Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Κρητικος

Δημοσίευση από Κρητικος »

Καλησπερα παιδες. Μια ερωτηση θελω να κανω... Ειναι να παρουσιαστω τωρα το νοεμβριο και θελω να καταταγω ειδικες δυναμεις με μια μικρη παρενθεση ομως οταν εκανα την απογραφη 18 χρονων ειχα δηλωσει πεζικο και αμεσως μετα το σχολειο ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων οπου την εσπασα τον περασμενο ιουλιο και στο χαρτι για την διακοπη αναβολης ειχε να επιλεξω αμα θελω να παω ειδικες δυμαμεις, στο οποιο εβαλα ναι... Και τωρα δε ξερω το χαρτι που θα μ ερθει τον αλλο μηνα θα εχει να παρουσιαστω σε πεζικο ή σε ειδικες δυναμεις κατευθειαν; ! οποιος ξερει ας βοηθησει... Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οι πιθανότητες είναι 50-50, όπως έχουμε πει όμως μπορείς και πάλι να πας στις ειδικές δυνάμεις, θα περάσεις κάποια αθλήματα, μην ρωτήσεις κάτι παραπάνω, υπάρχει σχετικό θέμα
Κρητικος

Δημοσίευση από Κρητικος »

Ευχαριστω πολυ!
Διονύσης

Δημοσίευση από Διονύσης »

Καλημέρα. Θέλω Να Κόψω Την Αναβολή Μου Είχα Δηλώσει Στο Παρελθόν Πεζικό. Θέλω Να Παρουσιαστώ Ειδικές Δυνάμεις Γίνεται Όταν Πάω Στην Στρατολογία Να Κάνω Κάποια Διλωση Ότι Έχω Τα Προσόντα Για Ειδικές Δυνάμεις Και Ότι Θα Ήθελα Να με Κατατάξουν Εκεί. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από tweeeety »

Γίνεται φίλε μου... Στην αίτηση που θα συμπληρώσεις έχει επιλογή για να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις... Καλημέρα.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καλησπερα

γινεται να περασω κανονικα τις δοκιμασιες για ΕΔ αλλα να με κοψουν λογω μικρης ηλικιας;(18-19 ετων)

επίσης ειναι σιγουρη η επιπλεον μοριοδοτηση των Πεζοναυτων; Ειναι σοβαρο γιατι θελω να μπω στα σωματα ασφαλειας μεσω προκηρυξης και απο οτι ειδα σε μια φαση δεν ισχυε η επιλεον μοριοδοτηση

τωρα τι συμβαινει;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Όχι δεν έχει σχέση η ηλικία
2. Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις

στο δεύτερο θέμα υπάρχει η απάντηση που ψάχνεις, μην στείλεις και εκεί το ίδιο πράγμα γιατί δεν πρόκειται να δημοσιευτεί
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Καλησπέρα, έκοψα την αναβολή μου και μου ήρθε χαρτί για να παρουσιαστώ στο Ναύπλιο στο μηχανικό.

εγώ θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτες).

Κάποιος μου είπε ότι περνάνε κάποιοι που ρωτάνε και αφού περάσεις τις ασκήσεις πας και κάνεις κανονικά την εκπαίδευση αλλά μετά γυρνάς στο μηχανικό.

ισχύει αυτό ή μένεις κανονικά στο σώμα πεζοναυτών;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΜΑΝΟΣ έγραψε:Καλησπέρα, έκοψα την αναβολή μου και μου ήρθε χαρτί για να παρουσιαστώ στο Ναύπλιο στο μηχανικό.

εγώ θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτες).

Κάποιος μου είπε ότι περνάνε κάποιοι που ρωτάνε και αφού περάσεις τις ασκήσεις πας και κάνεις κανονικά την εκπαίδευση αλλά μετά γυρνάς στο μηχανικό.

ισχύει αυτό ή μένεις κανονικά στο σώμα πεζοναυτών;

Όχι δεν ισχύει, απορώ ποιοι κάθονται και λένε αυτές τις ***** Εικόνα
ΕΛΛΑΣ !!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ !! »

Μάγκες παρουσιάζομαι 12/11 μεγάλο πεύκο... Φαντάζομαι σε ρωτούν τι θες και Μπορώ να διαλέξω να πάω πεζοναύτης από εκεί σωστά; Δε πιστεύω πεύκο να 'εχει μόνο αλεξίπτωτα και αμφίβιους και να φάω κανένα άκυρο!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι το δηλώνεις εκεί ότι θες να πάς Πεζοναύτες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΕΛΛΑΣ ! έγραψε:Μάγκες παρουσιάζομαι 12/11 μεγάλο πεύκο... Φαντάζομαι σε ρωτούν τι θες και Μπορώ να διαλέξω να πάω πεζοναύτης από εκεί σωστά; Δε πιστεύω πεύκο να 'εχει μόνο αλεξίπτωτα και αμφίβιους και να φάω κανένα άκυρο!

Στο Μεγάλο Πεύκο παρουσιάζονται μόνο καταδρομείς (Αμφίβιοι-Ορεινοί και Αλεξιπτωτιστές), από εκεί και πέρα μπορείς να δηλώσεις την επιθυμία σου να συνεχίσεις την θητεία σου στους Πεζοναύτες.
ΕΛΛΑΣ !!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ !! »

Ποοο μπλεξιμο τωωωρα... αντε να δω τι αθληματα θα περασω τωρα, ποτε και αν τα περασω που θα με στειλουν μετα... αμα ειναι να δοσω αθληματα 2η μερα ιδια με αυτα για τα αλεξιπτωτα να παω αλεξιπτωτα καλυτερα να παιρνω και χρημα!
Left

Δημοσίευση από Left »

Γεια σας θα ηθελα να μαθω γιατι καποιος δεν επιλεχθηκε τελικα για ειδικες δυναμεις αφου περασε με επιτυχια τις δοκιμασιες επιλογης και δηλωσε τις περιοχες προτιμησης του (Ρεντινα/Δραμα κτλ Καταδρομεις. Τι "παιζει" με αυτο και που μπορει κανεις να απεθυυνθει για να δει για ποιο λογο δεν τον πηραν
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στις Δοκιμασίες επιλογής περνάνε όσοι έχουνε κάνει τις καλύτερες επιδόσεις και όσοι έχουνε βύσμα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πλέον δεν αλλάζει κάτι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες