Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Φίλε Τάσο, πολύ σημαντικά τα νέα σου και μου δίνουν αισιοδοξία. Ποιος είναι ο Πυργιώτης Απόστολος; Είναι σίγουρο ότι αυτά που σου έχει πει έχουν βάση ή είναι ράδιο αρβύλα?
Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Τάσος »

http://www.eppye.com/2014/12/blog-post_26.html?m=1 Καστανιώτης πρόεδρος πύργιωτης γενικός γραμματέας τα ονόματα τους ειναι κάτω απο τις δημοσιεύσεις
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Καλησπερα! Φιλε τασο... Μακαρι... Τοσο κοντα ειμαι να μ καλεσουν για αθληματα... Οχ οχ
εσεις π ειστε περασμενοι ηδη ποσα ατομα ειστε;

Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Τάσος »

100% μου είπε... δεν πιστευω να εχει ορεξη να κοροειδευει, αλλα είπαμε μικρό καλάθι 3χρονια τωρα έχουμε μάθει...
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Να 'σαι καλα φιλε Τασο. Συναδελφοι επιλαχοντες αν θελετε μπορειτε να μπαινετε εδω http://firemastersface.blogspot.gr/ και στο αριστερο μερος εχει ολα τα blog περι πυροσβεστων που ανεβαζει το καθε ενα με την ωρα απευθειας που γινεται η αναρτηση.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Pako2012 έγραψε:Το γελοίο της υπόθεσης φίλε proud375 είναι ότι πριν από 3 ώρες διόρισαν 2 αθλητές στην αστυνομία. Μόνο σε εμάς βρίσκουν κολλήματα. Σε όλα όσα γράφεις έχεις απόλυτα δίκιο.
Το ειδα στο Διαυγεια και εγω το απογευμα οντως φιλε Pako

Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Pako2012 »

Προσωπικά κρατώ μια επιφύλαξη. Την Δευτέρα υποτίθεται θα έβγαινε η διαταγή και τώρα μας λένε για Παρασκευή που είναι η δεύτερη μέρα του χρόνου. Μακάρι να έχω εγώ το άδικο αλλά είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Το ίδιο είπε κ ο διευθυντής προσωπικού πάντως το μεσημέρι αλλά δεν μίλησε για Παρασκευή παρά μόνο για κλήρωση στο 39 των εποχικών κ ότι περιμένουν το όνομα του ατόμου από το νομικό συμβούλιο του κράτους για να είναι στην κλήρωση. Αλλά όπως προείπα δεν τους έχω εμπιστοσύνη διότι ο ίδιος αυτός μου είχε πει ότι αρχές Δεκέμβρη θα μπέναμε στη σχολή.
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από proud375 »

Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση, αύριο παρετητε ο πρωθυπουργός, διαλύεται η βουλη μπενει υπηρεσιακος υπουργός στο προ. πο στο εσωτερικών καΙ στο δικαιοσύνης κατα συνέπεια δεν μπορούν να υπογράψουν ΦΕΚ διορισμού. Όσο για τα κενά στους εποχικού είναι πάνω από 75 θεσεις.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Η βουλη μεσα σε 10 μερες πρεπει να διαλυθει, μεχρι τοτε θα περασουν πολλες τροπολογιες αρων αρων με τις διαταγες τους η καθε μια.
Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Τάσος »

Αυτο μου είπε και μένα οτι περιμένουν άτομο απο το νομικό συμβούλιο για να γινει η κλήρωση την παρασκευη.. και τον ρώτησα ποτε εμάς και είπε εντός 20μερου... δεν έχουν καμία επιβάρυνση αν μας καλέσουν τα κονδύλια ήδη υπάρχουν...
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από proud375 »

Οκ παιδιά αν είναι έτσι έχετε δίκαιο, ελπίζω να έχουμε αύριο νέα, αν είναι γίνει κλήρωση τη παρασκευή αύριο πρεπει να εχουμε κλήση δεδομένου ΠΩΣ υπάρχουν άτομα από όλη την Ελλάδα τη πέμπτη είναι αργία.
Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Τάσος »

Κάτι νεότερο θα έχουμε σίγουρα, ετσι πιστευω... απ'ότι κατάλαβα τελευταία στιγμή θα γινει το κάλεσμα όπως παντα (απο τα λεγόμενα του Πυργιώτη παντα), δεν τους νοιάζει αν εισαι προετοιμασμένος η οχι...
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σωστά το είπες Τάσου, δεν τους νοιάζει καθόλου αν μπορείς ή δεν μπορείς να είσαι στην κλήρωση. Από την άλλη και proud375 δεν έχει άδικο. Μιλάμε για την δεύτερη μέρα του χρόνου κ όλοι έχουν τις άδειες τους. Τέλος πάντων 3 χρόνια περιμένουν άλλες 3 μέρες μέχρι να μας βγει η ψυχή έμειναν θα περιμένουμε και αυτές.

Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Τάσος »

Οποίος θέλει με κανει αντ στο φ. β αν εχει για να υπάρχει πιο Γρηγόρη επικοινωνία αν ειναι κάτι που επείγει (Τάσος Κς) ειναι στα ελληνικά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες