ΣΠΕΝ (Εκπαίδευση Νεοσυλλέκτων)
Ειμαι στρατιωτης υγειονομικου με ειδικοτητα γραφεας και ειμαι στην μοναδα τις μεραρχιας καβαλας... Στα σπεν τι ακριβως θα κανω; Θα φαμε πολυ τρεχιμο;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Ακης_ έγραψε:Ειμαι στρατιωτης υγειονομικου με ειδικοτητα γραφεας και ειμαι στην μοναδα τις μεραρχιας καβαλας... Στα σπεν τι ακριβως θα κανω; Θα φαμε πολυ τρεχιμο;
Σιγα μην καθεστε κιολας, εκπαιδευση κανετε τι περιμενεις;
Ξερει κανεις μετα το σπεν που ειναι 28/4 ποτε ξεκιναει το επομενο?
Γνωρίζει κάποιος ημερομηνίες ακριβώς; Κάτι ακούσαμε για 28 του μήνα αλλά επίσημα τίποτα!
Ναι αύριο φεύγω και γω για Καπανδρίτι! Γνωρίζει κανείς για το σπεν εκεί τίποτα; Παίζει εμπλοκή;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Εκπαίδευση στον Ελληνικό Στρατό
Αναφέρομαι στις μονάδες εκστρατείας (τάγματα) πεζικού
Ποιο είναι το πρόγραμμα ωρών υπηρεσίας και εκπαίδευσης;
(θερινό - χειμερινό)
Ποιο είναι το πρόγραμμα ωρών υπηρεσίας και εκπαίδευσης;
(θερινό - χειμερινό)
Ερωτηση: Ποτε ξεκινανε τα ΣΠΕΝ; Ποσο κρατανε; Ξεκινανε σε ολα τα στρατοπεδα την ιδια χρονικη περιοδο η οχι; Τα περνανε ολοι οι οπλιτες; Αν οχι ποιοι εξαιρουνται; Ευχαριστω.
Καλησπέρα... Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τα ΣΠΕΝ; Δεν εννοώ με βύσμα. Ϊσως κάποια διαταγή με κολυόμενους που δεν μπορεί να τους στείλει η μονάδα;
Από όσα γνωρίζω σπεν δεν παίρνανε μόνο οι άοπλοι. Αλλά είχε τύχει εκεί που ήμουν κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν πέρασαν σπεν για υπηρεσιακούς λόγους (!) και αυτό επειδή έπρεπε να έρθουν από άλλο νησί και στο στρατοπεδό του δεν έφταναν οι "παλιοί" και είχαν κρατήσει άλλους 2
Το σπεν είναι τόσο μα τόσο εύκολο που δεν θα καταλάβεις ότι το πέρασες κι είναι το μόνο ουσιαστικό στην θητεία
Το σπεν είναι τόσο μα τόσο εύκολο που δεν θα καταλάβεις ότι το πέρασες κι είναι το μόνο ουσιαστικό στην θητεία
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Ενδεχομένως να έχεις και δίκιο.
Απλά αυτή τη στιγμή έχω οικογενειακό πρόβλημα και ειμαι σε σχετικα χαλαρη μοναδα.
Με βυσμα υπαρχει πιθανοτητα να αποφυγεις τα σπεν;
Απλά αυτή τη στιγμή έχω οικογενειακό πρόβλημα και ειμαι σε σχετικα χαλαρη μοναδα.
Με βυσμα υπαρχει πιθανοτητα να αποφυγεις τα σπεν;
Καλησπέρα! Ισχύει ότι τα σπεν που θα γίνουν την περίοδο του Πασχα θα εχουν διαρκεια μικρη δλδ 10 ημερες οπως και τα Χριστουγεννα; Γενικα ποια ειναι η καλυτερη περιοδος να περασει καποιος ΣΠΕΝ;
Ξερει καποιοσ τι κανουν οι γιατροι στα σπεν; Συμμετεχουν κανονικα η ειναι στο ιατρειο?
Τα σπεν είναι υποχρεωτικά; Γίνεται κάποιος να τα αποφύγει εφόσον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει; Εγώ είμαι Ι2 ένοπλο λόγω Βάρους, αλλά τον στίβο μάχης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορώ να τον βγάλω.
Καλησπέρα Είμαι οδηγός στο ΚΕΕΜ στην Σπάρτη κ πρόκειται να πάω στην μονάδα μου στην Θεσσαλονίκη το νέο έτος (873 Α/Κ).
Ξέρετε που παίζει να με στείλουν για ΣΠΕΝ;
Ξέρετε που παίζει να με στείλουν για ΣΠΕΝ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες