Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Μια χαρα τα λετε εσεις εδω, εγω μαλλον απο το πολυ searching την ακουσα μαλλον!
Ρε παλικαρια εγω δηλωσα περιοδευων τοτε ειδικες δυναμεις και μου ρθε για 20/3/2013 Πεζικο Λαμια Βαρεων Οπλων και θελω να μαθω ενα μπορω να αλλαξω σε ειδικες δυναμεις ή απο δω (Θεσσαλονικη) ή στη Λαμια οταν παρουσιαστω!
Δεν με ενδιαφερει που θα παω απλα δεν μπορω αλεξιπτωτιστης λογο ενος παιδικου προβληματος το οποιο εξαληφθικε μεν πριν μπω στην εφηβια αλλα δεν θα με παρουν λογο ιστορικου... :(
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Avatar »

Bill έγραψε:Μια χαρα τα λετε εσεις εδω, εγω μαλλον απο το πολυ searching την ακουσα μαλλον!
Ρε παλικαρια εγω δηλωσα περιοδευων τοτε ειδικες δυναμεις και μου ρθε για 20/3/2013 Πεζικο Λαμια Βαρεων Οπλων και θελω να μαθω ενα μπορω να αλλαξω σε ειδικες δυναμεις ή απο δω (Θεσσαλονικη) ή στη Λαμια οταν παρουσιαστω!
Δεν με ενδιαφερει που θα παω απλα δεν μπορω αλεξιπτωτιστης λογο ενος παιδικου προβληματος το οποιο εξαληφθικε μεν πριν μπω στην εφηβια αλλα δεν θα με παρουν λογο ιστορικου... :(

Δεν νομίζω να είναι κόπος σε έναν άνθρωπο να κοιτάξει 3-4 ποστ πιο πίσω...
εδώ βρίσκεται η ίδια ακριβώς ερώτηση και ακριβώς από κάτω η απάντηση
Όσο για την σωματική σου ικανότητα πρέπει να είσαι Ι1 για να πας ΕΔ είτε αλεξίπτωτα είτε καταδρομέας ή πεζοναύτης. Δες εδώ και τις προηγούμενες σελίδες θα σε βοηθήσουν
diavivastis89
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από diavivastis89 »

Ειχα δωσει πριν λιγες μερες αθληματα για ΕΔ. εχω 4 βαθμους μυωπιας αλλα το εκρυψα κ κομπλε. δυστυχως ειχα ενδειξη ελδυκ κ μαλλον παω 35 μκ. εβαλα βυσμα μηπως την γλυτωσω αλλα δν ξερω ακομα. μπορει να αλλαξει η τοποθετηση στν κυπρο κ αν ειναι δυνατον να αλλαξω κ σωμα ΕΔ; αν τελικα παω κυπρο θα μας ξαναπερασουν ιατρικες εξετασεις?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

diavivastis89 έγραψε: δυστυχως ειχα ενδειξη ελδυκ κ μαλλον παω 35 μκ. Εβαλα βυσμα μηπως την γλυτωσω αλλα δν ξερω ακομα. Μπορει να αλλαξει η τοποθετηση στν κυπρο κ αν ειναι δυνατον να αλλαξω κ σωμα ΕΔ;

Μόνο με βύσμα αλλιώς όχι.
diavivastis89 έγραψε:αν τελικα παω κυπρο θα μας ξαναπερασουν ιατρικες εξετασεις;

Όχι.
diavivastis89
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από diavivastis89 »

Βασικα greek οταν μας ειχαν ελδυκ κοιταξα τν φακελο μου κ εγραφε χειριστης Α/Τ οπλου μικρου βεληνηκους κ διπλα Υπαξιωματικος. χθες επιβεβαιωσα οτι παω λοκ κατι που δν θελω. ειχα δηλωσει πζν αυλωνα αλλα *****. γενικα στειλανε οπου να ναι. απο τους 30 που δωσαμε στο κετθ μονο 10 ειχανε δηλωσει πζν κ δν πηραν σχεδον κανεναν. κ τωρα παλευω να παω πζν οπου να ναι γτ αλλου δν μ βολευει... λες να ναι αργα για να το αλλαξω; Τα αθληματα ηταν 4 ελξεις 30 κοιλιακους κ καμψεις κ 1 μιλι σε 7μιση λεπτα
AΠΟΛΕΛΕ

Δημοσίευση από AΠΟΛΕΛΕ »

Δεν είσαι ο μόνος που την έχει πατήσει έτσι με την Κύπρο... Εάν δεν γίνει τπτ με το βύσμα, μια ύστατη ευκαιρία είναι όταν θα πας στο κλιμάκιο της ΕΛΔΥΚ μήπως ξαναρωτήσουν για κάποιο πρόβλημα υγείας. Αν και το όριο να ξέρεις είναι 4,5 Βαθμοί... Να ξέρεις θα σαι καλοκαίρι μέσα και πίστεψέ με η εμπλοκή θα πάει σύννεφο στο Σταυροβούνι...
αν το αποφύγεις καλώς... Αλλιώς καλό κουράγιο...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

diavivastis89 έγραψε:Βασικα greek οταν μας ειχαν ελδυκ κοιταξα τν φακελο μου κ εγραφε χειριστης Α/Τ οπλου μικρου βεληνηκους κ διπλα Υπαξιωματικος. Χθες επιβεβαιωσα οτι παω λοκ κατι που δν θελω. Ειχα δηλωσει πζν αυλωνα αλλα *****. Γενικα στειλανε οπου να ναι. Απο τους 30 που δωσαμε στο κετθ μονο 10 ειχανε δηλωσει πζν κ δν πηραν σχεδον κανεναν. Κ τωρα παλευω να παω πζν οπου να ναι γτ αλλου δν μ βολευει... Λες να ναι αργα για να το αλλαξω; Τα αθληματα ηταν 4 ελξεις 30 κοιλιακους κ καμψεις κ 1 μιλι σε 7μιση λεπτα

Σου είχα απαντήσει και την προηγούμενη φορά μόνο με βύσμα αλλάζουν αυτά, αλλιώς μόνο αν βγεις Ι2-Ι3 θα αποφύγεις την Κύπρο, αλλά μετά ξεχνάς τις Ειδικές Δυνάμεις.

Υ. Γ Τα αθλήματα που αναφέρεις είναι άχρηστα στο συγκεκριμένο θέμα.
Άβαταρ μέλους
enforcer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από enforcer »

Καλησπέρα σας, μπήκα στο stratologia.gr και είδα ότι παρουσιάζομαι 22/5 στο ΚΕΕΔ και πως έχω επιλεχθεί ειδικές δυνάμεις, αυτο σημαίνει απαραίτητα λοκατζής; Γιατί πεζοναύτες ειχα δηλώσει...
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Όταν πας στο ΚΕΕΔ θα σου δώσουν χαρτιά για να πεις που θες να πας κλπ κλπ... Καμιά 5 φορές θα γίνει αυτό.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
enforcer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από enforcer »

Ευχαριστώ πολύ!
Γιώργος ΜΠ.

Δημοσίευση από Γιώργος ΜΠ. »

Για Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο τι παίζει γιατί θέλω πολύ.

Ποιά είναι η διαδικασία; Βασική εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο και μετά πας Κύπρο;

Αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει ή αν έχει υπηρετήσει εκεί συγκεκριμένα ας με φωτίσει ολίγον.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γ

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Άβαταρ μέλους
nikosern
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikosern »

Παιδια ισχυει πως πλεον ολοι οσοι παρουσιαζονται στο ΚΕΕΔ παιρνουν απο αθληματα για μπουν στις Ειδικες Δυναμεις ;
Άβαταρ μέλους
polydoros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: μηχανάκια, αυτοκίνητα, υπολογιστές
Επάγγελμα: Μηχανικός Αυτοκινήτων - Computer Service
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polydoros »

Όσο και αν σέβεσαι κάτι όσο και αν αγαπήσεις κάτι αν δεν είσαι από την Ελλάδα ειδικές δυνάμεις δεν μπορείς να μπεις... Με φιλικό τρόπο πάντα λέγονται αυτά... Δεν έχουμε κάτι με τους ξένους απλά σκεφτείτε το λίγο ότι είναι κάπως ως αδύνατον.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Με φιλικό τρόπο, είσαι λίγο άσχετος, μίλα για πράγματα που γνωρίζεις, υπήρχαν και υπάρχουν παιδιά ξένης χώρας που έχουνε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις με μεγαλύτερο ζήλο από κάτι γιωτόμπαλα που το έπαιζαν Ελληνάρες.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες