Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
asterisk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από asterisk »

Christos123 σε σειρά κατάταξης στον πίνακα θέση εννοώ; οκ
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Για τους ΓΕΛ το τελευταίο άτομα που πήραν ήταν ο Καρφής Χαράλαμπος με αριθμό γενικής σειράς 1027. Για τους ΤΕΛ δεν γνωρίζω, γιατί δεν με αφορούσε τότε και δεν το έψαξα.
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Καλη χρονια! Η σειρα στο γελ εφτασε περιπου στο 1100, αρα θα καλεσουν απο κει κ πανω. Τα κενα π υπαρχουν στο γελ πρεπει να ναι γυρω στα 110
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Pako2012 »

Λοιπόν παιδιά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους με τους επιλαχόντες. Σύμφωνα με άλλες προκήρυξεις οι επιλαχόντες είναι όσοι και ο αριθμός των επιτυχόντων. Δηλαδή 600 επιτυχόντες 600 επιλαχόντες. Από εκεί κ πέρα τίποτα. Ψάξτε το λίγο και θα δείτε. Κάποια στιγμή διάβασα και τον proud375 να λέει κάτι τέτοιο. Έτσι είναι δυστυχώς.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Pako2012 »

Εικόνα
Αν δεν μπορείτε δείτε το στον συνδεσμο http://s3.postimg.org/6ya85eooz/Screenshot_2015_01_05_13_33_14_1.png
Μόλις το είδα παιδιά. Αν και δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοια ώρα πλέον.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από christos123 »

Λίγο περίεργο δεν είναι που κανένα Σωματείο δεν έχει πάρει θέση για όλα αυτά μήπως τελικά ολα βαίνουν καλώς; Λέω εγώ τώρα! !
γιωργος 32

Δημοσίευση από γιωργος 32 »

Τι λεει φιλε μου ο συνδεσμος γιατι εγω δεν μπορω να τον ανοιξω.
If

Δημοσίευση από If »

Τα σωματεία των εποχικών μην τα εμπιστεύεστε.Σε σειρά κατάταξης είναι 2-3άτομα που δεν τα θέλουν οι συνδικαλιστές τους μπουν μέσα για το μπάχαλο που τους έκαναν με τα Ί και δεν τους θέλουν οπότε και δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται. Μόνο τους δικούς μας συνδικαλιστές ακούτε και πάντα με επιφύλαξη.

wrc

Δημοσίευση από wrc »

Παιδια εμενα η γνωμη μου οσο και να ακουγεται αρνητικη για μερικους εδω μεσα ειναι οτι ειναι αδικο παραλογο και παρανομο θα ελεγα να παρει και να συμπληρωσει απο επιλαχοντες. Κανονικα πρεπει να βγει ενας νεος διαγωνισμος οσα κενα εχει και οι επιλαχοντες να ειναι επιτυχοντες και επισης να υπαρχει και η δυνατοτητα να μπει και καποιος αλλος εκτος απο τους ιδιους και κλασσικους εποχικους ή πολιτες. Τερμα αυτοι διαγωνιστηκαν. Ας δοκιμασει την τυχη του και κανενας αλλος καινουργιος εκτος αυτων. Αν το παμε ετσι να βγαινει ενας διαγωνισμος καθε 5 χρονια και για τα υπολοιπα 10 να παιρνει μονο τους επιλαχοντες εχει λογικη; Ποτε θα μπουν αλλοι που περιμενουν; Μπορει και να κανω λαθος. Αν ναι δεχομαι αποψεις σχετικα με το "λογικο''
dexter

Δημοσίευση από dexter »

Φιλε wrc κ οι 3 χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιεις ειναι ακυροι.. καλοπροαιρετα στο λεω.. μιλαμε για κενα που παρουσιαστηκαν αμεσα τα οποια θα επρεπε να εχουν καλυφθει εδω κ 2.5 χρονια (καποια απο αυτα)... αδικο κ παρανομο ειναι αυτο η το οτι υπηρξαν ατομα που κατεθεσαν πλαστα χαρτια εις βαρος μας με αποτελεσμα να καθομαστε εμεις κ να περιμενουμε απο τις εκαστοτε κυβερνησεις κ ηγεσιες της πυροσβεστικης να μας καλεσουν να καλυψουμε τις θεσεις που δικαιουμαστε; για να μην αναφερθω στη προκυρηξη των 725 η οποια δν βγηκε τωρα αλλα σχεδον κολλητα με αυτη των 5ετων.. καλοπροαιρετα παντα μιας κ δν γνωριζομαστε φιλε μου
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε wrc δεν είναι ούτε άδικο, ούτε παράλογο, ούτε παράνομο να μας πάρουν. Επειδή έμαθα πάντα να μιλάω με στοιχεία, σύμφωνα με τον νόμο 3938/2011 Άρ.15, Παρ.6, όπως τροποποιήθηκε με τον νόμο 4249/2014 Άρ.98, Παρ.4, οι πίνακες επιτυχόντων ισχύουν για τρία + δύο έτη (ως και το 2015). Οπότε μάλλον άδικο, παράλογο και παράνομο είναι να μην μας πάρουν. Αν και θα έπρεπε να πω καλύτερα ότι έπρεπε ήδη να μας έχουν πάρει. Πιστεύω βέβαια ότι θα γίνει μετά τις εκλογές. Βέβαια το τι σε συμφέρει εσένα να γίνει είναι άλλο θέμα. Εμείς θα πολεμάμε πάντα για το δίκαιο και το νόμιμο.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από george777 »

Wrc εγώ δεν διεκδικώ τίποτα αλλά έχω να σου πώ οτι άμα ησουν εσύ ή εγώ στην θέση του testpasword και του κάθε testpasword πίστεψέ με το ίδιο θα κάναμε, θα πατούσαμε πάνω σε νόμο που θα ήταν υπέρ μας... Τώρα νορμάλ ξενορμάλ νόμος αυτός είναι... Και εγώ μαζί σου είμαι όσο αναφορά τους επιλαχόντες που έχουν ισχύ 500 χρόνια εποχιακούς και ιδιώτες πιστεύω αυτό που λες και εσύ πολύ απλά οσοι μπήκαν μπήκαν τότε πάμε σε νέο διαγωνισμό... Καλημέρα σε όλους...
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε george777, ο νόμος δεν έχει ισχύ 500 χρόνια, αλλά 11 μήνες ακόμη, ως και το 2015. Όπως σωστά είπες ο νόμος είναι νόμος και έπρεπε ήδη να είχε τηρηθεί, κι όχι να αγωνιούμε για τα αυτονόητα. Εσύ πιστεύεις ότι αν δεν πάρουν εμάς, θα προκηρύξουν νέο διαγωνισμό; Πολύ δύσκολο μου ακούγεται, τουλάχιστον για το Πυροσβεστικό Σώμα (πίστεψέ με, νομίζω ξέρω κάτι παραπάνω). Προκηρύξεις σε λιμενικό, αστυνομία μπορεί να βγουν. Όσο αναφορά την πυροσβεστική, να περιμένετε προκήρυξη στα επόμενα 3-5 χρόνια (από το 2016 μπαίνουν και στα μηχανογραφικά των πανελληνίων εξετάσεων).
Άβαταρ μέλους
sv650
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από sv650 »

Λοιπον παιδια 1ον δεν ειναι οσοι μπηκαν μπηκαν περιμενουμε να μας παρουν γιατι διωξανε καποιους που παρανομα πηραν τις δικιες μας θεσεις. 2ον αμα καθε διαγωνισμος τελειωνε με την πρωτη δε θα περνανε ποτε κανεναν γιατι παντα υπαρχουν οι κουτοπονηροι με τα πλαστα.3ον. Οταν καποιος με πλαστα παρει την δικια σας θεση να μην διεκδικησετε το δικιο. Αντε με τον καθενα εδω μεσα. Το θεμα αφορα επιλαχοντες 2011 αμα εχετε να προσθετε κατι σχετικο με το θεμα να γραφετε αλλιως καντε ενα φορουμε με δικιες αποψεις
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Ο νομος 3938/2011 δεν ειναι νομος αλλα ενα φιασκο που εβαλε φωτογραφικα μεσα στο σωμα ανιδεα ατομα και ολοι το λενε απο τους μονιμους... Τωρα αν συμφερει και εσενα αυτο ειναι αλλο θεμα tespaword...george 777 ετσι ειναι δε μπορει να εχει 500 χρονια ισχυ ο πινακας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες