Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
el21

Δημοσίευση από el21 »

Οι υπολοιποι ιδιωτες επιλαχοντες ΠΠΥ απο Φεβ-Μαρ ειμαστε λιγοτεροι απο 40... Οι επιτυχοντες ΠΠΥ που ειναι μεσα τωρα αλλα μπορουν να πανε στους 725 ειναι +- 115... Υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να καλεσουν και αλλους επιλαχοντες για αθληματα μετα τα παιδια του Μαρτιου αν κυλουσαν κανονικα τα πραγματα... Την ιστορια απο τοτε λιγο πολυ την γνωριζουμε.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

El21 γνωριζεις κτ αλλο που θα μπορουσε να μας φανει χρησιμο?
el21

Δημοσίευση από el21 »

Πριν κανα χρονο ειχα τσεκαρει τα ονοματα επιτυχοντων ΠΠΥ που ειναι ταυτοχρονα επιτυχοντες στους 725 και οι περισσοτεροι ηταν στις πρωτες σελιδες του ΦΕΚ... Αρα στους 225 που βγηκε η ανακοινωση θα υπαρχουν αρκετοι. Για το ποσοι ακριβως χρειαζεται διασταυρωση ξανα
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από PRIST »

Μιλησα με εναν διοικητη πυροσβεστικης και μου προτεινε να μαζευτουμε υπευθηνα και ωραια και να ζητησουμε ακροαση στον υπουργο. Να του μιλησουμε μηπως και γινει κατι γιατι με οσους εχω μιλησει μαλλον μας εχουν ξεχασμενους και δεν ασχολειται κανεις. Επισης ο διοικητης μου ειπε οτι και να μεινουν κενες θεσεις δεν ειναι ανγκασμενοι να μας παρουν. Ολα αυτα βεβαια μου τα ειπε βασει της εμπειριας του και οχι με συγουρια (μου το τονισε) παντως απο αυριο θα εχω νεα και απο αυτον αλλα και απο εναν αλλον υψηλοβαθμο που ηταν στο αρχηγειο. Σκεφτειται και θελω υπευθυνη απαντηση απο ολους πανω σε αυτο. Γιατι και δικηγορο να βαλουμε θα περασουν χρονια και αμα γινει κατι! Το θεμα ειναι τωρα. Πρεπει να κανουμε κατι απο αυτα τα παρακατω η και ολα τα παρακατω.1) αιτηση για ακροαση υπουργου.2) επερωτηση μεσω κομματων αντιπολιτευσης στην βουλη.3) επιστολη ενημερωσης στον υπουργο για την υποθεση μας και να μας απαντησει συντομα αν υπαρχει προοπτικη προσληψης... Πρεπει να οργανωθουμε απο οτι φαινεται.

Πρόσληψη 225 μονίμων πυροσβεστών Τετ,11/13/2013 - 10:22 - webmaster Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ πρόσληψης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους 225 εκ των 725 επιτυχόντες Δόκιμους Πυροσβέστες. Οι προσπάθειες μας επί 2 περίπου χρόνια για ταυτόχρονη κάλυψη του 50% των κενών οργανικών θέσεων του ΠΣ από την λίστα επιλαχόντων ΠΠΥ, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του νόμου 3938, δεν έχουν καρποφορήσει και έτσι η κάλυψη κενών θέσεων θα γίνει προς το παρών, μόνο από τους 725 επιτυχόντες Δόκιμους Πυροσβέστες. Από την μεριά μας θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να πραγματοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας, για απορρόφηση όλων των επιλαχόντων συναδέλφων. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι, όταν θέλουν πολιτική και φυσική ηγεσία, ξεπερνιούνται μνημονιακές δυσκολίες - δικαιολογίες και έρχονται τα αποτελέσματα που επιδιώκουν. Ανάμεσα στους πρώτους 225 υπολογίζεται ότι υπάρχουν 45-50 ΠΠΥ και από τις 2 κατηγορίες (εποχικών - πολιτών). Από πληροφορίες μας η κατανομή θα γίνει ως εξής: Α κατηγορία 12 Β κατηγορία 63 Γ κατηγορία 122 Δ1 κατηγορία 4 Δ2 κατηγορία 6 Ε1 κατηγορία 5 Ε2 κατηγορία 5 ΣΤ κατηγορία 1 Αναμένουμε τις τελικές εξελίξεις για να κινηθούμε ανάλογα.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εισαι ωραιος priest. Ευχομαι να μην ειναι το μεγαλυτερο ποσοστό προσληψης των ππυ απο εποχικους γτ παλι εξω θα μείνουμε. Αλλιως 45_50 ειμαστε ολοι κ όλοι οι ιδιωτες
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Rubik »

Η ποσπιδ το μονο που την ενδιαφερει Ειναι μονο για τους εποχικους-συμβασιουχους σας το λεω διοτι εχω συνεχη επικοινωνια μαζι τους με email αλλα και τηλεφωνικος με τον κ. Παπαντωνη και οι απαντησεις ειναι παντα αρνητικες και απαξιοτικες τουλαχιστον για εμας
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Rubik εχεις δικιο για τους δικους παλεύουν κ αυτοι, για μας καρφι δε τους καίγεται. . κακο τους κανουμε μην σου πω
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Οι υπολοιποι που ειναι; Κοιμουνται?
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δυστυχως εχουν απελπιστεί φαντάζομαι
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Ολοι απελπισμενοι ειμαστε. Αλλα να κανουμε οτι μπορουμε o
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Rubik »

Δλδ απο οτι βλεπω ειμαστε μονο εμεις οι 3-4;
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Φιλε τεσπα εψαξες τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Rubik »

prist εκανες καποιο τηλ στον κουτσουκο;
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Πηρα πολλες φορες και δεν το σηκωσε κανενας. Συμβαινει μερικες μερες αυτο. Τι ειναι αυτος ο κουτσουκος; Ενημερωνει. Απο αυριο θα εχω φρεσκα νεα μαλλον. Περιμενω τηλ απο διοικητη πυρ. Και απο υψηλοβαθμο που ηταν αρχηγειο. Λογικα οτι παιζεται θα το ξερουν επακριβως,
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αν δεις απο τοτε π καταλαβαμε οτι δν γινεται τπτ μονο 3-4 το παλευουμε. με οποιο τροπο μπορουμε. βεβαια αν μπορουσαμε και νομικα αλλα τα 2-3 χιλ που θα κοστισει μονο αν με παρουν 100% θα τα δωσω και αυτα απο δανεικά. .prist rubik testpa καθε φορα που εχω νεα θα γραφω άμεσα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες