Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

HARMONICA έγραψε: Με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ελπίδες εφόσον δεν είναι κάτι επίσημο, έχω μια πληροφορία από συνάδελφό μου, στη σχολή ανθυποπυραγών: Μου είπε ότι ετοιμάζουν κρεβάτια στην Πυροσβεστική Ακαδημία, Καμιά 35αριά περίπου, για επίλαχόντες Π. Π. Υ ιδίωτες και αναμένεται να τους καλέσουν από μέρα σε μέρα... Επαναλαμβάνω ότι αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη και δε θέλω να ενθουσιάσω κανέναν τζάμπα, έτσι μου είπε έτσι σας λέω...

Στην Κηφισιά όμως γιατί;
bobos

Δημοσίευση από bobos »

Ισχυει οτι εχουν ετοιμασει τα κρεβατια αλλα δεν ηξερα τον αριθμο.
sv

Δημοσίευση από sv »

Προφανως αμα ειναι 35 δε θα μας παρουν ολουσ...
Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από well »

Παιδιά οι πληροφορίες σας είναι στάνταρ;
el21

Δημοσίευση από el21 »

Δεν θα επρεπε να παρουν μια αποφαση για το αν θα γινει εσωτερικη μεταταξη που ειναι και το πιο λογικο Στους ΠΠΥ που ειναι περασμενοι κ στους 725 για να μπουν και τα υπολοιπα παιδια μεσα ολα μαζι; Στην περιπτωση που ξανακανουν την σχολη τοτε οι υπολοιποι επιλαχοντες ποτε θα κανουν εκπαιδευση; Ποση υπομονη πια...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

el21 έγραψε: Δεν θα επρεπε να παρουν μια αποφαση για το αν θα γινει εσωτερικη μεταταξη που ειναι και το πιο λογικο Στους ΠΠΥ που ειναι περασμενοι κ στους 725 για να μπουν και τα υπολοιπα παιδια μεσα ολα μαζι; Στην περιπτωση που ξανακανουν την σχολη τοτε οι υπολοιποι επιλαχοντες ποτε θα κανουν εκπαιδευση; Ποση υπομονη πια...
Επειδή είναι 2 διαφορετικές προκηρύξεις το λογικό είναι αφότου πέρασαν και τα αθλήματα και τα υγειονομικά και τα ψυχοτεχνικά όλα από την αρχή το λογικό και το δίκαιο είναι και για τα υπόλοιπα παιδιά που θα μπουν στις σχολές να πάνε όλοι. Και σκέψου και το άλλο ο δόκιμος θα παίρνει 200 ευρώ για δεν ξέρω πόσους μήνες και μετά από περίπου ένα χρόνο θα σταθεροποιηθεί κοντά στα 900-980 που θα είναι και ο τελικός μισθός του. Ο πρώην Π. Π. Υ. Τι θα κάνει ; Δεν θα είναι στη σχολή θα δουλεύει στην ίδια υπηρεσία που ήταν και πριν - πράγμα που αποκλείεται να γίνει γιατί εδώ μιλάμε για θέσεις μονίμων - με βραδινά κ. Τ. Λ. Και θα παίρνει 200 ευρώ. Δε γίνεται ούτε ούτε το ένα ούτε το άλλο.- Βέβαια στην Ελλάδα όλα γίνονται και ακόμα και αυτό το ακραίο σενάριο δεν θα μου έκανε εντύπωση, σύμφωνα με το πως λειτουργεί το κράτος αλλά και την προχειρότητα του Π. Σ. Η τελευταία πληροφόρηση πάντως αναφερόταν σε σχολή κανονικά για όλους. Ίδωμεν..
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από HARMONICA »

well έγραψε:Παιδιά οι πληροφορίες σας είναι στάνταρ;
Στάνταρ δεν είναι. Μου το είπε ένας δόκιμος της σχολής ανθυποπυραγών... Απλά κράτα μικρό καλάθι γιατί σε αυτό το σώμα όπως και στα υπόλοιπα η αρβύλα δίνει και παίρνει...

el21

Δημοσίευση από el21 »

Δηλαδη handballer οι ΠΠΥ που εκαναν 4μηνη εκπαιδευση πριν λιγους μηνες θα πρεπει να ξανακανουν την ιδια παλι σου φαινεται λογικο; Ο πρωην ΠΠΥ θα συνεχισει κανονικα μεχρι να τελιωσουν την εκπαιδευση οι 725 κ μετα θα ακολουθησει... Εκτος και αν προκειται για αλλου ειδους εκπαιδευση
τασος

Δημοσίευση από τασος »

Ρε παιδια αμα εχουν ετοιμασει 35 κρεβατια προφανως και οι υπολοιποι 30 μενουν εκτος, παρολο που θα φυγουν πολλα ατομα απο τους 600 για να πανε στους 725; ! υπαρχει καμια λογικη ς'αυτο; Απο την στιγμη που θα φυγουν ατομα απο τους 600 να μην συμπληρωθουν τα κενα στους (600); Τι να πω δεν ξερω... Εδω και 8μηνες δεν υπαρχει ουτε ενας να μας πει τι γινετε...
G.I.

Δημοσίευση από G.I. »

Ρε παιδια εχει παρει κανενας κανα τηλ; Εγω περνω και δν το σηκωνουν;(μιλαμε για πολυ αγχος τουλαχιστον για μενα)
bobos

Δημοσίευση από bobos »

Αν ειμασταν πιο πιεστικοι και τους τα πρηζαμε περισσοτερο, θα βγαζαμε κατι περισοτερο.(βλεπε εποχικους)
G.I.

Δημοσίευση από G.I. »

Και τι να κανουμε;
HARMONICA
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από HARMONICA »

G.I. έγραψε:Ρε παιδια εχει παρει κανενας κανα τηλ; Εγω περνω και δν το σηκωνουν;(μιλαμε για πολυ αγχος τουλαχιστον για μενα)
Σε ποιο νούμερο παίρνεις;
bobos

Δημοσίευση από bobos »

Γραφειο προσωπικου 2132157690. Ας καταλαβουν οτι υπαρχουμε και εμεις!
G.I.

Δημοσίευση από G.I. »

Εγω στο 2132157916-17
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες