Θητεία δεν ανεβάζουν, εποπ δεν παίρνουν... Τι γίνεται άραγε; Αποκλείεται μικρός αριθμός προσλήψεων εποπ μονο σε απαραίτητες ειδικότητες με κατάργηση μονάδων;και ειδικοτητες που ειναι απαραίτητοι οι εποπ θα καλυφθούν απο φαντάρους αν αυξηθεί η θητεία;
Γνώμες θα ήθελα... Ευχαριστώ...
Δέν υπάρχουν καθόλου χρήματα, και για αυτό δεν προμηνύεται προκήρυξη έστω και για λίγα άτομα όπως λές. Κατάργηση μονάδων ναι προβλέπεται, και κάααααααποια στιγμή θα γίνει, και το τονίζω διότι ότι ακούγεται στον στρατό γίνεται σε ρυθμούς χελώνας. Στο τελευταίο πράγμα που ρωτάς δίνεις απο μόνος σου την απάντηση.
Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι για την προκυρηξη εποπ κανενα νεο; Αντε γιατι περιμενω πως και πως να ειμαι με αυτην την στολη μου αρεσει ο στρατος αυτη η δουλεια μπορει να ειναι δυσκολη αλλα μου αρεσει. κανενα νεο λοιπον?
Χα χα ελεος ρε παιδια. Τι προκυρηξη περιμενεται; Δεν Μένετε Στην ελλαδα εσεις; Τελος οι προκυρηξεις καπουτ. Παλεψτε να βρειτε μια αλλη δουλεια που μπορει να ειναι κ καλυτερη. Μη νομιζεται οτι αν θα γινεται ενστολη θα περνατε φινα. Ρωτηστε κ τους παλιους κ μην απελπιζεστε. Η ζωη δεν εχει μονοδρομους
Το φόρουμ έχει κανόνες, όποιος δεν τους τηρεί τα μηνύματα του θα σβήνονται, δεν θα το κάνουμε παιδική χαρά εδώ μέσα.
1. Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο Internet υποδηλώνει ότι "φωνάζετε" και είναι κουραστικό για τους άλλους χρήστες να διαβάζουν μηνύματα γραμμένα εξ ολοκλήρου με κεφαλαίους χαρακτήρες. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι, χρησιμοποιήστε αντί αυτών, έντονους (bold) χαρακτήρες, όπως γίνεται αντιληπτό μηνύματα που θα περιέχουν κεφαλαία γράμματα θα διαγράφονται με συνοπτικές διαδικασίες.
α) Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση του φόρουμ, και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες. Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.