Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Επειδή εναν γνωστό μου πριν απο μια βδομάδα ακριβώς, του το ανοίξανε και του πήρανε μια τσάντα νομίζω. Και μου είπε οτι μέσα σε 5 λεπτά έγινε ολο το σκηνικό, απο τη στιγμή που άφησε το αμάξι
Anonymous

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Anonymous »

ναι και η αστυνομια[δημοτικη]κοιταει αν περσαν 5 λεπτα απο την ληξη της καρτας να σε γραψουν

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Generx μη κρινεις για να μη κριθεις! Σιγουρα δε την εχεις ακουστα την παροιμια! Δε ξερω τι κερδιζεις κρινοντας αλλους αλλα μαλλον την βρισκεις! Μη κρινεις τον αλλον αν δε τον ξερεις! Οι απαντησεις περι ψυχολογικων αναλυσεων α. Δεν ειναι του θεματος και β. Δε νομιζω καποιος απο οσους εχεις κρινει να σου εχει ζητησει ψυχολογικη αναλυση! Σταματα το σε παρακαλω! Φτιαξε δικο σου θεμα με εναν αναλογο τιτλο! Υπαρχουν ειδικοι σε αυτο το κλαδο που μπορουν να μας πουν την γνωμη τους! Αν δε γουσταρεις τους πατριωτες μη ξαναμπεις στο θεμα αυτο! Ο τιτλος του θεματος ειναι "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και οχι κκε, κνε, ριζοσπαστης ή ο, τι αλλο εχει σχεση με αριστερα ή αναρχια!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Είδες πάλι ; Μίλησε κανείς για Ριζοσπάστη, Αναρχία, ΚΚΕ, ΚΝΕ, αριστερά ;

Περιμένω Copy-Paste για να ζητήσω και συγνώμη αν έκανα λάθος. Στο χέρι σου είναι κυριολεκτικά. Όταν μιλάμε για άνθρωπο που δε κρίνει οτι βλέπει γύρω του και οτι παρατηρεί στραβό, σαφώς και πρόκειται για πνευματικό μοσχάρι.

Ακου εκεί μη κρίνεις για να μη κριθείς...

Και γιατί να μη κριθώ, δε κατάλαβα ; Ποιός είμαι εγω η εσυ για να μη κριθούμε ;

Δες τι γράφει ο Αντώνης και κάνε μια ανάλυση, αν είμαι παράλογος σε αυτά που λέω (εριστικός είμαι σίγουρα - τουλάχιστον με επιχειρήματα όμως) ευχαρίστως να ζητήσω συγνώμη εις διπλούν.

Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Antonis21 »

Gener X, καταπως φαινεται ο καθενας μπορει να διαλεξει και να ερμηνευσει οτιδηποτε οπως τον βολευει. Ο μονος τροπος που θα προσπαθησω να ξηγησω τι εννοω με τα παραπανω γραφομενα μου ειναι για να μην κανει κανεις αλλος λαθος και σε παρει στα σοβαρα, γιατι αλλιως δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω με αυτη την προσωπικη επιθεση.

Εχουμε και λεμε λοιπον.
Οι Αλβανοι σαν εθνος, φερθηκαν με πολυ ασχημο τροπο στους Ελληνες της Β. Ηπειρου, που τωρα ειναι κατεχομενη απο την Αλβανια με σκοπο την εξοντωση και τον διωγμο τους απο κει. Αυτο ειναι ενα ΓΕΓΟΝΟΣ και δεν αλλαζει. Το οτι καταστραφηκαν ελληνικα σχολεια και εκκλησιες και εγιναν αποθηκες, αγορες και οτιδηποτε αλλο, ειναι και αυτο ενα ΓΕΓΟΝΟΣ.

Τωρα, εχουμε εναν Χ μαθητη, απο πατερα και μητερα Αλβανους, που γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Ελλαδα. Σαφως και δεν αισθανομαι κατι αρνητικο προς αυτον(μπορει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος και λαμπρη προσωπικοτητα) και προς οποιοδηποτε αλλο προσωπικα, γιατι μου ειναι αδυνατο να γνωριζω τις πραξεις το καθενος ξεχωριστα. Εαν αυτος, που γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Ελλαδα, αισθανεται Ελληνας, εγω χαιρομαι διπλα, γιατι με τον τροπο μου(σαν κρατος), καταφερα και εξελληνησα ακομη εναν ανθρωπο, και αν εμαθε να μιλαει ελληνικα και να ξερει την ελληνικη ιστορια καλυτερα απο μενα ειναι προς το οφελος του δικου μου εθνους.
Παμε παρακατω... Ποσο απιθανο σου φενεται καποιος συγγενης του, θειος του η ακομα ο πατερας του να ηταν στρατιωτικος η εφεδρος την περιοδο των εντασεων και των απελασεων, το 1993; Το οτι η ελληνικη μειονοτητα της Αλβανιας εχει περασει δυσκολες ωρες απο τους Αλβανους δε το εχεις ακουσει ποτε; Το οτι το 1993 μαζι με πολλους Ελληνες απελαθηκε και ο Ελληνας Ορθοδοξος Μητροπολιτης του Αργυκαστρου σου ακουγεται και αυτο ξενο; Οι προσπαθειες της αλβανικης κυβερνησης να δωσει εσφαλμενη εικονα για το μεγεθος της ελληνικης μειονοτητας και να την παρουσιασει μικροτερη απο οτι ειναι πραγματικα που αποσκοπει;

Θελω να καταλαβεις οτι δεν εχω προβλημε με τον καθε Αλβανο ξεχωριστα, γιατι απλα δεν μπορω να γνωριζω τον χαρακτηρα και το ποιον του καθε ανθρωπου. Μπορω ομως να αισθανομαι απαιχθεια προς το Αλβανικο κρατος και εθνος σαν συνολο, εφ'οσον αυτοι φερθηκαν τοσο ασχημα στους Ελληνες της περιοχης, απο τον Β'ΠΠ και μετα.

Τωρα τι λες εσυ για σχιζοφρενειες, κοκκινους δρακους, μπλε και πρασινους κοκκους, ειναι δικο σου, προσωπικο θεμα μαλλον. Μηπως τελικα εσυ εισαι λιγο πρασσειν αλογα, η μαλλον καλυτερα λεγειν αλογα;
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Και να μαντέψω οτι οι Έλληνες συμπεριφέρονται πολύ όμορφα στους Αλβανούς, αναγνωρίζουν μειονότητες κτλ κτλ.

Είναι δυνατόν να περιμένεις απο κάποιον που σε εξοντώνει, να διατηρήσει τις εκκλησίες σου και τα σχολεία σου;

Εγω νομίζω, οτι κανένας λαός δεν είναι άγιος. Όλοι έχουν διαπράξει εγκλήματα.

Αλλα να βλέπουμε οτι μας μισούν και μας κακομεταχειρίζονται οι Βούλγαροι, οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί και εμείς είμαστε αθώες περιστέρες, ε αυτό το παραμύθι εγω δε το πιστεύω.

Όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση.

Ξαφνικά όλοι είναι εχθροί και μείς ο Βασιλάκης ο Καίλας των Βαλκανίων η άντε... Ο Ξανθόπουλος.

Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Προφανως και δεν ειμαστε αγιοι.

"Είναι δυνατόν να περιμένεις απο κάποιον που σε εξοντώνει, να διατηρήσει τις εκκλησίες σου και τα σχολεία σου; "
Οχι, δεν περιμενω απο κανεναν διωκτη να σεβαστει τις εκκλησιες και τα σχολια, περιμενω να με αφησει στην ησυχια μου και να μην ασχοληθει εξ'αρχης με την εξοντωση μου, απο ενα μερος που ΠΡΟΥΠΗΡΧΑ!

Πες μου σε παρακαλω εαν δινεις κανενα δικιο στους Αλβανους για τα αισχη της Β. Ηπειρου...
Σε λιγο θα μας πεις οτι ειμαστε ενοχοι που ξεκινησαμε την επανασταση το '21 απεναντι στην τουρκικη κατοχη, που στο κατω κατω, μεσα σε 400 χρονια μια χαρα ειρηνη ειχαμε και ζουσαμε αρμονικα με τους Τουρκους στην Ελλαδα, μηπως δεν επρεπε να γινει αυτη η επανασταση;
Μηπως εχεις να δωσεις δικιο και στους Βουλγαρους για την κατοχη σε Μακεδονια-Θρακη και τους Γερμανους για την κατοχη στην υπολοιπη Ελλαδα το '41-'44;
Δηλαδη, συμφωνα με την λογικη σου, θα πρεπει εφ'οσον ξεκιναει καποιος μια πολεμικη ενεργεια με στοχο τον επεκτατισμο, εφ'οσον ληξει το καθε συμβαν ανεξαρτητα με το ποιος ειναι ο χαμενος, να μην απανταμε, χαριν ανθρωπισμου;
Να σου φερω ενα αλλο παραδειγμα. Εαν εχεις 70 ευρω στην τσεπη σου, και σου παρω τα 10 και δω οτι δεν εκανες τιποτε γι'αυτο, την επομενη φορα θα σου παρω 20 κ. Ο. Κ. Μεχρι να μην σου μεινουν αλλα λεφτα... Αυτο επρεπε να κανουμε; Αυτο ειναι το σωστο κατα τη γνωμη σου;

Και ερχομαι και στο θεμα των μειονοτητων. Στην Ελλαδα ηρθαν οι Αρβανητες, και αφομοιωθηκαν. Ηρθαν οι Βλαχοι, αφομοιωθηκαν κι αυτοι χωρις κανενα προβλημα. Στην Θρακη εχουμε μεχρι και σημερα τους Πομακους, και αποτι βλεπεις εχουν μεχρι και ατομα στην στην τοπικη και εθνικη αυτοδιοικηση.

Το οτι ειμαστε απο τους πλεον κατατρεγμενους στην περιοχη και απο τα κρατη που κρατουσαν παθητικη σταση μεχρι να φτασει ο κομπος στο χτενι ειναι το πλεον προφανες, εξ'αλλου αυτο κανουμε μεχρι και σημερα. Δες οτι σου παραθετω παραδειγματα με γεγονοτα. Σκεψου δυο φορες πριν απαντησεις...
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Οχι. Εγω δεν είπα τίποτα παραπάνω. Εφόσον ξεκινάει ο Αμερικάνος τις θηριωδίες στο Ιράκ, είναι παράλογο να ζητάμε να σεβαστεί ανθρώπινες ζωές, κατα τη διάρκεια της επιχείρησης και αργότερα. Πρόληψη, αλλιώς θερίζεις τις πληγές σου.

Ακόμα αίσχη Ελλήνων δεν είδα γραμμένα. Μάλλον τα κάνουμε ολα τέλεια και πάντα φταίνε οι άλλοι έτσι ;

Τα παραδείγματά σου είναι ιστορικά γεγονότα σαφέστατα. Όμως για να είσαι δίκαιος, όταν γράφεις αίσχη, περιγράφεις αυτά που έκανε η Α πλευρά, αυτά που έκανε η Β πλευρά, αυτά που έκανε και η δική σου Γ πλευρά.

Αν γράφεις μόνο των Α και Β, απλα διαμορφώνεις άλλες απόψεις στο συνομιλητή σου και πολύ περισσότερο σε αυτόν που μαθαίνει.

Γι αυτο τα περιγράφουμε ολα, τα ζυγίζουμε ολα και βγάζουμε συμπεράσματα. Αν παραλείψουμε (όλως τυχαίως τα δικά μας ευτράπελα) κάτι, το δείγμα παύει να είναι αντικειμενικό.

Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Παλι μου λες για το τι γινεται αφου εχουν ξεκινησει πολεμικες ενεργειες, κατι το οποιο ειναι ξεκαθαρο. Δεν σχολιαζεις ομως καθολου το θεμα που εθιξα σαφεστατα, δηλαδη κατα ποσο ειναι σωστος και δικαιος ο λογος για τον οποιο ξεκινουν οι πολεμικες ενεργειες.

Στην πολεμικη Ιστορια της Ελλαδας με εξωτερικους εχθρους, δυο περιπτωσεις θυμαμαι που η Ελλαδα επιτεθηκε πρωτη. Μια ειναι η εκστρατεια του Μεγαλου Αλεξανδρου, κατα την οποια μπορει να εγιναν αισχη με τα σημερινα δεδομενα, αλλα με τα δεδομενα της εποχης ουσιαστικα τα περισσοτερα κρατη που κατελαβε ο Μ. Αλεξανδρος περασαν καλυτερα υπο την κατοχη του παρα απο πριν! Δε νομιζω να συνεβη αυτο αλλου στα παγκοσμια χρονικα. Και δευτερη, ειναι η επιθεση της Ελλαδας κατα της Τουρκιας Με την κατοχη της Σμυρνης στις 15 Μαϊου του 1919 κατα την οποια για να ειμαι δικαιος, χωρις να ειμαι σιγουρος, δινω πιθανοτητα ο Ελληνικος Στρατος να κακομεταχειρηστηκε πολιτες η και αιχμαλωτους.

Απο οτι βλεπεις, παραθετω τα γεγονοτα που με βοηθουν να στηριξω αυτα που λεω. Μονο εγω μεχρι στιγμης εχω αναφερει ιστορικα γεγονοτα, απο οσες πλευρες γνωριζω. Επισης, μεχρι στιγμης βλεπω μονο αοριστες απαντησεις στις ευθεις ερωτησεις μου με τασεις υπεκφυγης. Μηπως εχεις βαλει σκοπο για πολιτικος;

Επισης, δικαιολωγω(δεν λεω οτι ειναι σωστο), το να εχει καποιος μισος προς τους Αλβανους και τους Τουρκους και τους Βουλγαρους οταν οι πρωτοι μολις πριν 15 χρονια εδιωξαν κακην κακως τους Ελληνες απο τα σπιτια τους, οι δευτεροι μας ειχαν στην κατοχη τους 400 χρονια με οτι συνεπαγεται αυτο για την οπισθοδρομηση της Πατριδας(δουλευαν ολοι για να τα τρων και να περναν καλα οι Τουρκοι) και οι τριτοι χωρις κανενα δισταγμο εκαψαν χωρια, σκοτωναν ανανδρα τους τραυματιες πολεμου, βιασαν ενα σκασμο γυναικες, επερναν τις σοδιες χωρις κανενα ελεγχο απο πουθενα. Περιμενουν αυτοι, τωρα που γυρισαν τα πραγματα και ηρθαν πεινασμενοι να ζητησουν δουλεια, να τους εχουμε στα ωπα ωπα; Με πια λογικη; Μηπως με την λογικη του "γυρισε και το αλλο μαγουλο";

Και μη νομιζεις οτι οι Γερμανοι καναν πολυ λιγοτερα. Και οι Γερμανοι καψαν χωρια, εκτελεσαν πατριωτες μαζικα, μαζι και παιδια και λοιπα ασχημα. Απλως η Γερμανια ειναι μακρια απο δω και δε τους εχουμε καθε μερα στα ποδια μας να μας τα θυμιζουν, καθως επισης σαν Εθνος και σαν κρατος δηλωσαν μετανοια μαζικα, για αυτην την μαυρη σελιδα της Ιστοριας τους.
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Helistas »

GenerX έγραψε: 1) Και να μαντέψω οτι οι Έλληνες συμπεριφέρονται πολύ όμορφα στους Αλβανούς, αναγνωρίζουν μειονότητες κτλ κτλ. 2) Είναι δυνατόν να περιμένεις απο κάποιον που σε εξοντώνει, να διατηρήσει τις εκκλησίες σου και τα σχολεία σου;

3) Εγω νομίζω, οτι κανένας λαός δεν είναι άγιος. Όλοι έχουν διαπράξει εγκλήματα.

4) Αλλα να βλέπουμε οτι μας μισούν και μας κακομεταχειρίζονται οι Βούλγαροι, οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί και εμείς είμαστε αθώες περιστέρες, ε αυτό το παραμύθι εγω δε το πιστεύω.

1) Ποτε αναγνωριστηκε Αλβανικη μειονωτητα απο τον ΟΗΕ στην Ελλαδα ρε Υψηστε; Περα απο την Θρησκευτικη μειονωτητα στην Β. Ελλαδα υπαρχει αλλη διεθνως αναγνωρισμενη εδω;

2) Αφου τους εξωντονουμε και τους πλακωνουμε και χιλια μυρια οσα, γιατι εχουν μαζευτει ολοι τους εδω τοτε;

3) Μπορεις να αναφερεις καποια < < Ελληνικα εγκληματα> > Συγκεκριμενα;

4) Για τους Βουλγαρους δεν εχω καποιο προσφατο παραδειγμα ειναι η αληθεια και δεν εχω καποιο προβλημα μαζι τους.

Σκοπιανοι = θελουν το ονομα Μακεδωνια και κατεπεκτασην και ολο το εδαφος μεχρι το Αιγαιο.

Τουρκοι = το 90% του Αιγαιου και την Θρακη δημοιουργοντας επικινδυνα προβληματα μεχρι και στην Ασφαλεια Πτησεων Πολιτικης Αεροποριας μονο και μονο για να δειξουν οτι οι Ελληνικοι Ουρανοι κατεχονται απο αχρηστους...

Αλβανοι = αν και στα εχω ξαναπει μαλλον δεν σε συμφερει να τα θυμασαι, αλλα θα στα ξαναπω, ακουσες ποτε στην Ελλαδα να υπαρχει ποτε προβλημα με οποιαδηποτε αλλη καταγωγη ξενων πλην των Αλβανων; Τοσα χρονια ειχαμε Πολωνους, Ινδους, Πακιστανους, Φιλιπινεζους, Μπαγκλαντεσιανους και ενα καρο ξενους ακομα. Ακουσες ποτε τιποτα για ολους αυτους; Και μην μου πεις την καραμελα οτι αυτοι ακουστηκαν γιατι ηταν ποιο πολλοι, γιατι ειναι μουφα ως δικαιολογια. Εχεις δει εσυ αλλον ξενο με το που ερχεται στην Ελλαδα αφου ψωμολυσαει, μετα απο 1 το πολυ 2 χρονια να εχει αγορασει μαγαζι, σπιτι, αυτοκινητο, κινητο τελευταιας τεχνολογιας, ρουχα τηλεωρασεις και μου λες οτι τα βγαζει με τον ιδρωτα του και με σκληρη οικονομια; Δουλευομαστε τελειως δηλαδη; Ελεος ποια. Δεν τρωμε τοσο κουτοχωρτο ποια. Ας ειναι καλα ο Αλβανικος μπαφος και ο UCK/MAFIA... Και ελα εσυ πες μου οτι θες να τους δικαιολογησεις. Δεν τα λεω εγω, αυτοι που τους εκαναν μαγκες στα Βαλκανια τα λενε, οι φιλοι τους οι Αμερικλανοι τα λενε στα επισημα sites για την τρομοκρατια (Ναι, ο UCK για τους Αμερικλανους ειναι τρομοκρατικη ομαδα εδω και χρονια)

Κατι συγκεκριμενο, εχεις τελικα να πεις, η θα παραμεινεις στις θολες γενικοτητες;

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Για ολα είσαι σίγουρος, αλλα για δικές μας θηριωδίες οχι και τόσο έτσι; Το μίσος μας το περνάνε άλλοι και η δική μας η αμάθεια. Το μίσος για λαούς δε δικαιολογείται για ανθρώπους που δε περάσανε ποτέ στη ζωή τους άσχημα, αλλα επειδή διαβάσανε 1-2 βιβλία.

Ποιός πόλεμος και σκοτωμοί είναι δίκαιοι μωρέ, μας δουλεύεις ; Τι απάντηση να σου δώσω σε αυτό το ερώτημα ;

Όλες οι πολεμικές ενέργειες για τα φράγκα γίνονται. Επομένως κανένας πόλεμος δεν είναι δίκαιος και σωστός.

Εκτός απο τους αγώνες για απελευθέρωση.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Ηelista. Και η ΧΑ θέλει να μπεί στη Κωνσταντινούπολη και να την πάρει πίσω. Όπως εχω δεί και χάρτες με τα Σκόπια σε γαλάζιο φόντο.

Οσο και να θες, διαφορές με τον απλό λαό των Σκοπίων, της Αλβανίας, της Τουρκίας, δεν εχω, ούτε πρόκειται να αποκτήσω.

Ο αλβανός που φτιάχνει σπίτι σε 2 χρόνια, είναι επειδή δουλεύει 2 και 3 δουλειές τη μέρα και αποταμιεύει. Δε του κάνεις χάρη, αλλα ΣΟΥ κάνει χάρη.

Όταν ο Ελληνικός στρατός προήλαυνε μέσα στη βαθειά ανατολή, έσφαξε καθόλου βάρβαρους η κόσμο γενικότερα ; Για Ποιό σκοπό πήγε τόσο βαθειά ; Να σου πω γιατί ; Για να χάσουν τον έλεγχο και να κατασφαχτούν στη συνέχεια αθώοι στη Σμύρνη. Τόσο τους έκοβε, αλλα άλλοι την πληρώσανε. Πάλι.

Τη ***** των Σκοπιανών ακροδεξιών στοιχείων, την έχουν έμφυτη και τα Ελληνικά ακροδεξιά στοιχεία.

Τους εύχομαι να συγκρουστούν, να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο, μπας και ησυχάσουμε.

Υπάρχουν σύνορα, όποιος δε τα σέβεται και έχει επεκτατικές βλέψεις, είναι καθυστερημένος. Και αυτο ισχύει για ολες τις πλευρές.

Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Εγω σου ζητησα απλες αναφορες ιστορικων γεγονοτων που να υποστηριζουν τα λεγομενα σου. Αντιθετα, σε μια προσπαθεια να ειμαι οσο πιο αμεροληπτος γινεται, εδωσα μονος μου 2 παραδειγματα πιθανων απανθρωπων χειρισμων απο ελληνες, πραγμα που στην συζητηση μας εδω δεν με συμφαιρει και θα μπορουσα να το αποκρυψω ομορφα, εφ'οσον καταπως φαινεται δεν τα εκανες τα μαθηματα σου στην ιστορια και δεν τα θυμασαι καλα τα πραγματα... Και ναι, δεν τα γνωριζω σωστα τα γεγονοτα της κατοχης της σμυρνης. Εκει που θα μπορουσα να πω ψεματα και να σε πιασω στον υπνο, αφου δεν γνωριζεις(γιατι αν γνωριζες ειναι πολυ τρανταχτα παραδειγματα για να μην τα αναφερεις) και να πω οτι οι ελληνες μπηκαν σαν κυριοι στην σμυρνη το '19 και δεν ανοιξε ρουθουνι, εχω το θαρρος στην συζητηση να σου πω οτι ενδεχεται να εχουν γινει αισχη εκει.

και συνεχιζεις με γενικοτητες του τυπου "ολοι οι πολεμοι για τα φραγκα γινονται"... Παραδεξου οτι δεν εχεις μελλον σε αυτην την συζητηση και οτι με post "τεχνητες αναπνοες" προσπαθεις να κρατησεις το θεμα ανοιχτο μηπως και κανω καποιο λαθος, για να το παρεις ως λαβη και να πιαστεις για την επομενη επιθεση σου. Καπου εδω αισθανομαι οτι πρεπει να μην συνεχισω να σηκωνω μυνηματα που θα αφορουν τα δικα σου λεγομενα, καθως οποιοσδηποτε παρατηρητης της συζητησης με στοιχειωδη αντιληψη, ειναι ικανος να καταλαβει ποιος εχει δικιο, η τουλαχιστον, ποιος κανει καλυτερα την συζητηση.
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Helistas »

Κατι συγκεκριμενο, παλι δεν μας λες, αλλα τελος παντων... Οσο για την Χ. Α. Ειναι ιδιοτικη οργανωση απο ατομακια που δεν εχουν καμια σχεση με την οποιαδηποτε εκλεγμενη κυβερνηση αυτου του μπ... Χωρας, ηθελα να πω, και ευτυχως θα προσεθετα (το εχω αναλυσει ποιο πανω). Τα Σκοπια, η Τουρκια και η Αλβανια, κανουν οτι κανουν ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, με οτι αυτο συνεπαγεται (εαν μπωρεις να ξεχωρησεις τετοιου ειδους, μικρες Λεπτομερειες βεβαια)
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Οι Βούλγαροι άμαχοι απο ποιούς σφαγιάστηκαν; Δεν θυμάμαι τον Άγγλο (η Βρετανό καλύτερα) που κατέγραψε θηριωδίες Στη Σμύρνη απο Έλληνες για να τον αναφέρω. *ενδέχεται... Μαρέσει η πιθανότητα που αφήνεις ωστε να μην έχουν γίνει εγκλήματα.

Στο Εσκί Σεχίρ με το σταυρό στο χέρι φτάσαμε ρε Antonis;

Στρατούς κατοχικούς πιο σύγχρονα, για ποιό ακριβώς λόγο στέλνουμε ακριβώς απο πάνω μας ; Για ειρηνευτικούς σκοπούς μας λέει η ΕΕ και οι διεθνείς οργανισμοί.

Αμερικανικές βάσεις δεν έχουμε για τους παγκόσμιους τρομοκράτες στη Σούδα;

Helista επειδή είναι ηλίθιοι σε αυτές τις κυβερνήσεις, δε σημαίνει οτι ο απλός κόσμος των χωρών αυτών φταίει σε κάτι και οτι Σκοπιανός καλός μόνο νεκρός.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες