Σχολή Μηχανικού (ΣΜΧ) - Λουτράκι

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Vasilis84
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vasilis84 »

Μου ήρθε η μετάθεση για την Σχολή μηχανικού στο Λουτράκι. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί αυτόν τον καιρό?
ΥΕΑ

Δημοσίευση από ΥΕΑ »

Ειναι εποδινη φαση στο μηχανικο ασχετα που το λενε βισματικο... Πιστεψε με ξερω... Δεν θα περασεις και πολλη καλα πιστεψε με εκπαιδευση καλη πολλη καλα οχι σαν τους απλους στρατιωτες και μεταααααααα ; Χαλαρα και υπηρεσιες αρχιφυλακας, αυδμ τετοια το ποιο λογικο ειναι να εισαι διμοιριτης κατα μγαλο ποσοστο
αλλα σκεψου το πολλη... Και εγω ειχα χαρει αλλα μου βγηκε ξινο

4 μηνες πο@@@@@ αλλα μετα κομπλε οποτε εσυ διαλεγεις και να ξερεις οι ΥΕΑ ποτε δεν περπατανε (τρεχουν) ποτε δεν στηριζονται και δεν καθονται... Δεν γελουν ειναι παντα εθελοντες κτλ κτλ κτλ που θα τα μαθεις αν μπεις τρελο τρεξιμο χωρις ιδιαιτερο λογο... Και τρελα νευρα...

Καλη επιτυχια στην επιλογη.

nikolas007
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikolas007 »

Είμαι απο την Κύπρο και ως ΥΕΑ θα πάω στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι. Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το τι θα αντιμετωπίσω εκεί αν είναι σκληρή εκπαίδευση και κάθε πότε έχουν εξόδους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dea_Lok »

nikolas007 έγραψε:Είμαι απο την Κύπρο και ως ΥΕΑ θα πάω στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι. Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το τι θα αντιμετωπίσω εκεί αν είναι σκληρή εκπαίδευση και κάθε πότε έχουν εξόδους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΥΕΑ Μηχανικό ; Ζωάρα θα κάνεις φίλε. Το κάθε πότε θα έχει εξόδους εξαρτάται πόσο μεγάλη σειρά θα είστε.
Θελω και μπορώ !
nikolas007
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επειδή εχω και συγγενείς στη Μεγαλόπολη θα μπορώ να το δηλώσω για να βγαίνω πιο συχνά ; Ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ και Κατι άλλο

Η εκπαίδευση είναι εύκολη στο Λουτράκι και πόσο διαρκεί ;

nikolas007
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ξέρει κανένας τι παίζει αυτό το καιρό στη σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι ;(διανυκτερεύεσεις, άδειες, εκπαίδευση... )

vasill13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vasill13 »

Παιδιά καλησπέρα!
Παρουσιάστηκα στις 10-09-2013 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας. Την 3η μέρα παραμονής μου έδωσα αθλήματα και τεστ για ΥΕΑ και πέρασα. Την τελευταία μέρα της παραμονής μου πήγα στο Διοικητήριο του Κέντρου και ρώτησα την μετάθεση μου. Επειδή οι γιατροί με έβγαλαν Ι2 (λόγω μυωπίας) με στέλνουν κατά 90% (έτσι μου είπαν) στο Λουτράκι για 4μηνη εκπαίδευση. Ξέρετε τι παίζει εκεί;
Nikolas

Δημοσίευση από Nikolas »

Είμαι εγώ στο Λουτράκι. Πότε έρχεσαι; Ξέρεις πόσοι περίπου θα έρθουν; Σε σύγκριση με άλλες σχολές ΥΕΑ στο Λουτράκι είναι πολύ καλά.
vasill13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Τετάρτη πρωί μπαίνω πάλι στο ΚΕΠΒ Θήβας. Λογικά Τετάρτη απόγευμα ή το πολύ Πέμπτη πρωί είπαν πως θα μας διώξουν επειδή είμαστε κοντά. Γύρω στα 45 άτομα είμαστε για ΥΕΑ αλλά τα 40 από αυτά είναι Ι1 και θα πάνε Νέα Πέραμο (έτσι μας είπαν). Από το δικό μας κέντρο λίγοι είμαστε για Λουτράκι
YEA

Δημοσίευση από YEA »

Απο εσάς πόσοι θα έρθουν Λουτράκι;
vasill13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Από την 4η μοίρα είμαστε μόνο 2... Από τις άλλες μοίρες δεν ξέρω τι γίνεται
Αρσενης

Δημοσίευση από Αρσενης »

Θελετε να πειτε δηλαδη οτι για 2 μηνες ενας ΥΕΑ δεν θα περπατησει και δεν θα κατσει; Πρωτη φορα Διαβαζω κατι τετοιο στα φορουμ.

Ποσες ωρες υπνου εχει ενας ΥΕΑ Α' καθε μερα;

Ποσες καμψεις σε βαζουν να κανεις καθημερινα;

Μανος

Δημοσίευση από Μανος »

Καλημερα παιδες, στους ΥΕΑ μηχανικου στο λουτρακι εχει τρεξιμο, γυμναστικουλα, συνθηματακια και γενικα μια ενταση ή θα ειναι αραλικι και δεν θα κανουμε τιποτα;
Νικ

Δημοσίευση από Νικ »

Καλησπέρα μου ήρθε μετάθεση (8μηνος) για σμχ λουτράκι και ειμαι Ι4 γενικών καθηκόντων πως είναι τα πράγματα εκεί τώρα;
τι υπηρεσίες θα κάνω συνήθως και πόσες εξόδους θα έχουμε;
επίσης με τις άδειες τι παίζει μπορώ να πάρω αγροτική (οι γονείς μου είναι κατ' επάγγελμα αγρότες)
ΧΑΖΟΣ

Δημοσίευση από ΧΑΖΟΣ »

Μαυρα χαλια στους ΥΕΑ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες