Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c219802/attach/dienergeia%20aukhtikvn_08_11_2012_el_GR.pdf
το ειδε κανεις αυτο; Χρειαζονται και αλλους επιλαχοντες;
το ειδε κανεις αυτο; Χρειαζονται και αλλους επιλαχοντες;
bobos: Πολύ καλά τα λες.sv: http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c219882/attach/diagrafi_09_11_2012_el_GR.pdf
johny: Ζητάνε επιλαχόντες από την προκήρυξη τον 725 και όχι από τους 4000 όπου γράφουμε εμείς εδώ.
johny: Ζητάνε επιλαχόντες από την προκήρυξη τον 725 και όχι από τους 4000 όπου γράφουμε εμείς εδώ.
Το λινκ για τους 4000 ειναι στην αριστερη στηλη στην κεντρικη σελιδα. Υπαρχει και εικονιδιο.
Μακαρι να μας καλεσουν 8α πα8ουμε τπτ απο το αγχος και την αγωνια για το τι 8α γινει με μας. Φτασαμε στην πηγη ε αν δεν σκυψουμε να πιουμε νερο τι να πω. Ελπιζω να παει καλα το 8εμα με το νεο οικονομικο πακετο να μας καλεσουν συντομα
Φιλε G.I δυστυχως δεν ειναι για μας τους ιδιωτες ειναι για τους εποχικους
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
;G.I. έγραψε: Ρε παιδια τι γινεται με το φορουμ; Δεν δουλευει;

Ακυρο παιδια τπτ! Εχουμε καποιο νεο; Εχει παρει καποιος κανα τηλ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ελπίδες εφόσον δεν είναι κάτι επίσημο, έχω μια πληροφορία από συνάδελφό μου, στη σχολή ανθυποπυραγών: Μου είπε ότι ετοιμάζουν κρεβάτια στην Πυροσβεστική Ακαδημία, Καμιά 35αριά περίπου, για επίλαχόντες Π. Π. Υ ιδίωτες και αναμένεται να τους καλέσουν από μέρα σε μέρα... Επαναλαμβάνω ότι αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη και δε θέλω να ενθουσιάσω κανέναν τζάμπα, έτσι μου είπε έτσι σας λέω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες