Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Εχεις δικαιο φιλε testpasword, ετσι ειναι και φενετε πως γνωριζεις απο το τροπο που γραφεις. Να εισια καλα! Εδω ειμαστε!
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Παιδια ακομα τπτ ετσι?
Στο αρχηγείο δεν απαντάει κανένας. Το κλείσανε το μαγαζί. Στο διαύγεια δεν βγήκε τίποτα. Άδικα περιμένουμε παιδιά.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Άποψή μου παιδιά είναι να μην περιμένουμε. Αν γίνει κάτι, θα γίνει μετά τις εκλογές. Αυτό λέει η λογική πιστεύω.
Μπλοκάρουν, λόγω εκλογών, οι προσλήψεις στο δημόσιο. Με αυτό τον τίτλο θα δείτε άρθρο σήμερα στο life.gr Είχε δίκιο ο φίλος proud375 όταν έλεγε ότι σταματάνε τα πάντα.
Το χειρότερο είναι ότι ο Κικιλιας μας κοροιδεψε με το δελτίο τύπου γιατί ήξερε ότι δεν μαζεύουν 180 κ ότι πήγεναν για εκλογές. Μας κοροιδεψαν κ από το Αρχηγείο κ από το υπουργείο. Μπορούσαν να βγάλουν την επομένη των Χριστουγέννων την διαταγή και δεν το έκαναν. Από μένα ψόφο έχει ψήφο δεν έχει
Το χειρότερο είναι ότι ο Κικιλιας μας κοροιδεψε με το δελτίο τύπου γιατί ήξερε ότι δεν μαζεύουν 180 κ ότι πήγεναν για εκλογές. Μας κοροιδεψαν κ από το Αρχηγείο κ από το υπουργείο. Μπορούσαν να βγάλουν την επομένη των Χριστουγέννων την διαταγή και δεν το έκαναν. Από μένα ψόφο έχει ψήφο δεν έχει
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Και το δελτιο τυπου παρεμεινε απλα ενα δελτιο τυπου και τπτ περισσοτερο.
Ακριβώς Nikolasfrag. Όπως το είχε γράψει το http://spyth.blogspot.gr ότι είναι πολύ ωραίο φτάνει να μην μείνει στα χαρτιά και έμεινε απλά ένα χαρτί και τίποτα άλλο. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Το Λιμενικό έβγαλε ανακοίνωση που είναι στο ίδιο υπουργείο έιναι. Οπως είπε και ο Διευθυντής προσωπικού σε βάθος 20 ημερών δηλ μετά απο τις εκλογές...
Διακοπή διαδικασιών έκδοσης πράξεων κατάταξης επιτυχόντων διαγωνισμών κατάταξης έτους 2014 (Ανθυποπλοιάρχων Τεχνικών - Δοκίμων Σημαιοφόρων - Δοκίμων Υπαξιωματικών ΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ.)
Διακοπή διαδικασιών έκδοσης πράξεων κατάταξης επιτυχόντων διαγωνισμών κατάταξης έτους 2014 (Ανθυποπλοιάρχων Τεχνικών - Δοκίμων Σημαιοφόρων - Δοκίμων Υπαξιωματικών ΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ.)
Το Λιμενικό δεν ανήκει στο δημόσιας τάξης αλλά στο ναυτιλίας. Όπως και να έχει προσλήψεις λόγω εκλογών ΤΕΛΟΣ. Το έχουν γράψει όλες οι εφημερίδες.
Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία&τύχη σε όλους. Το Λ. Σ. Υπάγατε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Όπως έχω γράψει το θέμα κάλυψης κενών πάει για μετά τις εκλογές, κατά την προσωπική μου άποψή θα περάσει καιρός διότι υπάρχουν ανοιχτά θέματα στο Πυροσβεστικό Σώμα τα οποία χρονίζουν, ζητούν άμεση λύση, θα προηγηθούν, σχετίζονται και με τους Πυροσβέστες Πενταετούς υποχρέωσης. Παιδιά μην ακούτε συνδικαλιστές, μην ακούτε διάφορα από διάφορους που ευαγγελίζονται πως γνωρίζουν τούτη την ώρα όλα είναι όλα ρευστά, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το πότε, για το μέλλον, μην τηλεφωνείτε στο Α. Π. Σ. Θα δηλώνουν αναρμόδιοι θα σας προτρέπουν να περιμένετε όποια ανακοίνωση-διαταγή από το site του Π. Σ. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία κι εγώ ένας από εσάς είμαι, αλλά οφείλουμε να βλέπουμε τα γεγονότα ρεαλιστικά, είμαστε μπροστά σε πολιτικές εξελίξεις οι οποίες καθιστούν δύσκολο το οτιδήποτε αυτή την ώρα, τουλάχιστον το επόμενό δίμηνό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υλοποιηθεί μέσα στο 2015, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μέσα στο 2015 θα τελειώσει οριστικά το θέμα μας. Να είστε καλά, δύναμη όσο μπορείτε!
Πήραμε τηλ στον Κικιλια μέσω μιας πολιτευτού της ΝΔ η οποία ήταν συμφοιτητές του και τον ρωτήσαμε τι γίνετε με τους 230 και η απάντηση που μας έδωσε είναι ότι η διαδικασία ξεκίνησε εδώ και 15 μέρες. Έχετε δει τίποτα εσείς γιατί εγώ δεν είδα τίποτα εκτός από κάτι προσλήψεις της τελευταίας στιγμής στο υπουργείο. Μια ειδική συνεργάτη στο γραφείο του διόρισε την τελευταία στιγμή μαζί με άλλους 10 - 15 που κάλυψαν κενές θέσεις στο υπουργείο και μάλιστα με φεκ στις 29/12/2014.
Για τέτοια κοροϊδία μιλάμε.
Για τέτοια κοροϊδία μιλάμε.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
καλησπέρα παιδεία και χρονια πολλα θα ήθελα να ρωτήσω τόσος λόγος που γινονται για 230 επιλαχόντες π. π. υ γνωρίσουμε για πια σειρά στον πίνακα μιλάμε; α)για ΓΕΛ β) για ΤΕΛ ευχαριστώ...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
150 είναι για ιδιώτες δηλ 105 ΓΕΛ και 45 ΤΕΛ
Παιδια εγω εμαθα απο το αρχηγειο οτι ισως να τρεξουν οι εξελιξεις απο βδομαδα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες