οκ! Να είστε καλα και καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά!

Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Καλή συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
tilegr
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tilegr »

Μαγκες εγω εχω 2150 μορια. Εαν βγαλουν προκυριξη 1200 θεσεων εχω ελπιδα να μπω; Ας απαντησει καποιος που ξερει πανω κατω τι γινεται!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Λογικά θα αναφέρεσαι στην Α κατηγορία, στην προκήρυξη του 2011 που πήρε 1200 άτομα με 2150 μόρια θα ήσουνα περίπου στην 2200 θέση, όπως καταλαβαίνεις έχεις ελάχιστες ελπίδες
spyros

Δημοσίευση από spyros »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι εχω πτυχιο β κυκλου τεε σε ποια κατηγορια ανηκω; Α η β; Ευχαριστω πολυ
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Β εισαι φιλε...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Παιδια πόσες θέσεις έβγαζε η κάθε κατηγορία; Δηλαδή όταν λέτε για 1200 και για 500 θέσεις εννοείτε και στις 2 ή μόνο σε μία κατηγορία;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

Ειναι 80-20 φιλε... Δηλαδη στην προκ του 11 στα 1200 ατομα πηρε 960 απο Α κατηγορια και 240 απο Β. Στην προκ του 10 τα 500 ατομα πηρε 400 απο Α και 100 απο Β
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες