Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
sv650
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125
Δημοσιεύσεις: 127
Εγγραφή: Δευ Αύγ 11, 2014 5:00 pm
Τοποθεσία: πολιτης

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από sv650 »

Ε δεν ηταν ο αρμοδιος. σε ολους λενε το ιδιο υπαρχει προθεση αλλα εμεις πρεπει να επιμενουμε
chris

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από chris »

Οπως είπε και ο αρχηγός αν πέσουν οι υπογραφές και την επόμενη τελειώνει το θέμα οπότε είναι θέμα υπουργέιου
Greko
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 14, 2015 12:05 am

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από Greko »

Μακαρι να πανε ολα καλα, και να ακούσουμε ευχάριστα νέα μεχρι το τελος αρχές του αλλου μήνα όπως λέει ο φίλος test.
  • Οταν Σπερνεις ανέμους, θεριζεις θύελλες.
wrc

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από wrc »

proud375 δε θα μπει δεν ακουγεται τπτ κανεις δε ξερει ακομα τι Θα γινει ανωτατοι αξιωματικοι δεν το γνωριζουν και δεν ειναι ακομα σιγουροι αν οντως συμφερει να μπει πως το ξερεις εσυ; Ολα ειναι στον αερα. Προσωπικα δε πιστευω να μπει...2χρονια κοστιζει η εκπαιδευση τρελε μου... Δεν κερδιζεις κατι. Οσον αφορα τις πανελληνιες ποιος ειπε οτι ειναι αγραμματος ενας με πτυχιο Η αριστουχους και που απο μικρο παιδι θελει πυροσβεστικη εχοντας ολα τα μορια ενω αυτος που δινει πανελληνιες θα παει πυροσβεστικη γιατι πολυ απλα δεν επιανε κατι αλλο και βολευτηκε

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Δημοσιεύσεις: 649
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 28, 2014 3:31 pm

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από pame_pali »

dexter84 έγραψε:
pame_pali έγραψε:http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=64138130


Αρα; Παλι τζιφος; Απο υποσχεσεις καλα τα πανε παντως ολοι τους



καλα ουτε εγω τα πολυπιστευω αλλα τι να πω... Γεμισαν τα στομαχια με λογια.

Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2014 4:14 pm

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από proud375 »

Wrc δες τις προτάσεις της Ε. Α. Π. Σ. Με ημερομηνία 05/02/2015 είναι πρόταση των ίδιων αξιωματικών, δες τις 12 θέσεις του ΣΥ. ΡΙΖ. Α για την αναβάθμιση του πυροσβεστικού σώματος, δες την ανακοίνωση της ομοσπονδίας πυροσβεστών Ελλάδος. Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο, κλείνω με αυτό 2006-2014,5923 προσλήψεις προσωπικού στο Π. Σ. Τα είχε όλα από γραπτό διαγωνισμό 2006,2008, μέχρι μόρια, φωτογραφικές προκηρύξεις, αλλαγμένα γιώτα, δημοτικά,56 χρονών όρια ηλικίας. Η ανάγκη του ίδιου του Σώματος οδηγεί στην εισαγωγή σε Πανελλήνιες, αν δεν γίνει θα κυριαρχήσει η λογική του παρελθόντος... Εκτός κι αν αλλάξουν τα κριτήρια, ξαναβγεί διαγωνισμός με νόμο Πεπονή, χωρίς παράθυρα για δικαστήρια... Είδη εκκρεμούν πολλά για προηγούμενους διαγωνισμούς.
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: Δευ Δεκ 29, 2014 2:44 pm

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από Pako2012 »

Στις θέσεις της ΕΑΠΣ που αναφέρεις proud375 και υπάρχει στην επίσημη σελίδα της, αναφέρει και την κάλυψη των κενών και μάλιστα τονίζει ότι για να προχωρήσει η Ομογενοποίηση που θέλουν οι ππυ αλλά και όλοι οι άλλοι στο π. σ, θα πρέπει να καλυφθούν οι κενές θέσεις δηλ οι 230. Μήπως να μιλήσουμε και με ΕΑΠΣ;
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
wrc

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από wrc »

Δε σου ειπα αυτο να μπαινουν οπως το 2006 και 2008 ειμαι καθετος κα διαφωνω απιστευτα με το καθε βυσμα... Το 2011 οι 725 δε νομιζω να ηταν με βυσμα; Μια τετοια αξιοκρατικη προκυρηξη εννοω... Οι στρατιωτικες σχολες θα βγουν απο τις πανελληνιες και θα μπιανεις με εξετασεις του υπυργειου αμυνας σαν ασεπ... Δεν ειναι μονο η αξιοκρατικη λυση οι πανελληνιες... Τετοια ατομα δε τα δεχεσαι και τους 5ετους οπου οχι ολοι οι περισσοτεροι ειναι δημοτικου και μεγαλης ηλικιας τους αποδεχεσαι μια χαρα; Μη μας τρελαινεις... Και στην τελικη μια απλη προταση της εαπς και του σωματειου μονιμων πυροσβεστων ειναι δεν εγινε κατι... Τοσες προτασεις κανουν τα σωματεια δε σημαινει οτι υλοποιουνται ολα οσα λενε... Ενα σωμα ασφαλειας θελει προετοιμασια σχεδιασμο και μελετη να μπει σε πανελληνιες οπως η πυροσβεστικη και το λιμενικο εδω λενε οτι απο 2018 και μετα θα εισαγεσαι σε τριτοβαθμια Χωρις εξετασεις και εσυ μ λες θα μπει το πυροσβεστικο σωμα... Ξερεις απο ποτε το λενε οτι τωρα μπαινει τωρα μπαινει μη σου πω πριν το 2000, μπηκε; ... ξερεις οτι ολοι ελεγαν για προκυρηξη εποπ και ειδικων φρουρων το 2014, βγηκε; Ξερεις οτι ολοι ελεγαν πριν 2-3 χρονια οτι θα αυξηθει η θητεια ηταν σχεδον σιγουρο απο τα μμε και απο ατομα του φορουμ γιατι ολοι ειχαν ακρες τον γνωστο του γνωστου του βοηθου του 5ου βοηθου του υπουργου; Εγινε αυξηση; Για να καλυφθουν τα κενα μια αξιοκρατικη προκυρηξη ειναι η λυση εντος του 2015 στο πυροσβεστικο σωμα γιατι αν μπουν και αποφοιτησουν αυτοι απο πανελληνιες το 2018 ειναι μεγαλο το διαστημα και αποστρατευεται λυς κοσμος καθε χρονο. Και κατι τελευταιο αφου βολευτηκες εσυ το 2006 ή 2008 πραγματικα βυσματικες σειρες εχεις δικιο τωρα ξαφνικα μου υποστηριζεις τις πανελληνιες να μπουν με Βαθμο και μονο χωρις αλλα κριτηρια λες και θα μπουν στην τραπεζα κλητηρες. Σαν να λες για τους υπολοιπους υποψηφιους κοψτε το λαιμο σας που σπουδαζατε την μαγικη διετια 2006-2008 και οι τυροβλαχοι που δεν περασαν πουθενα με το βυσμα μπηκαν που ειχαν τελειωσει ενα λυκειο... Ενω αυτοι που σπουδαζαν δεν εχουν δικαιωμα εισαγωγης?
If

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από If »

Η κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα από το 2016 θα είναι στις Πανελλήνιες, θα το δείτε σε ανακοίνωσή για το διδακτικό έτος 2015-2016. Αυτό ψηφίστηκε με τον Ν.4249/2014 οπότε τζάμπα μαλώνετε αν πρέπει να μπουν ή όχι, έχει μπει ήδη στις πανελλαδικές. Επίσης είναι μια από τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2014 4:14 pm

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από proud375 »

Εσύ wrc που ανέξοδα και πίσω από ένα πληκτρολόγιο λες για μένα για να μην σε χαρακτηρίσω επιεικώς με τη γνωστή λέξη. Έχουμε φτύσει αίμα, φάει την αδικια, εγω είμαι συμβασιούχος 8 χρόνια μεχρι και σημερα και ζω κανοντας δουλειες του ποδαριου, πηγενοντας 5 μηνες το καλοκαίρι είδα όλους αυτους που περιγραφεις να μου τρωνε τη θέση έχω γενικο λυκειο, και όχι μόνο, εδωσα δυο φορες το 2006,2008 περασα τα αθλήματα και κοπηκα στα γραπτα γιατι ακριβώς δεν ειχα βύσμα, είμαι σε αυτους που παλευουν, μακρία από βυσματα, συνδικαλιστές γιατί αν ήμουν δεν θα καθόμουνα να μιλάω μαζι σου τώρα θα διαβαζα αυτά που γράφεις και θα γελαγά. Να σου πω κατι για μενα το σωστο είναι ή να παει πανελλήνιες για να μην γινονται όλα αυτά ή με αυστηρά κριτήρια νόμο Πεπονή μέχρι 28 χρονών αυτή είναι η αποψη μου, οσο για τα υπολοιπα που λες σου ειπε κανεις το αντιθετο, σου είπε κάνεις πως ζούμε σε κράτος και κοινωνία αγγέλων. Όσο για τα λύκεια και τα πτυχια που λές δεν βαζω εγω τους κανονες με αυτούς χορεύουμαι όλοι κι αυτους αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε στην λογική του δικαιού, οσο περναει από το χερι μας, όσο ασχολούμαστε ακόμα με το Π. Σ. Γιατί γίναμε και γινόμαστε αποδέκτες αδικιών σε προσωπικό και όχι μόνο επίπεδο, έχουμε περάσει πολλά καλοκαίρια και δύσκολα όπως το 2007,2008,2012, σε συνθήκες κυριολεκτικά πολέμου λείποντας 5,6,7 μέρες από το σπίτι μας, γιατί αυτό που ξεκίνησε για ένα μισθό μετά έγινε παρεάκι, καθήκον, νοοτροπία, προσφορά, τώρα είναι τρόπος ζωής, ξέροντας πως λειτουργεί το σύστημα αναφορικά με τις προσλήψεις λέω την άποψή μου. Αμα θες ελα να με βρεις να σε κεράσω, να τα πούμε από κοντά όρθιοι ή καθιστοί ...
Άβαταρ μέλους
sv650
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125
Δημοσιεύσεις: 127
Εγγραφή: Δευ Αύγ 11, 2014 5:00 pm
Τοποθεσία: πολιτης

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από sv650 »

Λοιπον οποιος ειναι ασχετος με το θεμα (δλδ δεν ειναι επιλαχων επιτυχων) να μη γραφει. Οποιος θελει να τα παρατησει να τα παρατησει μακρια μας. Οποιος θελει αξιοκρατια βοηθαει να δικαιωθουμε οσοι επρεπε να διοριστουμε... Κ κανουμε αγωνα τοσα χρονια γιατι καποιοι θελανε τις θεσεις με πλαστα χαρτια κτλ!
Greko
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 14, 2015 12:05 am

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από Greko »

Ας κλείσουν ολες τις προκυρηξεις και μετα ας βάλουν στις πανελλήνιες την πυροσβεστικη
wrc

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από wrc »

proud375 εχεις απολυτο δικιο φιλε μου τις σειρες μονιμων της εχω ζησει και εγω του 2006 και 2008 ειναι επιεικως χωρις προσοντα και απιστευτα βυσματιες και εννοειται ουτε εγω τους γουσταρω και τα παιρν ειλικρινα που βλεπω εποχικους και πενταετεις που κοπηκαν γιατι δεν ειχαν βυσμα και αξιζουν και αγαπουν το σωμα. Εγω ειμαι 4 χρονια εθελοντης και ολοι οσοι Εχουν μπει το μονο που ειχαν ηταν βυσμα ενω οι εποχικοι το εχουν παλεψει. Εννοειται οτι και οι 4000 ππυ δεν ειναι για μονιμοποιηση ας ειμαστε ρεαλισται αλλα υπαρχουν 30-35 χρονα παιδια εποχικοι και ππυ που ειναι κομαντα πραγματικα στη φωτια και λες αδικο ειναι να ειναι εξω και το βυσμα να ειναι και μονιμος και γιωτας... Προσωπικα σε συμβαντα εμπιστευομαι τους καλους εποχικους παρα τους βυσματιες μονιμους που δεν αγαπουν αυτο που κανουν και τους βολεψε το μεσον. Εγω σου λεω να βγει μια αξιοκαρατικη προκυρηξη με μορια οχι το κακο που συνεβαινε... Αν ειχα βυσμα δε θα χαλουσα χρηματα για διπλωματα δε θα πηγαινα δοκιμος δεν δεν δεν... Και εγω διαφωνω καθετα με τους 2006 και 2008 μην νομιζεις τους υποστηριζω με το μερος των καλων εποχικων τασσομαι που αξιζουν... Οποτε θες να παμε για καφεδακι αδερφε... Αλλα μια εκτιμηση Ειναι οτι πριν μπει σε πανελληνιες θα βγει και αλλη μια σειρα με προκυρηξη που εκει αν οντως εχεις τα προσοντα θα περασεις σιγουρα επομενως γιατι εισαι υπερ των πανελληνιων?
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: Δευ Δεκ 29, 2014 2:44 pm

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από Pako2012 »

Το θέμα μας τώρα είναι αν η πυροσβεστική θα μπει ή όχι στις Πανελλήνιες; Είμαστε σοβαροί; Κοιτάξτε τι θα κάνουμε για να καλυφθούν οι 230 κενές θέσεις και να μπούμε μέσα και αφήστε τα υπόλοιπα. Οι μέρες περνάνε και κάθε μέρα που περνά είναι εναντίον μας.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223
Δημοσιεύσεις: 226
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 09, 2013 5:44 pm

Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Συνάδελφοι μην βγαίνουμε εκτός θέματος που το βασικό θέμα είναι η άμεση απορρόφηση. Αυτά μπορούμε να τα συζητήσουμε μέσα στη σχολή αν πρέπει να μπει στις πανελλήνιες η όχι. Αύριο κιόλας όλοι τηλέφωνα. δν πάει άλλο αυτή η κοροϊδία. Εδώ καίγεται το δάσος και εμείς κοίταμε το δέντρο. Αφήστε προς το παρόν το δέντρο είμαι μαύρη Πεύκη και δν καίγεται εύκολα. Εμείς όμως καιγόμαστε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες