Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Μια χαρα τα λετε εσεις εδω, εγω μαλλον απο το πολυ searching την ακουσα μαλλον!
Ρε παλικαρια εγω δηλωσα περιοδευων τοτε ειδικες δυναμεις και μου ρθε για 20/3/2013 Πεζικο Λαμια Βαρεων Οπλων και θελω να μαθω ενα μπορω να αλλαξω σε ειδικες δυναμεις ή απο δω (Θεσσαλονικη) ή στη Λαμια οταν παρουσιαστω!
Δεν με ενδιαφερει που θα παω απλα δεν μπορω αλεξιπτωτιστης λογο ενος παιδικου προβληματος το οποιο εξαληφθικε μεν πριν μπω στην εφηβια αλλα δεν θα με παρουν λογο ιστορικου... :(
Ρε παλικαρια εγω δηλωσα περιοδευων τοτε ειδικες δυναμεις και μου ρθε για 20/3/2013 Πεζικο Λαμια Βαρεων Οπλων και θελω να μαθω ενα μπορω να αλλαξω σε ειδικες δυναμεις ή απο δω (Θεσσαλονικη) ή στη Λαμια οταν παρουσιαστω!
Δεν με ενδιαφερει που θα παω απλα δεν μπορω αλεξιπτωτιστης λογο ενος παιδικου προβληματος το οποιο εξαληφθικε μεν πριν μπω στην εφηβια αλλα δεν θα με παρουν λογο ιστορικου... :(
Bill έγραψε:Μια χαρα τα λετε εσεις εδω, εγω μαλλον απο το πολυ searching την ακουσα μαλλον!
Δεν νομίζω να είναι κόπος σε έναν άνθρωπο να κοιτάξει 3-4 ποστ πιο πίσω...
εδώ βρίσκεται η ίδια ακριβώς ερώτηση και ακριβώς από κάτω η απάντηση
Όσο για την σωματική σου ικανότητα πρέπει να είσαι Ι1 για να πας ΕΔ είτε αλεξίπτωτα είτε καταδρομέας ή πεζοναύτης. Δες εδώ και τις προηγούμενες σελίδες θα σε βοηθήσουν
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ειχα δωσει πριν λιγες μερες αθληματα για ΕΔ. εχω 4 βαθμους μυωπιας αλλα το εκρυψα κ κομπλε. δυστυχως ειχα ενδειξη ελδυκ κ μαλλον παω 35 μκ. εβαλα βυσμα μηπως την γλυτωσω αλλα δν ξερω ακομα. μπορει να αλλαξει η τοποθετηση στν κυπρο κ αν ειναι δυνατον να αλλαξω κ σωμα ΕΔ; αν τελικα παω κυπρο θα μας ξαναπερασουν ιατρικες εξετασεις?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
diavivastis89 έγραψε: δυστυχως ειχα ενδειξη ελδυκ κ μαλλον παω 35 μκ. Εβαλα βυσμα μηπως την γλυτωσω αλλα δν ξερω ακομα. Μπορει να αλλαξει η τοποθετηση στν κυπρο κ αν ειναι δυνατον να αλλαξω κ σωμα ΕΔ;
Μόνο με βύσμα αλλιώς όχι.
diavivastis89 έγραψε:αν τελικα παω κυπρο θα μας ξαναπερασουν ιατρικες εξετασεις;
Όχι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Βασικα greek οταν μας ειχαν ελδυκ κοιταξα τν φακελο μου κ εγραφε χειριστης Α/Τ οπλου μικρου βεληνηκους κ διπλα Υπαξιωματικος. χθες επιβεβαιωσα οτι παω λοκ κατι που δν θελω. ειχα δηλωσει πζν αυλωνα αλλα *****. γενικα στειλανε οπου να ναι. απο τους 30 που δωσαμε στο κετθ μονο 10 ειχανε δηλωσει πζν κ δν πηραν σχεδον κανεναν. κ τωρα παλευω να παω πζν οπου να ναι γτ αλλου δν μ βολευει... λες να ναι αργα για να το αλλαξω; Τα αθληματα ηταν 4 ελξεις 30 κοιλιακους κ καμψεις κ 1 μιλι σε 7μιση λεπτα
Δεν είσαι ο μόνος που την έχει πατήσει έτσι με την Κύπρο... Εάν δεν γίνει τπτ με το βύσμα, μια ύστατη ευκαιρία είναι όταν θα πας στο κλιμάκιο της ΕΛΔΥΚ μήπως ξαναρωτήσουν για κάποιο πρόβλημα υγείας. Αν και το όριο να ξέρεις είναι 4,5 Βαθμοί... Να ξέρεις θα σαι καλοκαίρι μέσα και πίστεψέ με η εμπλοκή θα πάει σύννεφο στο Σταυροβούνι...
αν το αποφύγεις καλώς... Αλλιώς καλό κουράγιο...
αν το αποφύγεις καλώς... Αλλιώς καλό κουράγιο...
-
- Στρατηγός
diavivastis89 έγραψε:Βασικα greek οταν μας ειχαν ελδυκ κοιταξα τν φακελο μου κ εγραφε χειριστης Α/Τ οπλου μικρου βεληνηκους κ διπλα Υπαξιωματικος. Χθες επιβεβαιωσα οτι παω λοκ κατι που δν θελω. Ειχα δηλωσει πζν αυλωνα αλλα *****. Γενικα στειλανε οπου να ναι. Απο τους 30 που δωσαμε στο κετθ μονο 10 ειχανε δηλωσει πζν κ δν πηραν σχεδον κανεναν. Κ τωρα παλευω να παω πζν οπου να ναι γτ αλλου δν μ βολευει... Λες να ναι αργα για να το αλλαξω; Τα αθληματα ηταν 4 ελξεις 30 κοιλιακους κ καμψεις κ 1 μιλι σε 7μιση λεπτα
Σου είχα απαντήσει και την προηγούμενη φορά μόνο με βύσμα αλλάζουν αυτά, αλλιώς μόνο αν βγεις Ι2-Ι3 θα αποφύγεις την Κύπρο, αλλά μετά ξεχνάς τις Ειδικές Δυνάμεις.
Υ. Γ Τα αθλήματα που αναφέρεις είναι άχρηστα στο συγκεκριμένο θέμα.
Καλησπέρα σας, μπήκα στο stratologia.gr και είδα ότι παρουσιάζομαι 22/5 στο ΚΕΕΔ και πως έχω επιλεχθεί ειδικές δυνάμεις, αυτο σημαίνει απαραίτητα λοκατζής; Γιατί πεζοναύτες ειχα δηλώσει...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Όταν πας στο ΚΕΕΔ θα σου δώσουν χαρτιά για να πεις που θες να πας κλπ κλπ... Καμιά 5 φορές θα γίνει αυτό.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Ευχαριστώ πολύ!
Για Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο τι παίζει γιατί θέλω πολύ.
Ποιά είναι η διαδικασία; Βασική εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο και μετά πας Κύπρο;
Αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει ή αν έχει υπηρετήσει εκεί συγκεκριμένα ας με φωτίσει ολίγον.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Γ
Ποιά είναι η διαδικασία; Βασική εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο και μετά πας Κύπρο;
Αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει ή αν έχει υπηρετήσει εκεί συγκεκριμένα ας με φωτίσει ολίγον.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Γ
Παιδια ισχυει πως πλεον ολοι οσοι παρουσιαζονται στο ΚΕΕΔ παιρνουν απο αθληματα για μπουν στις Ειδικες Δυναμεις ;
- polydoros
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: μηχανάκια, αυτοκίνητα, υπολογιστές
- Επάγγελμα: Μηχανικός Αυτοκινήτων - Computer Service
- Επικοινωνία:
Όσο και αν σέβεσαι κάτι όσο και αν αγαπήσεις κάτι αν δεν είσαι από την Ελλάδα ειδικές δυνάμεις δεν μπορείς να μπεις... Με φιλικό τρόπο πάντα λέγονται αυτά... Δεν έχουμε κάτι με τους ξένους απλά σκεφτείτε το λίγο ότι είναι κάπως ως αδύνατον.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ...
-
- Στρατηγός
Με φιλικό τρόπο, είσαι λίγο άσχετος, μίλα για πράγματα που γνωρίζεις, υπήρχαν και υπάρχουν παιδιά ξένης χώρας που έχουνε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις με μεγαλύτερο ζήλο από κάτι γιωτόμπαλα που το έπαιζαν Ελληνάρες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες