Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι αρκεί να το δηλώσεις σαν 2η επιλογή.
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Γεια σας. ειμαι γεννειθης το 1996 και πηρα αναβολη. στο σςς. στρατολογια. γρ λεει οτι εχω καταταξη στον στρατο ξηρας. στο περιοδευων δηλωσα λοκ. στην ιστοσελιδα ελεγε μονο καταταξη στον στρατο ξηρας. αυτο σημαινει οτι θα μπω στα ΛΟΚ ή οτι απλος φανταρος. ποτε και πως θα ξερω ευχαριστω για το χρονο σας (αναβολη εχω εως 31/12/2023
Im proud to be Greek
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Im proud to be Greek »

Καλησπέρα. Παρουσιαζομαι στις 13/11/2014 αυλωνα και θα ήθελα πολύ να υπηρετήσω στους πεζοναύτες. Η Ερώτηση μου άφορα τα αθλήματα που πρέπει να δώσω για να με δεχτούν. Οι επίδοσης μου στα αθλήματα είναι 1μιλη 6:30 λεπτα κοιλιακούς 30 κάμψεις 33 και καμιά ελέη. Έχω καμιά πιθανότητα να με δεχτούν η θα γίνω ρεζίλη; Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Im proud to be Greek έγραψε:Καλησπέρα. Παρουσιαζομαι στις 13/11/2014 αυλωνα και θα ήθελα πολύ να υπηρετήσω στους πεζοναύτες. Η Ερώτηση μου άφορα τα αθλήματα που πρέπει να δώσω για να με δεχτούν. Οι επίδοσης μου στα αθλήματα είναι 1μιλη 6:30 λεπτα κοιλιακούς 30 κάμψεις 33 και καμιά ελέη. Έχω καμιά πιθανότητα να με δεχτούν η θα γίνω ρεζίλη; Ευχαριστω

Ναι συγκεντρώνεις αρκετές πιθανότητες.

Δώσε εσύ τον καλύτερο σου εαυτό και λίγο στις έλξεις και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Im proud to be Greek
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Im proud to be Greek »

Να σου υπενθυμίσω πως δεν μπορώ να βγάλω καμιά έλξη σορρυ άλλα έχω άγχος. Και πες ότι με κόψουν μπορώ μετά να πάω ΕΛΔΥΚ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν εννοείς να πας ΕΛΔΥΚ σαν απλός πεζικάριος ναι μπορείς.
δημητρης_νεοσυλεκτος

Δημοσίευση από δημητρης_νεοσυλεκτος »

Εχω καταταχθει στον στρατο ξηρας για την α'εσσο 2015 οπως κοιταξα σημερα στην ιστοσελιδα της στρατολογιας που το ειχα δηλωσει εξαλλου στα κεπ οταν πηγαινα 3η λυκειου... Αλλα μετα αποφασισα οτι θελω να παω ειδικες δυναμεις και το δηλωσα να καταταχθω εκει οταν διεκοψα την αναβολη πριν ενα μηνα στα 21 μου αλλα τελικα μπηκα ξηρα οπως ειχα δηλωσει πριν 4 χρονια αλλα που και ποτε θα μαθω τον δεκεμβριο... Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν μπορω στο κεντρο που θα με να δηλωσω ειδικες δυναμεις και μαλιστα στην 35η μοιρα στην κυπρο; Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

δημητρης_νεοσυλεκτος έγραψε: Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν μπορω στο κεντρο που θα με να δηλωσω ειδικες δυναμεις και μαλιστα στην 35η μοιρα στην κυπρο; Ευχαριστω

Ναι μπορείς.

Θα το δηλώσεις στο Κέντρο.

Μηχανικάριος

Δημοσίευση από Μηχανικάριος »

Καλησπέρα παιδιά Είμαι 2014 ΣΤ ΕΣΣΟ στο Μηχανικό. Να ξέρετε αυτό που λένε θα σε πάρουν σίγουρα στις ειδικές δυνάμεις αμά περάσει το κλιμάκιο δεν ισχύει πάντα. Πέρασε απο το ΚΕΜΧ Όλοι κάναμε τις προβλεπόμες επιδόσεις για τα αθλήματα, Μας είπαν κομπλέ Και τελικά πήραμε &%^$%^%#$. Όλους που είμασταν για ΕΔ μας στείλανε Εβρο Και Νησιά σε μονάδες μηχανικού! Το απολύτο ξένερωμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, τώρα που έχω πάει Στην Μονάδα μπορεί να γίνει κάτι; Με οποιονδήποτε τρόπο; Το βλέπετε πολύ δύσκολο; Αν δεν πάω θα σκάσω... Ακούω ιδέες και απόψεις!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ο μόνος τροπος ειναι να παρεις αναβολη και αν βγεις Ι1 περνας παλι τα αθληματα και αν σε παρουν καλως, παντως τσαμπα σκας δεν χανεις κατι το ιδιαιτερο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μηχανικάριος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά Είμαι 2014 ΣΤ ΕΣΣΟ στο Μηχανικό. Να ξέρετε αυτό που λένε θα σε πάρουν σίγουρα στις ειδικές δυνάμεις αμά περάσει το κλιμάκιο δεν ισχύει πάντα. Πέρασε απο το ΚΕΜΧ Όλοι κάναμε τις προβλεπόμες επιδόσεις για τα αθλήματα, Μας είπαν κομπλέ Και τελικά πήραμε &%^$%^%#$. Όλους που είμασταν για ΕΔ μας στείλανε Εβρο Και Νησιά σε μονάδες μηχανικού! Το απολύτο ξένερωμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, τώρα που έχω πάει Στην Μονάδα μπορεί να γίνει κάτι; Με οποιονδήποτε τρόπο; Το βλέπετε πολύ δύσκολο; Αν δεν πάω θα σκάσω... Ακούω ιδέες και απόψεις!

Όχι δεν γίνεται κάτι τώρα.

Δεν σας πήραν γιατί δεν έδωσε το Ok η διεύθυνση μηχανικού του ΓΕΣ λόγω αναγκών.

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλημερα ! Έχω καταταγεί στο πεζικό στην Τρίπολη στις 28 του μήνα ! Θα ηθελα να δηλωσω να μπω ειδικες δυναμεις ! Γινετε να το κανω μεσα απο το στρατο αυτο ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, θα το δηλώσεις όταν έρθει το κλιμάκιο για επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Καλησπέρα σαςΠαιρνω 6μηνη αναβολη και παραμενω Ι1

Οταν ξαναμπω τι πρέπει να κάνω για να παω ειδικες δυνάμεις ; Ο νομος λεει οτι δε γίνεται, αλλα εχω ακουσει οτι πολλοι πήγανε.

Στην 71 η στο τενεφ, ξερετε αν μπορω να υπηρετήσω;

Ευχαριστώ

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ούτε η 71η ούτε το ΤΕΝΕΦ είναι Ειδικές Δυνάμεις.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες