Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Φίλε D.Y.K. Σε ποιον αναφέρεσαι συγκεκριμένα; Η προθεσμία πρόσληψης επιλαχόντων Π. Π. Υ. Λήγει 31-12-2015 (όπως όλοι γνωρίζουν). Ρουσφέτια με τους κυρωμένους πίνακες επιλαχόντων δεν γίνονται (όπως όλοι γνωρίζουν). Αναφέρεσαι στον aris 1943; Ή στον Pako2012;
Αναφέρομαι στον aris 1943 φίλε μου. Από τον τρόπο γραφής μου νομίζω ότι έγινε αντιληπτό αυτό.
Όπως και να έχει ας μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα.
Ευχή όλων μας είναι να λήξει το μαρτύριο σας και να ενταχθείτε επιτέλους στο ΠΣ όπως γράφω και παραπάνω.
Όπως και να έχει ας μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα.
Ευχή όλων μας είναι να λήξει το μαρτύριο σας και να ενταχθείτε επιτέλους στο ΠΣ όπως γράφω και παραπάνω.
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
testpas μακαρι να ναι ετσι. Ξαναλεω ομως για καποιο λογο η ποσπυδ θελει να καθυστερηση η διαδικασια... Κ πιεζει...
Είπα και εγώ έγραψα κάτι κακό και δεν το κατάλαβα; Στο θέμα μας τώρα.testpasword δες τον νόμο που αναφέρω στο προηγούμενο που έγραψα και πήγαινε στο άρθρο 98 αν θυμάμαι καλά. Εκεί αναφέρει ότι ο πίνακας ισχύει πλέον όχι για 3 αλλά για 5 χρόνια.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
και εμείς να πιέσουμε να καλυφθούν τα 230 κενά τώρα και μετά ας μπουν και οποίοι άλλοι είναι. Εμείς περιμένουμε τόσο καιρό είναι η σειρά μας, να περιμένουμε κι άλλο; ήμαρτον. Όλα να γίνουν σωστά μια φορά γίνεται;sv650 έγραψε:... για καποιο λογο η ποσπυδ θελει να καθυστερηση η διαδικασια... Κ πιεζει...
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
- sv650
- Αρχιλοχίας
Γι αυτο σας το λεω οποιος μπορει με οποιο τροπο μπορει να πιεσει... Για καποιο λογο οπως φανηκε κ πριν καποιοι δεν θελουν να μας παρουν.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Καποιοι του ΣΥΡΙΖΑ το ειχαν θεσει σαν θεμα στη βουλη. Θυμαται κανεις ονοματα; Να η ευκαιρια τους να το πραξουν. Αμεσα γτ ετσι κ αλλιως για το αρχηγειο ειναι θεμα το πολυ μιας εβδομαδας.Υ. Γ1 ελεος με τα τρολλ εδω μεσα.
Υ. Γ2 Χρηστο μην μου συγχύζεσαι, τα ειπαμε ξανα για τα τρολακια, θα σε τηλ με ευκαιρια.
Υ. Γ2 Χρηστο μην μου συγχύζεσαι, τα ειπαμε ξανα για τα τρολακια, θα σε τηλ με ευκαιρια.
Νομίζω πως το παρακάτω άρθρο θα σε καλύψει.
http://forestfirefightersgreece.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7018.html
http://forestfirefightersgreece.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7018.html
- sv650
- Αρχιλοχίας
Πρεπει να πιεσουμε αμεσα να ξερετε. οποιον γνωστο εχετε
- sv650
- Αρχιλοχίας
http://www.tribune.gr/greece/news/article/110693/asep-kanonika-diadikasies-gia-proslipsis-sto-dimosio.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
- sv650
- Αρχιλοχίας
Αρα απο αυριο πρεπει να αρχισουμε τα τηλ. στο υπουργειο
Αφού ξεμπλοκαρουν οι προσλήψεις τότε λογικά ξεμπλοκαρουν κ το δικό μας θέμα. Από αύριο τηλ στο υπουργείο καλά λέει ο sv650Όσο γι αυτό που ανέβασε το φερέφωνο των συνδικαλιστές των εποχικών τι σχέση έχει αυτή τι στιγμή; Έγινε αρχές καλοκαιριού. Τώρα τι γίνεται να δούμε.
Πολύ καλό sv650 το είδα και στο Twitter του @sspithess. Άρα είμαστε σε καλό δρόμο να υποθέσω; Αντε να δούμε τι δικαιολογία θα έχουν να πουν στο αρχηγείο από αύριο.
- sv650
- Αρχιλοχίας
Πακο απλα πρπεει να τους κανουμε το κεφαλι καζανι απο το πρηξιμο
Φίλοι μου η παροδια που ζησαμε τα τελευταια χρόνια τελειώσει, η ώρα της δικαιώσει για όλους έρχεται, αν καποιοι θελήσουν να χρησιμοποιήσουν σαν δουριο ίππο ή κατα το δοκουν οπως είχα ξαναγραψει τους 230 επιλαχόντες ιδιωτες ή συμβασιούχους θα μας βρουν μπροστα τους. Αν όντως ο σχεδιασμος είναι να μπουν μαζί με τους 230 επιλαχόντες αμεσα κι ενας αριθμος επιλαχόντων καλός να γίνει, αν ομως είναι να περιμενουν αυτοί που αυτοδικαιος έπρεπε να είχαν καταταγεί οπως έγινε από τα πολιτικά φαντάσματα το 2012,2013 για να μπουν μετά από καιρό κι άλλοι επιλαχόντες τότε δεν θα μείνει έτσι, μην ξεχνατε τώρα δεν είναι η κυβέρνηση που λυνατε και δενατε, αυτό το γραφω για αυτους που θα επιδιώξουν ξανά συμμαχίες... η εποχή των "ΟΡΚΩΝ" τελειώσε ήρθε η ώρα των ανθρώπων... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΎΣ!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες