Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Φιλε καλησπερα, εκτος απο υπομονη λιγο ακομη ας σκεφτομαστε και θετικα και ελπιζω να πανε ολα καλα. Με αγχωσες λιγο με το θεμα ισοβαθμιας. Rubik κ Prist μην χανεστε, σκεφτομαστε θετικα, κ αναγκαστικα λιγο ακομη υπομονη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Π. Π. Υ. Από επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχουμε από το firemastersface.blogspot.gr, άρχισαν οι πρώτες διαγραφές-απολύσεις Π. Π. Υ με αλλαγμένο απολυτήριο (Ι) του στρατού για κάθε τι νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους μέσα από το blog μας. Συνάδερφος Π. Π. Υ με ενημέρωσε ότι οι συνάδερφοι που διαγράφηκαν από την δύναμη του Π. Σ δεν είναι με αλλαγμένο (Ι) γιώτα που κατατέθηκαν στην αρχή της προκήρυξης. Το Φεβρουάριο του 2014 είναι το δικαστήριο για τα αλλαγμένο γιώτα. Έκανε λάθος η ομάδα του firemastersface; Έρχονται αλλαγές ΜΗΠΩΣ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ; ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΠΗΓΗ :http://firemastersface.blogspot.gr
Παίζονται πολλά παιχνίδια:http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/%CE%92%CE%996%CE%96%CE%99-%CE%A610 Άρχισαν οι ΔΙΑΓΡΑΦΕς, και πόσοι ακόμα είναι να αποκαλυφθούν, ο νους σας δεν πάει ! Ή μήπως κάποιοι τους κρύβουν επιμελώς ;
Παίζονται πολλά παιχνίδια:http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/%CE%92%CE%996%CE%96%CE%99-%CE%A610 Άρχισαν οι ΔΙΑΓΡΑΦΕς, και πόσοι ακόμα είναι να αποκαλυφθούν, ο νους σας δεν πάει ! Ή μήπως κάποιοι τους κρύβουν επιμελώς ;
Παιδες... Πηρα απαντηση γραπτη απο το αρχηγειο. Οι κενες θεσεις ειναι 9. Αυτο μονο μου εστειλαν οι μαμακες!
-
- Ανθυπασπιστής
Καλημερα φιλε,9 κενες θεσεις για τελ μηπως;
9 θεσεις για γελ και τελ μαζι. Δεν μου ειπανε οι ***** ξεχωριστα ανα κατηγορια.
Οι 9 θεσεις ειναι ομως πριν την μεταπηδηση των ππυ σε αυτους που μπηκαν τωρα. Το θεμα ειναι να σιγουρεψουμε το ποσοι μπηκαν και τι σκοπευουν να κανουν με εμας.
-
- Ανθυπασπιστής
Πριν βγει το φεκ για τους 225 ηταν μεσα 586 ατομα στους ππυ των 600 γελ/τελ. Τωρα γτ σ στειλανε ενημερωση με 9 κενες θεσεις δν ξερω. Κτ μ μυριζει. Σαν πολυ δν αργουν οι διαγραφες και τα ξεκαθαρισματα με τα Ι1 αλλαγμενα, σε 2 μηνες χανουμε το δικαιωμα προσληψης.
Ρε παιδια γιατι σε 2 μηνες χανουμε το δικαιωμα προσληψης ;
Γιατι σε 2 μηνες; Αφου το 2012 μας καλεσαν. Και η λιστα εχει ισχυ 3 χρονια
-
- Ανθυπασπιστής
Νομιζω απο την ημερα που βγηκαν τα αποτελεσματα της προκυρηξης
Μαγκες... Αν ληγει σε δυο μηνες κατι πρεπει να κανουμε με δικηγορο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Εγώ σας έλεγα ότι μόνο με δικηγόρο θα βγάζαμε άκρη.
έτσι πρέπει καλό ήταν να κανονίσουμε να πάμε
Να'μαι και εγωωωω! Με καποιους εχω μιλησει στο τηλ και με καποιους οχι, ειμαι κατα σειρα ο 1°ς περειμενα μεχρι τελευταια στιγμη αλλα τπτ καλο θα ηταν να μαζευτουμε ολοι και να παμε σε ενα δικηγορο αυτος που λεει ο τεσπα καλος πρεπει να ειναι
Εγω ειμαι μεσα. Ποτε ληγει τελικα η προκυρηξη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες