Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Παιδια εσεισ εχετε δωσει αθληματα
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Παιδια ευχομαι να ειστε μεσα
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πολιτη γραφε ονομα να συννενοουμαστε. Μηπως σε καλεσαν για αθληματα; Σεπτεμβριο προκειτε να παρουν 146 ατομα ιδιωτες.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αν ειναι ευκολο καντε λογαριασμο εδω να ερχοντε αμεσα τα μηνυματα και να μην περιμενετε την εγκριση. Να μπορουμε να συννεονουμαστε πιο γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
sv650
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από sv650 »

Μολισ εκανα λογαριασμο εχεις φβ να ανταλαξουμε τηλ να μιλησουμε; το δικο μου ειναιΜαργαριτης Τερζ

Με λατινικα

prist

Δημοσίευση από prist »

Τι γινετε τωρα; Νικολα εχουμε κατι συγουρο; Δεν καταλαβαινω. Θα καλεσουν κιαλλους για αθλήματα?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Παιδια εγω ρωτησα αν εχετε δωσει αθληματα; Εσεις που περιμεμετε ως επιλαχοντες. γιατι εγω οχι. ειμαι 60 επιλαχων στο 30% τελ ιδιωτες και δεν με καλεσαν να δωσω την προηγουμενη φορα που εδιναν

Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν εχω FB Sv. Παιδια δν διεκδικω το αλαθητο οτι μαθαινω σας το μεταφερω, και θεωρω εμπιστο ατομο την πηγη μου. Ενας πολιτης ρωτησε για αθληματα, ξερουμε αν καλεσαν νεους; Που θα βρεθουν τα 146 ατομα; Η θα ειμαστε σιγουρα εμεις οι 40 πρπ και οι υπολοιποι εποχικοι. Περιμενω κ εγω νεωτερα την πεμπτη. Παντως για ιδιωτες εμαθα οτι θα μας παρουν.Prist δν μπορω να σ πω με σιγουρια τπτ ακομη. Απλα ειμαι επιφυλακτικος με α οσα ακουω. Ο Testpa ειναι καλος σε αυτα και τον εχω χασει.Τους χαιρετισμους μου Testpasword

Άβαταρ μέλους
sv650
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από sv650 »

Νικο εννοειται αυτο!!! πεμπτη τι περισσοτερο περιμενουμε?
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ακυρο για πεμπτη παιδια μην σας κραταω σε αναμενα καρβουνα. Καθε π εχω νεοτερα θα σας τα μεταφερω αμμεσα.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Καλησπέρα παιδιά, δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα μας (λόγω δουλειάς), αλλά λίγο που κάθισα τώρα και διάβασα τα προλεγόμενα, καθώς και με μία γρήγορη ματιά στα γνωστά σάϊτ (παπαγαλάκια), καταλαβαίνω πρώτον : Ο υπουργός αν είναι να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση, θα είναι μετά το τέλος της αντιπυρικής, όπως κι έχει δηλώσει (οι 725 δεν μπορούν να συγκριθούν με εμάς γιατί πολύ απλά απέχουν έτη φωτός μπροστά μας - από βυσματικής απόψεως εννοώ -). Δεύτερον : Παιδιά μην αγχώνεστε. Ο καθένας μας ας κάνει την προσπάθειά του ασκώντας πιέσεις κτλ, χωρίς να τρέφει κάλπικες ελπίδες.(Να ξέρετε ότι αν είναι να βγουν τα καλά νέα που όλοι μας περιμένουμε, θα μαθευτούν ένα μήνα πριν μας πάρουν, γιατί τα ΦΕΚ και οι υπογραφές περνάνε από διάφορα στάδια και υπουργεία). Αυτά από μένα, καλή συνέχεια σε όλους και το νου σας.
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από christos123 »

Εγώ πιστεύω ότι αυτά που είπε ότι μετά τη αντιπυρική θα δούμε δεν έχει καμία σχέση με εμάς.. γιατί τα σωματεία τους νοιάζει για τους εποχικους και για επιλαχοντες όχι για επιλαχοντες-επιτυχόντες από διαγραφές... πιστεύω ότι από Σεπτέμβριο θα έχουμε κάποια θετική εξέλιξη... Όσο για τους 725 ηταν τυχερή γιατί οι πίνακες λήγουν σε 2 χρόνια ότι γίνει θα γίνει τωρα πιστεύω
Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Τάσος »

Νικόλα πως θα γίνει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο;
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τασο να μιλησουμε στο τηλ αλλα μην νομιζεις οτι εχω κατι νεοτερο. Μην τρεφεις ελπιδες οτι θα σ πω κατι σημαντικο. Οπως κ εσυ ετσι κεγω ξερω πολυ λιγα.
Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Τάσος »

Κατάλαβα πως το εννοείς, αλλά αν υπάρχει κάτι διαφορετικό από την πλευρά σου η από τη δική μου ίσως μας διαφωτίσει λίγο!!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης