Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Ρε φιλε μου ειπαε οτι θα το δει και θα επικοινωνισει μαζι μου μολις εχει κατι νεοτερο καλο ειναι ομως να παρεις και εσυ ενα τηλ να δεις και εσενα τι θα σ πει και να τον πιεσεις και εσυ και καθε νεοτερο θα σας ενημερωσω
Στο email τι εγραψες?
Στειλε μου το email σου
- aek21..menidi
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μαγκες καλη επιτυχια στον αγωνα σας.TEST στειλε μου αν θες τον αριθμο σου να τα πουμε, για να δουμε ποιος εχει υφακι.
http://www.dimitristsoukalas.gr/contact-m.html παιδια εγω εδω εστειλα και με πηραν τηλ
ρε φιλε prist Δεν μπορω να σ στειλω email σου εχω στειλει το δικο μου απαντησε μου απο το δικο σου μηπως βγαλουμε καποια ακρη επισης μεσω fb δεν κανεις καταφερνεις και πολλα καλυτερα με email και τηλεφωνικος
aek21.menidi ουτε εχεις φαει την θεση κανενος ουτε τπτ για οτι διαφωνεις απλα το αγνοεις το forum δεν ειναι για υφακια ουτε για τπτ καλο θα ηταν να αφησετε αυτα στην ακρη και να δουμε τι θα κανουμε
ρε φιλε prist Δεν μπορω να σ στειλω email σου εχω στειλει το δικο μου απαντησε μου απο το δικο σου μηπως βγαλουμε καποια ακρη επισης μεσω fb δεν κανεις καταφερνεις και πολλα καλυτερα με email και τηλεφωνικος
aek21.menidi ουτε εχεις φαει την θεση κανενος ουτε τπτ για οτι διαφωνεις απλα το αγνοεις το forum δεν ειναι για υφακια ουτε για τπτ καλο θα ηταν να αφησετε αυτα στην ακρη και να δουμε τι θα κανουμε
- aek21..menidi
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ναι ειμαι στους 225. Καλη συνεχεια απο εμενα, αν μαθω κατι που πιστευω οτι σας ειναι σημαντικο θα σας ενημερωσω μηπως βγαλετε καμια ακρη.
rubik γιατι διαλεξες αυτον τον βουλευτη; Εχεις fb; Εδω αργει πολυ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Αεκαρα συγχαρητηρια. Εκει που θα εισαι μεσα στα κολπα στειλε αν μα8εις τπτ θα σου ειμαστε ευγνόμων.Prist σε βρισκω πολυ σωστο σε ολα.
Παιδες βειτε με στο fb να μιλαμε πιο γρηγορα chris gratz
Οκ εγω επειδή δεν εχω φβ αν γινει κατι μ λετε
rubik δεν μου απαντησες γιατι διαλεξες τον τσουκαλα; εχουμε κανα νεοτερο; Τεσπα; Εγω παντως ειμαι αισιοδοξος. Αν πιεσουμε με επιστολες και φτασει το θεμα βουλη κατι θα γινει!
-
- Ανθυπασπιστής
Πεντε Δεκεμβριου πανε καποιες υποθεσεις δικαστηριο μετα απο δυο αναβολες οπου εχουν παρει για τα θεματα με τα Ι5 που τα αλλαξαν σε Ι1. Ειναι καμια 100 ατομα που περιμενουν την αποφαση δικαστηριου αν φυγουν απο το σωμα. Σημερα το εμαθα απο Ιδιωτη ππυ που ειναι ηδη στο σωμα.
Συγγνώμη, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση.
Μιλάτε για Επιλαχόντες Πυροσβεστικής του 2011 ή 2012;
Μιλάτε για Επιλαχόντες Πυροσβεστικής του 2011 ή 2012;
-
- Ανθυπασπιστής
Για τους επιλαχοντες απο την προκυρηξη των 4000. Καλημερα φιλε.
Φιλε νικολα εποχικοι ειναι αυτοι με τα ι5?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης