Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

την επομενη που θα βγει προκυρηξη για θα τα λεει ολα οπως σε ολες τις προκυρηξης κ διαγωνισμους αλλα νομιζω οτι ειναι 1,65
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
χριστινα

Δημοσίευση από χριστινα »

απο γερό βύσμα το γνωρίζω...
xrisoula
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xrisoula »

δυστηχός είναι τουλάχιστον 1,65 και για άντρες και για γυναίκες πριν λίγο διάβασα την προηγούμενη προκύριξη.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 15.000 ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
Vaso-alex/polis

Δημοσίευση από Vaso-alex/polis »

Γεια σας παιδια! Προσπαθω κι εγω χρονια τωρα να μπω... αλλα μια το βυσμα, μια το υψος και τωρα και η ηλικια...

Αν βγει τωρα θα κανω την τελευταια προσπαθεια και θα δειξει.

Ρωτατε συνεχεια ποτε θα βγει η προκηρυξη.

Αποψη μου ειναι να εχετε ετοιμα τα χαρτια σας χωρις υπογραφες ετσι ωστε να λειπουν μονο τ'απαραιτητα και μολις πεσει η καρό σημαια την κανουμε με μπαντες!!!

χαχαχα, καλη επιτυχια σε ολους μας!

NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠ. ΟΠ;
XOTICO2
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από XOTICO2 »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΓΙΑΤΙ; ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΠΟΠ ΣΤΑΡ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ; ΘΑ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
288 MARINE

Δημοσίευση από 288 MARINE »

οι γυναικεσ που δεν εχουν καποια παραιατρικη ειδικοτητα ειναι απο δυσκολο εωσ αδυνατο να μπειτε. μην ξεχνατε οτι οι δικεσ σασ οι θεσεισ ειναι ελαχιστεσ και οι αιτησεισ σασ χιλιαδεσ. φιλικα ενασ πρωην εποπ
zoirent
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από zoirent »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΙΠΠΠΠΠΠΠΠΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ; ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΜΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΣΕΠΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ (ΔΗΛ...2009) ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΒΟΗΘΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΩ Η ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ;

falakros

Δημοσίευση από falakros »

pote bgenoun i nees prokiriksis gia epop stis idikes dinamis;
Γιάννα
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Γιάννα »

Εικόνα γεια σας παιδια καινουρια κ εγω εχουμε κανα νεο για καμια προκηρυξη του Σ. Ξ η Αεροπορία; αυτα που ακουγονται για Μαρτιο;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

paidakia skeftite to kala gia na mpeite ep.op den eine ola rodina eidika gia osous den einai apo evro kai nisia .skeftite to paides.ep.op eime gia poli ligo akoma

gianna

Δημοσίευση από gianna »

zoirent epitrepete toulaxiston twra sthn teleutaia to dexotan
didi

Δημοσίευση από didi »

ΕικόναΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥΛΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ;
288 MARINE

Δημοσίευση από 288 MARINE »

αμα μπεισ ναυτικο didi θα μετανιωσεισ την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκεσ. εννοειται οτι θα πασ καραβι και εννοειται οτι θα σε πεθανουν στην αγγαρεια. τουλαχιστον στο δικο μου καραβι οι γυναικεσ τρωγανε τρελλο μανικι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης