Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Στην 71 μπορείς να υπηρετήσεις καθώς θεωρείται επίλεκτο Πεζικό και όχι Ειδικές Δυνάμεις.
Το ΤΕΝΕΦ ανήκει στο Εφοδιασμού Μεταφορών οπότε αν δεν είσαι Οπλίτης στο ΕΜ τότε όχι δεν μπορείς.
Το ΤΕΝΕΦ ανήκει στο Εφοδιασμού Μεταφορών οπότε αν δεν είσαι Οπλίτης στο ΕΜ τότε όχι δεν μπορείς.
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε εσας και στις οικογένειες σας.
θα ήθελα να μου απαντήσετε την εξής ερωτήση αν ειναι εύκολο.
εχω καταταχθεί στις ειδικές δυνάμεις στο πεύκο με την Α έσσο το 2015.
έχω ένδειξη ΥΕΑ και θέλω πολύ να πάω ΔΕΑ ΕΙΔ στα αλεξίπτωτα. Τα αθλητικές τεστ είναι γελοια για μενα που ειμαι σχετικα γυμνασμένος.
διάβασα σε καποια τοπικ και με εχουν πει οτι για να πας ΔΕΑ ΕΙΔ θες βύσμα.
ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί εαν ισχύει δεν ξερω αν αξίζει να το ρισκάρω και στο τέλος Να με στείλουν δοκιμο στο πεζικό. Θελω να κάνω την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων και συγκεκριμενα στα αλεξίπτωτα.
ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
θα ήθελα να μου απαντήσετε την εξής ερωτήση αν ειναι εύκολο.
εχω καταταχθεί στις ειδικές δυνάμεις στο πεύκο με την Α έσσο το 2015.
έχω ένδειξη ΥΕΑ και θέλω πολύ να πάω ΔΕΑ ΕΙΔ στα αλεξίπτωτα. Τα αθλητικές τεστ είναι γελοια για μενα που ειμαι σχετικα γυμνασμένος.
διάβασα σε καποια τοπικ και με εχουν πει οτι για να πας ΔΕΑ ΕΙΔ θες βύσμα.
ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί εαν ισχύει δεν ξερω αν αξίζει να το ρισκάρω και στο τέλος Να με στείλουν δοκιμο στο πεζικό. Θελω να κάνω την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων και συγκεκριμενα στα αλεξίπτωτα.
ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 6
Φιλε μην πας ΥΕΑ, στη σεαπ είμαι Τώρα και φεύγω με αναβολη επειδή δε περασα ΚΕΑΠ, και δε γουσταρω να παω πεζικοΤο μετάνιωσα, οπλιτης ειδικων πηγαινε
Εδω είναι Άνδρο των βυσματων, δε φαντάζεσαι τι θα συναντησεις
Διασωστης31 έγραψε:Φιλε μην πας ΥΕΑ, στη σεαπ είμαι Τώρα και φεύγω με αναβολη επειδή δε περασα ΚΕΑΠ, και δε γουσταρω να παω πεζικοΤο μετάνιωσα, οπλιτης ειδικων πηγαινε
Φίλε πες μου λίγο τι παίζει γτ μπαίνω Μάρτιο και θέλω να γίνω ΔΕΑ ΕΔ. Απάντησε αν θες εδώ που είναι το σχετικό θέμα /forum/forum_posts.asp?TID=755&PN=52 Ή στείλε προσωπικό μήνυμα γτ εγώ δν μπορώ να σου στείλω για κάποιον λόγο
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Ξερει κανεις αν υπάρχει τρόπος οι εξ αναβολής, να πανε ειδικες δυνάμεις;
Γεια σας. Μου ήρθε το χαρτί για το στρατό σήμερα και παρουσιάζομαι στη Τρίπολη της 19 του μηνός.
Είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις κατά τη διακοπή της αναβολής. Μπορούν να με πάρουν ειδικές δυνάμεις από ΓΕΑ;
Είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις κατά τη διακοπή της αναβολής. Μπορούν να με πάρουν ειδικές δυνάμεις από ΓΕΑ;
Κωνσταντινος2015 έγραψε: Μπορούν να με πάρουν ειδικές δυνάμεις από ΓΕΑ;
Όχι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Κωνσταντινος2015 έγραψε:Γεια σας. Μου ήρθε το χαρτί για το στρατό σήμερα και παρουσιάζομαι στη Τρίπολη της 19 του μηνός.
Φιλε σε περιπτωση που δεν το ξερεις οι ημερομηνιες καταταξης εχουν αλλαξει... Οι 19/1 μπαινουν 27/1

Διασωστης31 έγραψε:Ξερει κανεις αν υπάρχει τρόπος οι εξ αναβολής, να πανε ειδικες δυνάμεις;
Την αναβολη την βαρεσες με το που μπηκες; Αν ναι μπορεις κανονικα να περασεις απο κλιμακιο ΕΔ οταν ξαναμπεις.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
lephleg έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Ξερει κανεις αν υπάρχει τρόπος οι εξ αναβολής, να πανε ειδικες δυνάμεις;
Την αναβολη την βαρεσες με το που μπηκες; Αν ναι μπορεις κανονικα να περασεις απο κλιμακιο ΕΔ οταν ξαναμπεις.
Οχι, εχω υπηρετησει ηδη 4 μηνες
Ημουν στη σχολή δοκιμών, αλλα δεν περασα ειδικες, και φευγω
Παραμενω κανονικα πάντως Ι1
Δεν μπορείς να υπηρετήσεις στις ΕΔ. Το καλύτερο θα ήταν να ακύρωνες την αναβολή αν δεν την έχεις πάρει ήδη.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
D.Y.K έγραψε:Δεν μπορείς να υπηρετήσεις στις ΕΔ. Το καλύτερο θα ήταν να ακύρωνες την αναβολή αν δεν την έχεις πάρει ήδη.
Οκ, ευχαριστώ
Δεν την ακυρωνω τωρα, απ τη στιγμη που δεν παω ειδικες, δεν επιθυμω να υπηρετήσω 14μηνο σαν δοκιμος
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Αν θες την άποψη μου μείνε. Μπορεί αργότερα να σου χρειαστούν τα μόρια για καμιά προκήρυξη για σώματα ασφαλείας. Ποτέ δεν ξερεις
Γεια σας. Είμαι 18 χρονών και θα κάνω την θητεία μου φέτος. Δεν έχω λάβει ακόμα χαρτί κατάταξης οπότε σκέφτομαι να περάσω από το στρατολογικό κέντρο για να δω αν θα πάω Αύγουστο ή έγινε κάτι με το χαρτί (όσους γνωρίζω που θα πάνε φέτος, έχουν ήδη λάβει το χαρτί).
Τέλος πάντων, όταν δήλωσα για τον στρατό, επέλεξα στρατό ξηράς, αλλά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα ότι θα είναι καλύτερα να πάω Ειδικές Δυνάμεις (να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για μια σκληρή εκπαίδευση;), ή τουλάχιστον να δώσω τα δυνατά μου για να μπω. Το θέμα είναι, για να αλλάξω κατάταξη πρέπει απλά να το πω στο στρατολογικό κέντρο ή θα έχω την δυνατότητα να αλλάξω στον στρατό ξηράς; Διάβασα κάπου ότι ρωτάνε αν θες να πας ειδικές δυνάμεις, γι' αυτό ρωτάω.
Ευχαριστώ.
Τέλος πάντων, όταν δήλωσα για τον στρατό, επέλεξα στρατό ξηράς, αλλά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα ότι θα είναι καλύτερα να πάω Ειδικές Δυνάμεις (να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για μια σκληρή εκπαίδευση;), ή τουλάχιστον να δώσω τα δυνατά μου για να μπω. Το θέμα είναι, για να αλλάξω κατάταξη πρέπει απλά να το πω στο στρατολογικό κέντρο ή θα έχω την δυνατότητα να αλλάξω στον στρατό ξηράς; Διάβασα κάπου ότι ρωτάνε αν θες να πας ειδικές δυνάμεις, γι' αυτό ρωτάω.
Ευχαριστώ.
Έχεις την δυνατότητα να υπηρετήσεις στις ΕΔ εφόσον εκδηλώσεις επιθυμία και στο κέντρο κατάταξης που θα παρουσιαστείς όταν έρθει το κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων.
Απαραίτητη προϋπόθεση το να είσαι υπόχρεος κατάταξης στον Στρατό Ξηράς.
Απαραίτητη προϋπόθεση το να είσαι υπόχρεος κατάταξης στον Στρατό Ξηράς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης