Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

4me έγραψε:Καλημερα παιδια, ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους που θελουν-ανυπομονουν παρα πολυ να μπουν! Θα μπουρουσε να μου πει καποιος ποσα μορια συγκεντρωνω περιπου με 18,6 πτυχιο ΤΕΕ β' κυκλου, δοκιμος ειδικων δυναμεων, διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης; Ευχαριστω!

προσθεση δεν ξερεις;

νικος-θεσ

Δημοσίευση από νικος-θεσ »

Με 1410 για α κατηγορια ειναι καλα; Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν γνωρίζω τι σχέση έχει με τα μαθηματικά πάντως με την μνήμη του έχει ένα μικρό θέμα.

4me έγραψε:3280 β κατηγορια μπαινω αν βγαλει πολυ λιγοτερα ατομα φετος;

4me

Δημοσίευση από 4me »

310LELE έγραψε:
4me έγραψε:Καλημερα παιδια, ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους που θελουν-ανυπομονουν παρα πολυ να μπουν! Θα μπουρουσε να μου πει καποιος ποσα μορια συγκεντρωνω περιπου με 18,6 πτυχιο ΤΕΕ β' κυκλου, δοκιμος ειδικων δυναμεων, διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης; Ευχαριστω!

προσθεση δεν ξερεις;

οχι μονο πολλαπλασιασμο και διαιρεσηΕικόνα σεβασμος στην 303νεοΕικόνα
ΣΤΡ (ΠΖ)

Δημοσίευση από ΣΤΡ (ΠΖ) »

boy έγραψε:Φιλε ΣΤΡ ΠΖ αμα πας πάλι στο ΕΠΑΛ δεν θα σου δωσουν απολυτηριο αλλα μόνο πτυχιο, απολυτηριο παιρνουμε μονο μια φορα δυστηχως ή ευτηχως.
Φιλε δεν εχω καν απολυτηριο παρει ουτε μια φορα... Στα Τεε οπου ειμουν εγω εδιναν μονο πτυχειο τοτε. Ο Τορο μου ειπε οτι μπορω να ξαναπαω κ αμα κανω κ την ιδια ιδικοτητα ωστε να κανω ενα χρονο μονο δηλαδη απο τωρα μεχρι τον ιουνιο κ ετσι θα παρω κ απολυτηριο ωστε να μπω Α κατηγορια κ θα μεγαλωσω οσο μπορω κ τον βαθμο απολυτηριου για να εχω κ παραπανω μορια... Τορο αμα δεν εχω καταλαβει σωστα διορθωσε με.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

νικος-θεσ έγραψε:Με 1410 για α κατηγορια ειναι καλα; Ευχαριστω!

αν εννοείς από θέμα υγείας καλά θα είσαι, για φρουρός πάλι σε αυτή την ζωή δεν το βλέπω
4me

Δημοσίευση από 4me »

νικος-θεσ έγραψε:Με 1410 για α κατηγορια ειναι καλα; Ευχαριστω!
με 2410 εισαι μεσα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

ΣΤΡ (ΠΖ) έγραψε:
boy έγραψε:Φιλε ΣΤΡ ΠΖ αμα πας πάλι στο ΕΠΑΛ δεν θα σου δωσουν απολυτηριο αλλα μόνο πτυχιο, απολυτηριο παιρνουμε μονο μια φορα δυστηχως ή ευτηχως.
Φιλε δεν εχω καν απολυτηριο παρει ουτε μια φορα... Στα Τεε οπου ειμουν εγω εδιναν μονο πτυχειο τοτε. Ο Τορο μου ειπε οτι μπορω να ξαναπαω κ αμα κανω κ την ιδια ιδικοτητα ωστε να κανω ενα χρονο μονο δηλαδη απο τωρα μεχρι τον ιουνιο κ ετσι θα παρω κ απολυτηριο ωστε να μπω Α κατηγορια κ θα μεγαλωσω οσο μπορω κ τον βαθμο απολυτηριου για να εχω κ παραπανω μορια... Τορο αμα δεν εχω καταλαβει σωστα διορθωσε με.

δεν μπαινεις α ανθρωπε μου με ενα χρονο με δουλευεις; Λες να μην το εκανα εγω να γλιτωνα απο β κατηγορια; Αν ξαναπας 3η με την ιδια ειδικοτητα μπορεις μονο να ανεβασεις το βαθμο σου αν θες απολυτηριο πηγαινεις απο 2α λυκειου και τι να σου πω αν πας δωσε και πανελληνιες δεν χανεις κατι...

νικος-θεσ

Δημοσίευση από νικος-θεσ »

Και ενα τελευταιο για να μη σας πρηζω-το διπλωμα μικρης μοτοσυκλετας παιρνει 3 μορια ή πρεπει να χεις της μεγαλης; Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Apache »

νικος-θεσ έγραψε:Και ενα τελευταιο για να μη σας πρηζω-το διπλωμα μικρης μοτοσυκλετας παιρνει 3 μορια ή πρεπει να χεις της μεγαλης; Ευχαριστω!

εφοσον ειναι μοτοσυκλετας 3 παιρνει
boy

Δημοσίευση από boy »

Φιλε ΣΤΡ ΠΖ, Αν θες να παρεις Και Απολυτηριο και πτυχιο απο τα ΕΠΑΛ θα πρεπει να κανεις ΤΡΙΑ (3) σχολικά έτη. Αυτο αφορα Εσενα που εχεις πτυχιο απο ΤΕΕ ενταξει φιλε ;:) ψαξε το και μονος σου ομως γτ το καναμε το φορουμ ΑΕΙ παιδαγωγικων ! Εικόνα
FF

Δημοσίευση από FF »

Μήπως γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με τις φετινές είδικότητες των ΙΕΚ; Συγκεκριμμένα δεν υπάρχει η ειδικότητα "στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας" και υπάρχει κάποια με απολυτήριο γυμνασίου "προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας". Λέτε να παίρνει τα μόρια αν και όταν βγει προκήρυξη;
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από john »

Εγω που πηγα σχολειο παλι και ημουν σε τεε. Τωρα πηγα επαλ και πηρα και απολυτηριο και πτυχιο... Απλα εκανα αλλη ειδικοτητα με την αντιστοιχη ειδικοτητα... Αν κανεις αλλη ασχετη ομως κανεις 3... Οποτε γινετε... Και μερικοι απο δω μην κανετε οτι τα ξερετε ολα. Οπως ο φιλος ο boy... Εγω πως ξαναπηρα δηλαδη...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

john έγραψε:toro δηλαδη εγω που εχω και στο πτυχιο και στο απολυτηριο 18.4 με 2800 που μαζευω στα μορια περναω λες; Δηλαδη εγω που πηγα επαλ μπορω να δηλωσω η στην α η στην β κατηγορια;

ναι ρε και εισαι οκ!Εικόνα
ΣΤΡ (ΠΖ)

Δημοσίευση από ΣΤΡ (ΠΖ) »

john έγραψε:Εγω που πηγα σχολειο παλι και ημουν σε τεε. Τωρα πηγα επαλ και πηρα και απολυτηριο και πτυχιο... Απλα εκανα αλλη ειδικοτητα με την αντιστοιχη ειδικοτητα... Αν κανεις αλλη ασχετη ομως κανεις 3... Οποτε γινετε... Και μερικοι απο δω μην κανετε οτι τα ξερετε ολα. Οπως ο φιλος ο boy... Εγω πως ξαναπηρα δηλαδη...
φιλε δηλαδη αμα κανω την ιδια ειδικοτητα στο επαλ τωρα με αυτη που εκανα Οταν πηγαινα Στο τεε μπορω να κανω την τριτη ταξη μονο την τελευταια δηλαδη για να παρω απολυτηριο η αρχιζω απο την δευτερη; Ευχαριστω εκ το προτερων...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες