Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από tweeeety »

Πάντως στις τελευταίες δοκιμασίες που γίνανε στο ΚΕΤΘ με το που φτάνανε τα όρια τους σταματάγανε, δεν αφήνανε να συνεχίσουν για τις καλύτερες επιδόσεις, και περάσανε σχεδόν όλοι... Δεν νομίζω ότι χρειαζόσουν βύσμα απλά σε κάποια απο τις δοκιμασίες δεν θα πέρασες... Βύσμα 8α χρειαζόσουν εαν είχες δηλώσει Αλεξίπτωτα, αν και σε αυτή την περίπτωση με καλές επιδόσεις, θα μπορούσες να περάσεις χωρίς βύσμα.

Left

Δημοσίευση από Left »

Μου ειπαν οτι περασα γιαυτο και δηλωσα προτιμηση... Να φανταστειτε ειχα βυσμα κ δεν το χρησιμοποιησα... Τωρα ειναι αργα. Απλα απορω, δεν ξερω τι εγινε

ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φόρουμ. Παρουσιάζομαι τον Νοέμβριο Σπάρτη και έχω την παρακατω απορία.

Εάν δηλώσω επιθυμία για ΥΕΑ και ταυτόχρονα συμμετέχω στα αγωνίσματα στα οποία υποβάλλεσαι όταν περνά το κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων, τότε κατα προτεραιώτητα θα με στείλουν ειδικές δυνάμεις; Εάν με επιλέξουν για ειδικές δυνάμεις τότε με στέλνουν στο μεγάλο πεύκο μετά την ορκωμοσία;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν γίνεται να τα επιλέξεις και τα δύο.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Ρε παιδια ειχα γραψει μια ερωτηση ποτε θα εμφανιστει;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ποία ήταν η ερώτηση; Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω εγώ.Εικόνα
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Εκοψα την αναβολη πριν δυο εβδομαδες περιπου, και ειπα στη στρατολογια οτι θελω να μπω νοεμβρη! Λογικα δεν θα μου ειχε ερθει χαρτι μεχρι τωρα αν εμπαινα νοεμβρη; Πως αλλιως μπορω να μαθω ποτε παρουσιαζομαι; Αν μπορω! Και επισης δηλωσα οτι θελω ειδικες δυναμεις! Υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστω κατευθειαν σε κεεδ; Η θα μπω σε αλλο στρατοπεδο και μετα μεσο αθληματων για ε. Δ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Υπάρχει η φόρμα της Στρατολογίας που σου λέει αν παρουσιάζεσαι ή όχι στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Το χαρτί κατατάξεως έρχεται 10 ημέρες πρίν παρουσιαστείς.

http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi

Για το δεύτερο ερώτημα παίζει ή το ένα ή το άλλο. Απλώς στη δεύτερη περίπτωση θα ταλαιπωρηθείς παραπάνω λόγω της διαδικασίας επιλογής κλπ.

Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Βασιλης έγραψε:Εκοψα την αναβολη πριν δυο εβδομαδες περιπου, και ειπα στη στρατολογια οτι θελω να μπω νοεμβρη! Λογικα δεν θα μου ειχε ερθει χαρτι μεχρι τωρα αν εμπαινα νοεμβρη; Πως αλλιως μπορω να μαθω ποτε παρουσιαζομαι; Αν μπορω! Και επισης δηλωσα οτι θελω ειδικες δυναμεις! Υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστω κατευθειαν σε κεεδ; Η θα μπω σε αλλο στρατοπεδο και μετα μεσο αθληματων για ε. Δ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έκοψες αναβολή πριν δυο εβδομάδες και να μπείς νοέμβρη. Οσοι μπαίνυον Νοέμβριο είχαν κόψει την αναβολή τους το αργότερο μέχρι τις 31 Αυγούστου. Πιθανότατα θα μπείς Ιανουάριο, εκτός εαν έχεις καλό βύσμα και σε χώσει κάπως σε αυτή την εσσό.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Ευχαριστω φιλε νασσο αν και την εχω συμπληρωσει αυτη τη φορμα με τα στοιχεια που μου εστειλες με το αφμ επειδη δεν γνωριζω το ασμ και δεν μου βγαζει αποτελεσμα! Μακαρι να με παρουν κατευθειαν στο κεεδ αν και δε νομιζω να εχω προβλημα με τα αθληματα!

Οχι δεν εχω βυσμα απλα το μονο που εκανα ηταν να πω στη στρατολογια οτι θελω να μπω νοεμβρη, και το εγραψε και στο χαρτι! Αλλα μου ειπε οτι επειδη ολοι θελουν να μπουν νοεμβρη δεν ειναι σιγουρο! Γι'αυτο ρωταω αν μπορω να μαθω ποτε παρουσιαζομαι...

Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Βασιλης έγραψε:Ευχαριστω φιλε νασσο αν και την εχω συμπληρωσει αυτη τη φορμα με τα στοιχεια που μου εστειλες με το αφμ επειδη δεν γνωριζω το ασμ και δεν μου βγαζει αποτελεσμα! Μακαρι να με παρουν κατευθειαν στο κεεδ αν και δε νομιζω να εχω προβλημα με τα αθληματα!

Οχι δεν εχω βυσμα απλα το μονο που εκανα ηταν να πω στη στρατολογια οτι θελω να μπω νοεμβρη, και το εγραψε και στο χαρτι! Αλλα μου ειπε οτι επειδη ολοι θελουν να μπουν νοεμβρη δεν ειναι σιγουρο! Γι'αυτο ρωταω αν μπορω να μαθω ποτε παρουσιαζομαι...

Το πότε φίλε μου θα το μάθεις περίπου ενα μήνα πριν παρουσιαστείς... Μπορείς να μπείς στην φόρμα που σου έστειλε ο Νάσσος και αντι για το ΣΜ σου να συμπληρώσεις όνομα, επώνυμο, έτος γέννησης και αριθμο ταυτότητας και εαν είναι να μπείς Νοέμβριο θα στο λέει... Αλλιώς πας για Ιανουάριο.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Μου λεει οτι δεν κατεστη δυνατη η ταυτοποιηση των στοιχειων! Οποτε δυστυχως παω για γεναρη ε;

Για τις Ιατρικές Εξετάσεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα, αν θέλεις να σε βοηθάμε θα στέλνεις και στα σωστά θέματα.Greek_Army

Βασιλης έγραψε:Ρε παιδια ειχα γραψει μια ερωτηση ποτε θα εμφανιστει;

Εγώ στο είχα σβήσει γιατί δεν μπήκες στην διαδικασία να ψάξεις, βρήκες ένα θέμα με κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις και είπες "ας στο στείλω εκεί δεν γαμιέται"

Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ;
Πως μπορώ να μάθω το ΑΣΜ μου;

Είναι η τελευταία φορά που κάνουμε μπουρδέλο ένα θέμα για κάποιον.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Οκ γρεεκ αρμυ απλα οταν σβηνεις μυνηματα πες το την αλλη φορα για να μην καθομαι να περιμενω ποτε θα εμφανιστει, και να μη νομιζω οτι με κοροιδευεται! Εχω τρεις ερωτησεις και την καθε μια πρεπει να την κανω σε διαφορετικο θεμα που ειναι σκορπισμενα αναμεσα σε δεκαδες εδω μεσα και που δεν ημουν σιγουρος οτι υπειρχαν αναλογα θεματα! Δεν σου λεω οτι εχω δικιο γτ αν εμπαινε ο καθενας οπου ηθελε και ρωταγε οτι ηθελε δεν θα εβγαζε κανεις ακρη! Αλλα θα μπορουσες οταν μου εσβησες το μυνημα να μου ελεγες που να παω! Ευχαριστω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βασιλης έγραψε:1. Οκ γρεεκ αρμυ απλα οταν σβηνεις μυνηματα πες το την αλλη φορα για να μην καθομαι να περιμενω ποτε θα εμφανιστει, και να μη νομιζω οτι με κοροιδευεται! 2.Εχω τρεις ερωτησεις και την καθε μια πρεπει να την κανω σε διαφορετικο θεμα που ειναι σκορπισμενα αναμεσα σε δεκαδες εδω μεσα και που δεν ημουν σιγουρος οτι υπειρχαν αναλογα θεματα! Δεν σου λεω οτι εχω δικιο γτ αν εμπαινε ο καθενας οπου ηθελε και ρωταγε οτι ηθελε δεν θα εβγαζε κανεις ακρη! Αλλα θα μπορουσες οταν μου εσβησες το μυνημα να μου ελεγες που να παω! Ευχαριστω...

1. Αυτές τις "πολυτέλειες" τις έχουνε τα εγγεγραμμένα μέλη του φόρουμ, αν ήσουνα μέλος θα είχες ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.
2. Για αυτό τον λόγο υπάρχει η φόρμα αναζήτησης για να ψάχνουν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι τα κατάλληλα θέματα.

ΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ »

Να ρωτησω κατι παιδια επειδη το εχω απορια... Θα παρουσιαστω τον αλλο μηνα Μεγαλο Πευκο, αλλα κατι ακουσα οτι δεν κρατανε τους 8μηνους, ισχυει; Και αν γινεται να δηλώσω να κανω 9 μηνες, ποτε το κανω, τη μερα που θα παρουσιαστω; Ή να το αποκρυψω και να μην πω τπτ και ετσι θα κανω 9 μηνο;σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα το χω απορια...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες