Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Τι να πω; Πραγματικά ότι κι αν πω θα είναι πολύ λίγο ! Τ βίντεο είναι από τη Βουλή 06/03/2014: #t=10 Ουσιαστικά λοιπόν και η "παράταση" για 2 χρόνια στον πίνακα επιτυχόντων -επιλαχόντων, είναι ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ !
-
Δεν φορτώνει το βίντεο που ανέβασα. Μπείτε καλύτερα στο spyth.blogspot.gr κι απολαύστε τον Δένδια. Είναι απίστευτος πραγματικά
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Αν ειναι να βγαλει νεα προκυρηξη τοτε πετυχαν τον σκοπο τους να βαλουν οσους ηθελαν. Ε 8α μπουν κ λλιγοι ακομη θα τους διωξει σε ενα χρονο. Ε ρε ξηλωμα που θελουν μερικοι. Αλλα τεσπα εμεις θα φαμε το αγγουρι για μια ζωη. Αυτοι βολευτηκαν
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Ο δενδιας ειπε για τους εποχικους και τον η ερωτηση ηταν απο τους 225 μονιμους να παρουν 225 εποχικους 5ετης δεν μιλησε για αναπληρωση επιλαχοντων απο διαγραφες και συμπληρωση των 4000 θεσεων αλώστε το ειχε πει απο τους 225 μονιμους που θα διαγραφουν 5ετης να τους αναπληρωσετε με επιλαχοντες
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εχουμε κανενα νεο, μηπως πρέπει να παμε σε δικηγόρο; Πήγε κανένας;
Παιδιά πιστεύω οτι πρέπει να πάμε σε δικηγόρο τουλάχιστον να ξεκινήσουμε και για να είμαστε κατοχυρωμένοι όποιος θέλει ας επικοινωνήσει με
:kyprianos_88@hotmail.com,ilias2580@yahoo.gr
Καλό θα ήταν να μαζευτούμε όσο γίνεται περισσότεροι μέχρι τέλος του μήνα και μετά από αρχές Απριλίου να πάμε οσο το αφήνουμε είναι εις βάρος μας
:kyprianos_88@hotmail.com,ilias2580@yahoo.gr
Καλό θα ήταν να μαζευτούμε όσο γίνεται περισσότεροι μέχρι τέλος του μήνα και μετά από αρχές Απριλίου να πάμε οσο το αφήνουμε είναι εις βάρος μας
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Θυμάμαι τους αλλους επιλαχόντες τους έβαλε ο κ αγγελακης πετρος δικηγορος
Εγω ειμαι ο πρώτος Γ. Η. Εχω επικοινωνήσει και με τον επόμενο Ε. Κ. Απο εμένα και θα παμε στον Αγγελάκη μαλλον οποιος θελει οπως ειπα να στειλει στα παραπάνω email μεχρι τελος του μηνα Αυτο που κανουμε εδω δεν λεει κατι χειτοτερο ειναι εγω Αποσύρομαι όποιος θελει μονο στο email ή το δικο μου ή του Ε. Κ Καλή τύχη σε όλους
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παιδια οσο πιο γρήγορα τοσο καλυτερα αυριο τηλ ετσι και αλλιως μια ερωτηση θα κάνουμε και μετα εμεις αποφασιζουμε... !
-
Φίλε christo123, έχω μιλήσει σχεδόν με όλα τα παιδιά προσωπικά από το φόρουμ. Έχω ήδη κάνει δικαστήριο εδώ κι 1 χρόνο και κάτι, κι ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος. Ελπίζω φέτος να οριστεί ημερομηνία για να γίνει η δίκη του χρόνου κάποια στιγμή. Πάντως από τα λίγα που είχα ρωτήσει στον Αγγελάκη, μου είχε πει ότι τώρα δεν γίνεται να προσφύγει κάποιος σε δικαστήριο. Τον Ιανουάριο του 2013 που έκανα την προσφυγή είχα ρωτήσει και αρκετά από τα παιδιά αν θέλανε να κάναμε μαζί την προσφυγή και να μοιραζόμασταν τα έξοδα. Δυστυχώς κανείς δεν ήθελε και τα πληρώνω μόνος μου.(Οι 750 όμως μόνιμοι είχαν κάνει προσφυγή όλοι (κόστος 50 ευρώ έκαστος) και δικαιώθηκαν, αφού ήδη προσλάβανε τους 250, και οι υπόλοιποι 500 πρόκειται να προσληφθούν τα επόμενα 2 χρόνια). Δυστυχώς εμείς μείναμε πάλι στην απ'έξω. Τελοσπάντων, καλή τύχη με το δικαστήριο, αν και νομίζω ότι δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πάνω ς'αυτό το θέμα πλέον. Ο Δένδιας το δήλωσε ξεκάθαρα στην Βουλή στις 06-03-2014. Προσωπικά εγώ δεν ελπίζω καν στο δικαστήριο που έχω προσφύγει, αλλά μάλλον στο να έχει κάποιος από μας κάνα χοντρό βύσμα και να πιέσει καταστάσεις και υπουργεία. Παίζονται πολλά παιχνίδια πίσω απ'τις πλάτες μας (Γιωτάδες, Πλαστά χαρτιά, Συμβασιούχοι 1500,750 Μόνιμοι, Πανελλαδικές, Συνδικαλιστές (ΠΟΠΥΣΥΠ, ΠΟΣΠΥΔ, ΕΠΠΥΕ κτλ... ), Τρόικα, Σύριζα κι εκλογές κτλ). Όλα συνδέονται μεταξύ τους λίγο ή πολύ. Όλοι θέλουν κομμάτι απ'την πίτα... Κι εμείς πάμε ξεβράκωτοι στ'αγγούρια.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
'Εχουμε κανένα νέο;
-
Δυστυχώς κανένα νέο απολύτως. Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε για Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2014, μέχρι ν'ακούσουμε το οτιδήποτε. Πήραν και 1.500 (αντί 1.200 που είχαν πει αρχικά) συμβασιούχους, οπότε οι δρόμοι μας κλείνουν τουλάχιστον για τώρα. Έτσι ακριβώς έγινε και πέρυσι. Καλή δουλειά σε όλους γι'αυτό το καλοκαίρι και καλή δύναμη.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Καλη δυναμη σειρες. Υποθετικα θα μας επαιρναν μετα την ληξη του τρεχοντος σχολειου. Αν ξερει κανεις τι λεγετε εκει ας μας ενημερωσει. Μάιο τελειωνει αν θυμαμαι καλα; Μετα δν γινοντε σχολεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες