Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Το σημα για την προσκληση των δοκιμων εχει παει στα κατα τοπους κλιμακια παντως. Παιδια θανοντων θα ειχαν μπει ηδη αν ηταν με αυξημενη μοριοδοτηση.41 πρπ βγαινουν τα ατομα του τελευταιου γκρουπ π εδωσε εξετασεις και καποιοι απο το αμεσως προηγουμενου. Πρπ καμια 10αρια παιδια.
bobos

Δημοσίευση από bobos »

Το spyth.blogspot.gr Λεει οτι απο τους 725 οι 41 ειναι εποχικοι. Ιδιωτες ομως?
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Παιδιά μην τρώτε κουτόχορτο και μην πιστεύετε τα παπαγαλάκια στο spyth.gr. Οι ΙΔΙΩΤΕΣ Π. Π. Υ που μεταπηδούν στους Μονίμους είναι στο σύνολό τους γύρω στα 100 άτομα (μιλάω πάντα με στοιχεία, ΦΕΚ, αριθμοί ταυτότητας κτλ). Προφανώς οι εποχικοί θέλουν να καρπωθούν τις θέσεις που αντιστοιχούν στους ΙΔΙΩΤΕς, όπως ακριβώς έγινε και τον Ιούνιο του 2013. Τότε βέβαια είπαν ότι δεν παίρνουν ιδιώτες στις σχολές μέχρι το 2015. Φανταστείτε τί βύσματα υπάρχουν στους 725 για ν'ανοίξουν τις σχολές. Ο αγώνας είναι άνισος, αλλά μ'αυτά που βλέπω (ανομίες, αδικίες κτλ) όλο και περισσότερα θα διεκδικήσω στο δικαστήριο, όλο και περισσότερο πιστεύω ότι θα δικαιωθώ. Οι ΙΔΙΩΤΕΣ επιλαχόντες Π. Π. Υ. Κανονικά θα πρέπει να απορροφηθούν όλοι άμεσα. Όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω την λίστα με τα ονόματα, τριπλοτσεκαρισμένα (μετά από κοπιαστική εργασία 2 εβδομάδων περίπου). ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ (το τελευταίο αρμόζει σε όλους που έχουν μάθει να αδικούν και να καρπώνονται τις θέσεις άλλων με δόλιο τρόπο).
τασοσ

Δημοσίευση από τασοσ »

http://ppy-2012-ellados.blogspot.gr/2014/07/blog-post_24.html
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ειλικρινά δεν ξέρω τι γινεται με αυτους τους εποχικους και τα καταφερνουν καθε φορα και μπαινουν. Κατανοω την προυπηρεσια αλλα κ εμεις αν δν μπουμε δν θα εχουμε ποτε προυπηρεσια. Ολοι αμαθης ειναι στην αρχη. Δεν γεννηθηκε κανεις πυροσβεστης. Εξαλου τα σχολεια ουτε συτιζουν ουτε τπτ. Παλι ανεξοδοι θα ειμαστε.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κανα νεο βρε παιδια;
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδιά καλησπέρα, από την μέχρι τώρα πορεία μας, οι πιο πολλοί θα έχετε καταλάβει ότι είμαι λιγάκι απαισιόδοξος, κρατώντας πάντα μικρό καλάθι. Νομίζω όμως ότι κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται στο τέλος του τούνελ και για μας. Δεν θέλω να αναστατώσω κανέναν φυσικά για ευνόητους λόγους, ούτε να αναφερθώ περαιτέρω. Πιστεύω όμως ότι αργά ή γρήγορα θα μας θυμηθούν. Καλή συνέχεια.
sv650

Δημοσίευση από sv650 »

tespasWord μηπως εσαι ο τασος; Τεσπα πολλα ακουγονται κ γω απο κατω που μιλησα... Αλλα απο υποσχεσεις αλλο τπτ...
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλησπερα Testpa, πιστευω οτι θα μας ριξουν στα σχολεια και εμας απλα γινεται το ξεκαθαρισμα με τις παραιτησεις των ππυ. Επισης αν μας ειχαν ξεγραμμενους δε θα εβγαζαν και το θεμα το δικος μας με τους 4000 απο τον ιστο του fireservice; Απλες σκεψεις κανω που μπορει να ειναι και λα8ος. Περιμενω αυριο καποια νεα. Εχει γινει εκ νεου ερωτηση στον υπουργο απο τους ΣΥΡΙΖΑ για την αποροφηση πριν καμια δεκαρια μερες.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε sv50, δεν είμαι ο Τάσος, αλλά οι πιο πολλοί από δω μέσα με ξέρουν από τα αθλήματα που δώσαμε το Μάρτιο του 2012 και διατηρούμε επικοινωνία τηλεφωνικώς για το θέμα. Τελευταία παρατηρείται μία κινητικότητα σε Υπουργείο και Πυροσβεστική για το θέμα μας. Δεν θέλω να πω κάτι πριν είμαι απολύτως 100% σίγουρος. Συνεπώς υπομονή και καλό κουράγιο.
prist

Δημοσίευση από prist »

Μακαρι ρε παιδες. Αυριο θα μιλησω με έναν από το αρχηγειο. Φαινεται να ξερει πολλα. Ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα
sv650

Δημοσίευση από sv650 »

Το ξερω κατι εχω μαθει. μακαρι να μην μασ πουλανε απλα παραμυθι
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Το υπουργειο κατευθυνεται προς τους ιδιωτες. Νεα αναμένονται
Nikolasfrag