Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Συμφωνώ απολύτως φίλε Τάσο, αυτά τα 3 χρόνια σήκωσε και σηκώνει ο καθένας από μας τον ίδιο σταυρό στον Γολγοθά της ζωής. Μεροκάματα από δω κι από κει, τα έξοδα να τρέχουν, αβεβαιότητα, γκρίνια, θυμός κτλ. Έχουμε πολεμηθεί άμεσα κι έμμεσα από Συμβασιούχους Εποχικούς, από Δόκιμους Μόνιμους Πυροσβέστες, και πολιτικές καταστάσεις υπόγειες. Πολλά τα συμφέροντα βλέπετε. Παρακολουθώ ανελλιπώς το θέμα των Επιλαχόντων και μόνο μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό 'ΑΔΙΚΙΑ'. Πιστεύω όμως τα πράγματα είναι ήδη δρομολογημένα, αργά ή γρήγορα θα ακουστούν τα καλά νέα και για μας. Α ν δεν μας καλέσουν σύντομα, τότε θα μας καλέσουν όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους συμφέρει όμως αυτό. Οι εν δυνάμει ψήφοι είναι πολλοί. Οπότε, χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω, έχω το προαίσθημα ότι θα μας καλέσουν λίαν συντόμως. Υπομονή παίδες, υπομονή. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία κι ευτυχία. Έρρωσθε γρηγορείτε κι ευδαιμονείτε.
Τι λες που δεν είσαι τι να ηρεμήσω ξέρεις ΠΩΣ η διεύθυνση τύπου του αρχηγειου ΣΑΣ δαβαζει και απορρει από λες για παρασκευη όταν δεν υπάρχει διαταγή αν είχες μπει στο κόπο θα εβλεπες τώρα στο saint του Π. σ. τη προγενέστερη διαταγή 31/10/ 2012 που καλουσε σε ΚΛΗΡΩΣΗ τότε το κόσμο. Περιμενε εσύ να βγαλουν διαταγη...
Περιμενω θέλοντας και μη... εσυ δλδ πιστεύεις οτι αυτοί δεν μπορούν να βγάλουν διαταγή και τρέξουν το θέμα σε μια δυο μερες;
Τα πάντα μπορούν να κάνουν φίλε Τάσο αλλά επίσης όλα δείχνουν ότι δεν θέλουν. Από αρχές Δεκέμβρη έπρεπε να είμαστε στη σχολή όπως μας έλεγαν. Πού είναι; Την Δευτέρα θα έβγαινε η διαταγή, που είναι; την Παρασκευή θα γινόταν οι κληρώσεις, που είναι η διαταγή; Όπως βλέπεις χρόνο είχαν θέληση δεν έχουν. Αλλά όπως είπες περιμένουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
Ποιοί εποχικοι σας πολεμούν έχουν ονόματα; Τι λέτε; Οι συμβασιούχοι πυροσβέστες υπάρχουν από το 1994 το 2011 βγήκε ΕΝΑΣ διαγωνισμός ΠΠΥ 4000 θεσεων Εκ των οποίων 600 ιδιωτες ΌΠΩΣ προεβλεπαι ο νόμος στη βάση των συμβασιούχων έγιναν δύο κατηγοριες ιδιωτες&Συμβασιούχοι, τι νοιάζει τους συμβασιούχους αν μπουν 148 ιδιωτες; Πείτε τι σχέση έχουν; Λέτε και γραφετε ότι θελετε χωρις να έχετε σχέση, ακουτε ότι θέλουν να ΣΑΣ πούνε και όχι ότι είναι αλήθεια. Πιστεύετε και λέτε ότι θελετε! Καλή χρονια!
Για μένα ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ αφού γίνουν κρίσεις στο σώμα αν ΘΕΣ να προσδιορίσΩ χρόνο μετά το Πάσχα στη καλύτερη. Πιστεύω ΠΩΣ θα τελειώσει με τη κατάταξη ΜΑΣ μέσα στο 2015 αλλά όχι τώρα. Τα υπόλοιπα είναι ψεύτικα λόγια που λένε διάφοροι ανέξοδα στις δικές ΜΑΣ πλάτες ΌΠΩΣ κάνουν εδώ και τρία χρόνια.
Για μένα ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ αφού γίνουν κρίσεις στο σώμα αν ΘΕΣ να προσδιορίσΩ χρόνο μετά το Πάσχα στη καλύτερη. Πιστεύω ΠΩΣ θα τελειώσει με τη κατάταξη ΜΑΣ μέσα στο 2015 αλλά όχι τώρα. Τα υπόλοιπα είναι ψεύτικα λόγια που λένε διάφοροι ανέξοδα στις δικές ΜΑΣ πλάτες ΌΠΩΣ κάνουν εδώ και τρία χρόνια.
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Εχουμε μπερδευτει λιγο... Το φορουμ δεν ειναι το επισημο σαιτ της πυροσβεστικης. Οποιος θελει επισημη κ εμπεριστατωμενη ενημερωση... Ας παρακολουθει μονο το σαιτ το επισημο... Δεν γραφει ο αρχηγος της πυροσβεστικης εδω ουτε κανενας συνδικαλιστης. Οσοι γραφουμε παραθετουμε τι εχει ειπωθει απο διαφορες πηγες μπς κ βγαλουμε λιγο ακρη. Ειμαστε ολοι αγανακτισμενοι αλλα οχι ο ενας με τον αλλον
-
Πρώτα απ'όλα φίλε proud375 μην νευριάζεις, όλοι εδώ είμαστε για τον ίδιο λόγο και μαχόμαστε για τον ίδιο σκοπό.(Φυσικά έχεις δίκιο, στο γεγονός ότι πρέπει να βγει διαταγή για κλήρωση επιλαχόντων εποχικών κι έπειτα να πραγματοποιηθεί η κλήρωση). Δεύτερον, επειδή παρακολουθώ το θέμα μας από την πρώτη κιόλας μέρα, έχοντας προσωπική επαφή με πολλά παιδιά από το σάϊτ, κι όχι μόνο, αλλά είμαι ίσως κι ο μοναδικός ιδιώτης επιλαχών (δεν γνωρίζω κάποιον άλλον) που προσέφυγα με δικά μου έξοδα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (η προσφυγή μου εκδικάζεται στις 19-01-2015), γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις που δεν φαντάζεσαι. Αν έμπαινες στον κόπο να έβλεπες τα παλαιότερα post μου στο topic του forum, θα καταλάβαινες περίπου που αναφέρομαι. Θα προσπαθήσω να σου τα αναφέρω περιληπτικά :1) Απαγόρευση εισαγωγής ιδιωτών στην Πυροσβεστική Ακαδημία ως το 2015 (ΦΕΚ 3010 τΒ' 13-11-2012 Απαγόρευση Ιδιωτών σε Π. Σ 2013-2015) -Οι 725 μόνιμοι πυροσβέστες εισήχθησαν ενώ εμείς όχι-. Έπρεπε πρώτα να απορροφηθούν επιλαχόντες εποχικοί, κι έπειτα οι μόνιμοι, αφού η προκήρυξή μας προϋπήρχε αυτής των μονίμων (Επικές μάχες στα forum !) 2) Τα γνωστά παπαγαλίστικα σάϊτ προτρέπουν τους εποχικούς να αλλάξουν τα Ι τους. Επίσης προσλαμβάνονται 22 Επιλαχόντες Συμβασιούχοι Εποχικοί ΠΠΥ ΦΕΚ Γ' 20.06.2013 (Αρ. Φύλλου 639), ενώ σε αυτούς υπήρχαν και 9 ιδιώτες που έπρεπε να προσληφθούν, οι ιδιώτες ποτέ δεν καλέστηκαν με την πρόφαση ότι απαγορεύονται ιδιώτες στις σχολές ως το 2015. Κάτι φυσικά που δεν ίσχυσε για τους μόνιμους, αφού προσλήφθησαν 225 μόνιμοι πυροσβέστες με το ΦΕΚ τΓ' Αρ.1516 30-12-2013. Μάντεψε ποιοι 'έφαγαν τις 9 θέσεις μας'. Η αδικία είναι απίστευτη, μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε παιδιά κατώτερου θεού. Πιστεύω ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα ήταν καλύτερο να διοχετεύσεις τον δικαιολογημένο θυμό σου, κι όχι στον Τάσο. Βέβαια καταλαβαίνω όλα τα παιδιά, τα άγχη, τις αγωνίες, δεν ξεπληρώνονται με τίποτα, ούτε φυσικά θέλω να το παίξω 'δήθεν'. Ο καθένας έχει τις απόψεις του κι ενεργεί σύμφωνα με τις δικές του πεποιθήσεις.3) Κα τά την προσωπική μου εκτίμηση υπάρχουν περίπου 70-80 επιλαχόντες ιδιώτες που έχουν περάσει τα αγωνίσματα και τις απαραίτητες εξετάσεις, οπότε είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι σε περίπτωση κλήσης επιλαχόντων ιδιωτών. Οι κενές θέσεις των ιδιωτών επιλαχόντων όμως απ'ότι λέγεται είναι περίπου 150. Νομίζεις ότι θα καλέσουν επιλαχόντες ιδιώτες για αγωνίσματα κι εξετάσεις; Θα χρειαστεί τουλάχιστον 1-2 μήνες για να τελειώσουν τις διαδικασίες. Μάντεψε ποιος καραδοκεί να αρπάξει τις υπόλοιπες θέσεις των ιδιωτών. Τελοσπάντων, νομίζω έγραψα αρκετά. Με φιλική διάθεση πάντα. Καλή χρονιά.
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
testpasWord ειμαστε κ εμεις 6 ατομα περιπου... Αλλα ακομα δεν οριστηκε ημερομηνια
Εγώ ξέρω πάντως, γιατί έχω και γνωστούς αλλά και παρακολουθώ τι γίνετε πέραα από αυτά που λέτε, ότι οι επιλαχόντες εποχικοί που είναι σε σειρά κατάταξης μιλάνε για κάλυψη και των 230 κενών θέσεων, δεν ξεχωρίζουν ιδιώτες και συμβασιούχους και πιστεύω ότι σε αυτό το κλίμα πρέπει να κινηθούμε όλοι.testpasword και αυτοί προσέφυγαν στο Ν. Σ. Κ και πήραν θετική αποφαση από την ολομέλεια μάλιστα, βλέπεις όμως να το υπογράφει ο υπουργός;
"Παρακολουθώ" γενικά τι γίνετε και βγήκα αυτό και σας το έκανα έτσι για να το δείτε. Αν δεν κάνω λάθος αυτός που γράφει πρέπει να είναι εποχικός επιλαχόντας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

"Παρακολουθώ" γενικά τι γίνετε και βγήκα αυτό και σας το έκανα έτσι για να το δείτε. Αν δεν κάνω λάθος αυτός που γράφει πρέπει να είναι εποχικός επιλαχόντας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
http://s24.postimg.org/gpzgdvzz9/Photo_Grid_1420042000109.jpg Αν δεν το βλέπετε καλά πατήστε πάνω
Συμφωνώ. Διασταυρώνουμε ότι μαθαίνουμε μπας και βγει καμία άκρη.Οσοι γραφουμε παραθετουμε τι εχει ειπωθει απο διαφορες πηγες μπς κ βγαλουμε λιγο ακρη. Ειμαστε ολοι αγανακτισμενοι αλλα οχι ο ενας με τον αλλον
Άκου φίλε testpasword στις 03/05/2012 βγήκε γνωμοδότηση του ΝΣΚ μάλιστα τις ολομέλιας για τα γίωτα με 19 υπερ και 7 κατά ποτέ δεν έγινε αποδεχτή, οποτε πιστεψεμε εχεις δεν εχεις προσφυγει δεν τους ενδιαφερει. Κανενας επιλαχοντας συμβασιουχος οπως ειμαι και εγω σε καταταξημη σειρα δεν θέλει καμια θέση απο την δικη σας κατηγορια, ομως οφειλης να γνωριζεις πως οι κλεισεις αν γινουν απο τους κυρωμένους πινακες τις 13/12/11 και δεν υπαρχουν αλλοι επιλαχοντες ιδιωτες δεν μπορουν υστερα απο τρια χρονια να καλεσουν αθληματα, γιατρους. Μακαρι να το κανουν! ΟΛΑ τα αλλα που λες τα γνωριζω ασχολουμε με το Π. Σ. Απο το 2007 και εχω δει πολλα... Ομως αυτα που γραφοντε για κληρωσεις ειναι ψεματα αυτη τη στιγμη. Να ξερεις κανενας συμβασιουχος δεν μπορει να σου παρει τη θεση αν δεν δωσει εντολη το ΑΠΣ κατα συνεπεια μην στρεφεσε μην ψαχνεις συνομοσιες απο επιλαχοντες συμβασιουχους οι οποιοι στοχοποιηντου και απο δικα τους σωματια. Εγω ευχομαι μεσα στο 2015 να μπουμε παρεα, να εχουμε παρεα δουλεια, οπως ειπες ειναι μια μεγαλη ΑΔΙΚΙΑ ειναι και μαλιστα απο το Π. Σ. Και απο το ΠΡΟ. ΠΟ. Καλη χρονια! Καλη δικαιωση, μην ξεχωριζεις εποχικους και ιδιωτες γιατι στη φωτια διπλα, διπλα θα ειμαστε και οι ζωε μας εξαρτιοντε απο το ενα σε σχεση με τον αλλο... ! Φιλικα κι εγω γραφω!
-
Συμφωνώ απολύτως Pako2012, καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους με κουράγιο και υπομονή. Ελπίζω να γνωριστούμε όλοι από κοντά λίαν συντόμως.
-
Αυτά που λες φίλε proud375 με βρίσκουν σε όλα σύμφωνο. Γνωρίζω σχεδόν όλα τα θέματα από πρώτο χέρι και ξέρω πως λειτουργεί το κράτος και οι θεσμοί του. Μακάρι να κληθούμε όλοι οι επιλαχόντες σύντομα.3 χρόνια τώρα μας έχουν βγάλει την ψυχή.
Θα χαρω πολυ να υπηρετισουμε παρεα καινα γνωριστουμε! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες