Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Ο τελευταίος που έχει μπει είναι ο Καρφής Χαράλαμπος 1027 ΓΕΛ. Εγώ είμαι ο 6ος επιλαχών ΓΕΛ σύμφωνα με επίσημη απάντηση υπογεγραμμένη από το Αρχηγείο (Τελευταίος από το πρωτελευταίο γκρουπ των επιλαχόντων). Σας βλέπω απογοητευμένους. Έτσι είμαι κι εγώ, με την διαφορά ότι εγώ είχα δει την αδικία από την αρχή και πρόλαβα να κάνω προσφυγή. Βέβαια θα εκδικαστεί μετά από 2 χρόνια, δίχως να ξέρω την κατάληξη. Η μόνη λύση για τους υπόλοιπους επιλαχόντες είναι ο δικηγόρος και η προσφυγή. Θα ασχοληθώ με το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας ακόμη. Μετά δεν αξίζει άλλο ν'ασχολούμαι αν δεν είναι να δράσουμε άμεσα. Όλο αυτό τον καιρό ήμουν απ'τους λίγους που μιλούσα με στοιχεία κι ενημέρωνα τον κόσμο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρόνο έχασα απ'την ζωή μου, μήνες ολόκληρους να ψάχνω λίστες με ονόματα, Αθήνα για δικηγόρο, χαμένα λεφτά σε εισιτήρια και τηλέφωνα. Άγχος, νεύρα, και μίσος για την αδικία. Εγω έχω αποφασίσει πλέον. Προσφυγή στο δικηγόρο ακόμη κι αν είναι να δουλεύω όλο το χρόνο για να τον πληρώνω. Κι αυτήν την απόφαση την είχα πάρει πριν από ένα χρόνο περίπου όταν έκανα την προσφυγή. Οπότε όταν ακούω από κάποιους ότι δεν έχουν να δώσουν χρήματα για να διεκδικήσουν το δίκιο τους τρελαίνομαι. Εγώ εξακολουθώ και δίνω χρήματα, χρόνο, πληροφορίες μετά από κόπους (αλλά μέχρι την Κυριακή, μετά τέλος, δεν ξανασχολούμαι). Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες, ο καθένας ξεχωριστά στο τί θέλετε πραγματικά να κάνετε και πόσο χρόνο και χρήμα προσωπικά διαθέτετε. Αν ακούσω κάποια σοβαρή πρόταση από κάποιον ν'ασχοληθούμε με το θέμα, καλώς (Ας μου στείλει όποιος θέλει σε προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο να μιλήσουμε). Αλλιώς πιστεύω δεν αξίζει να μπαίνω ς'αυτό το site και να χαλιέμαι ψυχολογικά από την αδικία. Ξέρω το πόσο μεγάλη αδικία έχουμε υποστεί όλοι μας. Το θέμα είναι τί μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα, κι όχι να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Αναρωτηθείτε ο καθένας ξεχωριστά, εσύ Nikolafragkouli,Rubik,Priest, αύριο τί θα μπορούσες να κάνεις για ν'αλλάξεις αυτή την αδικία ; Ας απαντήσουμε όλοι μαζί ς'αυτό το ερώτημα και μετά βλέπουμε. Αλλιώς παιδιά ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Αγώνες απ'τον καναπέ και την καρέκλα του σπιτιού δεν κερδήθηκαν ποτέ.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Prist rubik πηγα τωρα στην πυροσβεστικη δεν ειχαν ιδεα. εσεις τι γραψατε στην αιτηση;testpa εσυ μηπως μ ειπες να κανω αιτηση; μ ειπαν να ρωτησω εσας τι γραψατε
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από PRIST »

Ποσο τσομπανοι ειναι; Κανεις μια αιτηση για να ρωτησεις1) τι θεση ακριβως εχεις ως επιλαχον 2) ποσοι ειναι ολοι οι επιλαχοντες και στις 2 κατηγοριες 3) αν και που προεκυψαν θεσεις κενες.4) και αν εχουν σκοπο να μας προσλαβουν για να συμληρωσουμε τις κενες θεσεις. Εννοειται οτι θα αναφερεις οτι εισαι ιδιωτης επιλαχο στην ταδε προκυρηξη. Τα στοιχεια σου αυτα. Προς το υπουργειο; Προς το αρχηγειο; Οπου σου πουνε. Αυτα!
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Φίλε Νικόλα, θα πας ς'έναν δικηγόρο που ξέρει τα πράγματα (Αγγελάκη και πολλοί άλλοι, άμα ψαχτείς θα τους βρεις, θα σκάσεις 200-300 ευρουλάκια, και θα καθήσετε μαζί να κάνετε μια επίσημη αίτηση-ερώτηση προς το Αρχηγείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (με υπογραφή δικηγόρου) για όλα αυτά που σε απασχολούν. Στο λέω αυτό γιατί αλλιώς σε αντιμετωπίζουν αν την στέλνεις ως ιδώτης, κι αλλιώς αν την στέλνεις ως ιδιώτης που εκπροσωπείται από δικηγόρο. Ακριβώς αυτό έκανα πριν ένα χρόνο για να μάθω ότι είμαι ο 6ος επιλαχών ΓΕΛ. Από την στιγμή που θα στείλεις την αίτηση-ερώτηση, το Αρχηγείο είναι υποχρεωμένο να σου απαντήσει εντός 20 εργάσιμων ημερών (ένας μήνας). Αν δεν το κάνει μπορείς να τους μ@μήσεις στην μήνυση. Όμως επειδή το γνωρίζουν αυτό κι αυτοί πολύ καλά, σου δίνουν αμφιλεγόμενες απαντήσεις για ουσιαστικά θέματα (π. Χ Θα μπούμε στη Σχολή; Πότε θα μπούμε; Κτλ) Αυτά παιδιά από μένα, αν κάποιοςθέλει να μάθει, ας με πάρει τηλ γιατί βαρέθηκα να γράφω συνέχεια στο internet. Καλή συνέχεια με ότι κι αν ασχοληθείτε.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Testpa inbox να αλλαξουμε τηλ
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Εχω νεα απο διοικητη. Του ειπαν οτι μαλλον θα παρουν 9 ατομα. Δεν εμαθε τιποτα αλλο. Και μου ξανατονισε οτι τιποτα δεν ειναι συγουρο. Μακαρι μπας και παρουμε σειρα και εμεις που ειμαστε πιο κατω. Εντος των ημερων θα μαθω κιαλλα. Ξερει καποιος αλλος κατι αναλογο?
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αν παρει εννια ατομα ουσιαστικα κλεινει και το προτελευταιο γκρουπ, μακαρι φιλε testpa, οπως ειπες φιλε prist αντε να παρουμε σειρα καποια στιγμη και εμεις που ειμαστε πιο κατω.
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Πρεπει να το χουμε απο κοντα το θεμα. Δεν εχει μαθει κανεις τιποτα αλλο; απο τους 225 δεν ξερει κανεις ποιοι ειναι τελ; Και ειναι ηδη μεσα στων πενταετων; Δεν υπαρχει ουτε ενας εδω απο τελ?
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Rubik »

Παιδια να που καποιοι ενδιαφερονται κα για εμας http://ppy-2012-ellados.blogspot.gr/
Εγω προτινω για πτωτη κινησης να επικοινωνησουμε μαζι τους ο καθενας ατομικα να πιεσουμε μπας και βγει καποιοα ακρη
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Rubik φιλε μου πολυ φοβαμαι οτι η υποστηριξη παει στους εποχικούς. Ευχομαι να εχουμε θετικες εξελιξεις συντομα
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Rubik »

Και εγω το ιδιο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να κουμε καποια τηλεφωνα προς αυτους

PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Δεν νομιζω να μιλαει για την κατηγορια μας.
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

"ΑΝΟΙΧΤΕΣ" ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ: ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (για την Πρόσληψη 225 από το σύνολο των 725 επιτυχόντων δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων

Απλές σκέψεις, με αφορμή το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί και αφορά την πρόσληψη των (επιτυχόντων,) υποψηφίων δοκίμων και όχι δοκίμων Πυροσβεστών όπως αναφέρονται. Τη δεδομένη χρονική στιγμή και εν μέσω κρίσης, έχουμε τα νέα παιδιά, που πέτυχαν στον διαγωνισμό που προκηρύχτηκε και δικαίως ζητούν την πρόσληψή τους, αλλά από την άλλη, έχουμε τους ήδη ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕς, με αρκετά χρόνια προυπηρεσίας στις πλάτες τους, που αναζητούν και δικαίως, μια θέση στον."ήλιο"!

Τον ήλιο που για χρόνια υπηρέτησαν και δεν είναι τυχαία η επιλογή της λέξης ήλιος, αφού οι περισσότεροι, πραγματικά αγαπούν το αντικείμενο τους, το επέλεξαν και γι αυτούς, ήταν επιλογή -στις προ μνημονίου εποχές,-όχι απλά αποκατάστασης, ήταν-είναι τρόπος ζωής. Βεβαίως πλέον, καθώς τα χρόνια κύλησαν, αυτοί οι ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ δεν έχουν πλέον άλλη επιλογή επαγγελματικά και από την άλλη, η εμπειρία τους είναι μεγάλη και πολύτιμη. Αλλά ούτως η άλλως, ανεξάρτητα από όλα τα ανωτέρω,ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ να ενδιαφερόμαστε, για μια μόνο κατηγορία και να αδιαφορούμε για μια άλλη, που ήδη αποτελεί κομμάτι του Πυροσβεστικού Σώματος;

Μαρία Ηλιοπούλου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Των μελών της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, βουλευτών Δημήτρη Τσουκαλά, Χαράς Καφαντάρη, Μαρίας Διακάκη, Στάθη Παναγούλη και του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ Θέμα: Πρόσληψη 225 από το σύνολο των 725 επιτυχόντων δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιευμάτων, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προχώρησε στην υπογραφή της πρόσληψης 225 από τους 725 επιτυχόντες δοκίμους Πυροσβέστες του διαγωνισμού με Αριθ. Πρωτ.57659/οικ. Φ.300.2./13-12-2011. Οι διαδικασίες της πρόσληψης θα ολοκληρωθούν από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ο διαγωνισμός είχε ολοκληρωθεί με τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων κατάταξης των επιτυχόντων, τον 11ο του 2012. Από τότε και για χρονικό διάστημα 12 μηνών, τα συναρμόδια Υπουργεία δεν έκαναν καμία ενέργεια πρόσληψης των επιτυχόντων, παρά τις αυξημένες ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος εν όψει μάλιστα και μιας αντιπυρικής περιόδου που προβλέπονταν δύσκολη.

Η ολιγωρία αυτή οφείλονταν στην πιστή τήρηση των μνημονιακών πολιτικών, όπως εξάλλου ομολογούσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί απαντώντας στις ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ όλο αυτό το διάστημα, στάθηκε στο πλευρό των επιτυχόντων και ανέδειξε το πρόβλημα τους που ήταν και πρόβλημα συνολικής λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος, με ερωτήσεις, αναφορές, συνεχή δημοσιοποίηση του ζητήματος και συνεντεύξεις τύπου που οργάνωσε στην Βουλή. Οι πιέσεις αυτές στην πολιτεία και στους αρμόδιους υπουργούς συνεισέφεραν θετικά στην σημερινή εξέλιξη.

Τόσο οι ανάγκες σε προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, όσο και η αρχή της χρηστής διοίκησης επιβάλλουν να προσληφθούν άμεσα και οι 725 επιτυχόντες. Η πρόσληψη και των υπολοίπων είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, ο οποίος θα συνεχίσει να πιέζει την κυβέρνηση και τους συναρμόδιους υπουργούς αναδεικνύοντας τα προβλήματα μέχρι την οριστική επίλυση του ζητήματος αυτού.http://www.enstoloi.gr

ΠΗΓΗ

Να στειλουμε καμια επιστολη στο συριζα; Τι λετε οι υπολοιποι?
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Rubik »

Εγω εστειλα email στο γραφειο του κΤσουκαλα κ μιλησα και με τον κ Φλωρο που ειναι στο γρφειο του πιεστε και εσεις μονο ετσι θα πετυχουμε κατι
τηλ.2103387133
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Και τι σου ειπε; Μιλα ρε rubik!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης