Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν μπορεί κάποιος να σου απαντήσει με σιγουριά σε κανένα από τα δυο πράγματα που ρωτάς, εγώ πάντως όταν είχα κάνει την συγκεκριμένη αίτηση μου ήρθε το χαρτί για Ειδικές Δυνάμεις
κωνσταντίνος

Δημοσίευση από κωνσταντίνος »

Γειά σας. Είχα κόψει την αναβολή μου στις αρχές του ιουλίου και όταν το έκανα ζήτησα να καταταχθώ στην εσσο του σεπτεμβρίου αντί για του νοέμβρη. Κατά την κλήση τώρα το σίτε λεεί ότι δεν έχω προγραμματιστεί στην επόμενη σειρά αλλά σε τηλεφώνημα στο ρουφ με ενημέρωσαν ότι μπαίνω τον σεπτέμβρη απλά δεν έχει γίνει επιλογή (σε σωμα φαντάζομαι) ακόμη. Γνωρίζει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις πότε περίπου θα μπορώ να ενημερωθώ από την Σ. Υ για την κατάταξη;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

κωνσταντίνος έγραψε:Γειά σας. Είχα κόψει την αναβολή μου στις αρχές του ιουλίου και όταν το έκανα ζήτησα να καταταχθώ στην εσσο του σεπτεμβρίου αντί για του νοέμβρη. Κατά την κλήση τώρα το σίτε λεεί ότι δεν έχω προγραμματιστεί στην επόμενη σειρά αλλά σε τηλεφώνημα στο ρουφ με ενημέρωσαν ότι μπαίνω τον σεπτέμβρη απλά δεν έχει γίνει επιλογή (σε σωμα φαντάζομαι) ακόμη.Γνωρίζει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις πότε περίπου θα μπορώ να ενημερωθώ από την Σ. Υ για την κατάταξη;

Μην ανησυχείς. Τελευταία στιγμή θα ενημερωθείς. Εξαρτάται απο το ποιές ημερομηνίες θα οριστούν για να παρουσιαστεί η ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου. Ακόμη φυσικά είναι σχετικά νωρίς.

antonis

Δημοσίευση από antonis »

Παιδες καλησπερα
εκοψα αναβολη σεπτεμβριο
και ζητησα να μπω φλεβαρη
μπαινω σημερα στη σελιδα army.gr, βαζω τα στοιχεια μου στην σχετικη εφαρμογη και λεει πρακαλουμε ελεγξτε την ορθοτητα των στοιχειων σας;

αυτο σημαινει οτι απορριφθηκε η αιτηση μου η υπαρχει ελπιδα ακομη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η εφαρμογή ανανεώνεται κάθε 10 ημέρες οπότε σε 10 ημέρες ξανά κάνε μια προσπάθεια.

Φεβρουάριος που λες λογικά έκανες λάθος και ήθελες να γράψεις Νοέμβριο.
antonis

Δημοσίευση από antonis »

Greek_Army έγραψε:Η εφαρμογή ανανεώνεται κάθε 10 ημέρες οπότε σε 10 ημέρες ξανά κάνε μια προσπάθεια.

Φεβρουάριος που λες λογικά έκανες λάθος και ήθελες να γράψεις Νοέμβριο.

ευχαριστω πολυ φιλε
ναι νοεμβριο ηθελα να πω
SMARTYN89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από SMARTYN89 »

yoyo έγραψε:Εχουμε καμία αίσθηση πόσες απο αυτες γίνονται δεκτές και πόσες όχι;

Γνώση όχι, αίσθηση ναι, γίνονται πολλές δεκτές. Ειδικά εφόσον πλέον οι σειρές είναι 6/χρόνο και όχι 4, συν οτί θέλουν αρκετούς φαντάρους
(για διάφορους λόγους πχ να μειώσουν πλασματικά την ανεργία, ή επειδή ο καιρός "μυρίζει μπαρούτι" κατά πολλούς.)
Πάντως ναι, πολλές αιτήσεις γίνονται δεκτές, εγώ το έχω προτείνει και σε άλλο φίλο τώρα το καλοκαίρι και έπιασε πάλι.(δεν έχω ακούσει κοντινό μου να του λένε όχι)
yoyo έγραψε:

Επηρεάζει πιθανώς το σώμα στο οποίο θα με καλέσουν;(γιατι πχ τα εχουν ήδη κανονίσει με αυτους που έκοψαν την αναβολή στην ώρα τους;)

Αυτό ναι. Όχι οτί θα σου ρίξουν "άκυρο" ή όχι απο αυτό, αλλά αν ζητήσεις "επείγουσσα" κατάταξη, έχω την εντύπωση οτί θα σε βάλουν "όπου χωρέσεις".
Εγώ πχ είχα δηλώσει Ειδ. Δυνάμεις (Καταδρομείς) και με το να κάνω την έκτακτη αίτηση με στείλαν πεζικό και όχι Μεγάλο Πεύκο.
Δλδ υπάρχει περίπτωση να σε πηγαίναν κανονικά κάπου που κολλάς πιο πολύ (λόγω πτυχίου κτλ), και να μην υπολογιστεί καθόλου στην άμεση κατάταξη.

(βέβαια εγώ έκανα την αίτηση 4 μέρες πριν μπει η σειρά ΕικόναΕικόνα)

αλλά μη σε νοιάζει αυτό, παντού "ίδια" είναι, μέρες μετράς, και περνάς καλά ή κακά ανάλογα τον άνθρωπο και τις συνθήκες Εικόνα Οπότε.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos2171 »

Έκοψα την αναβολή στις 10/7 και ζήτησα να με βάλουν στη σειρά του Σεπτεμβρίου. Αυτοί βασικά μου το πρότειναν αλλά θα κριθεί από το ΓΕΣ όπως μου παν.
Το βασικό κριτήριο είναι ο αριθμός που θα πάρουν ή παιζει και τίποτα άλλο ρόλο; Γενικά έχω πιθανότητες να μπω πιο νωρίς;
Κωνσταντής

Δημοσίευση από Κωνσταντής »

Εγώ για πολύ προσωπικούς μου λόγους Θα ήθελα του χρόνου Σεπτέμβρη το αργότερο Οκτώβρη να είμαι πίσω στην πόλη μου.
Έχω ξεκινήσει πρακτική η οποία όμως θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου.

Άρα δεν προλαβαίνω την ΕΣΣΟ του Μαρτίου. Ώστε τουλάχιστον να έχω τελειώσει έστω μέχρι τον Οκτώβρη.

Η επόμενη ΕΣΣΟ είναι Μάιο και + 9 μήνες Καλό Ιανουάριο.

Δεν ξέρω πόσες γροθιές πρέπει να φάει ο τοίχος για να το χωνέψω αυτό το πράμα.

Πρακτική θα μπορούσα να είχα κάνει το Εαρινό Εξάμηνο του προηγούμενου έτους. Είχα μαζέψει τις διδακτικές μονάδες δηλαδή. Και έτσι να έμπαινα φέτος τον Νοέμβρη η και ποιο πριν.

Όμως ο προϊστάμενος της σχολής άλλαξε, και φυσικά η πρώτη του δουλειά ήταν να βάλει ως προαπαιτούμενα για πρακτική άσκηση όλα του τα μαθήματα. Για να έχει πελάτες.
Εγώ δεν είχα περάσει 2 μαθήματα του. Τα πέρασα τώρα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Και αναγκαστικά λοιπόν ξεκινήσω τώρα πρακτική.

Τώρα θα έπρεπε να είχα τελειώσει κύριος. Νοέμβρη να έφευγα για τα χακί. Και να προλάβαινα και το καλοκαίρι.

Αύγουστο με Σεπτέμβρη Να έψαχνα για δουλειά και Οκτώβρη να ήμουν άρχοντας.

Τώρα τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω...

Δεν μ ενοχλεί το χακί. Εγώ καλά θα περάσω εκεί. Κατασκήνωση. Είμαι σίγουρος θα βγάλω χαβαλέ.

Το timing με γαμάει.

Πάντα το timming μου με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις ήταν το χειρότερο.

Υπάρχει άραγε κάτι που μπορώ να κάνω;
Τι επιλογές έχω;
Έχετε μήπως καμιά ιδέα?
K.A.

Δημοσίευση από K.A. »

Καλημέρα
Ενδιαφέρομαι να μπω με την ΕΣΣΟ Ιανουαρίου. Γνωρίζω ότι η καταληκτική ημερομηνία για διακοπή αναβολής ήταν στις 31/10/14. Επίσης γνωρίζω για την αίτηση άμεσης κατάταξης.
Θα ήθελα να μάθω, εφ'όσον δακόψω τώρα την αναβολή και έχοντας περάσει μόλις 6-7 ημέρες από την επίσημη καταληκτική ημερομηνία, υπάρχει πιθανότητα να μην φύγω με την ΕΣΣΟ Ιανουαρίου;
Η αναβολή διακόπτεται και στα ΚΕΠ πλέον. Η αίτηση επίσπευσης υπάρχει εκεί ή αναγκαστικά μόνο σε γραφείο στρατολογίας γίνεται;
Εφ'όσον γίνει η αίτηση επίσπευσης, υπάρχει κώλυμα για κατάταξη σε σώματα επίλεκτα όπως πχ Στρατονομία;
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Εγώ είχα διακόψει την αναβολή πολύ περισσότερες μέρες μετά την καταληκτηκή και μπήκα. Αυτή η αίτηση επίσπευσης δεν ξέρω τι είναι, εγώ τους είχα πει ότι θέλω να μπω με την ΕΣΣΟ της οποίας η ημερομηνία είχε περάσει και μου είπαν ότι θα το σημειώσουν και κατά 99% θα μπω όπως και έγινε. Στη στρατολογία έγιναν όλα αυτά οπότε καλύτερα θα ήταν να πας εκεί.
Η κατάταξη στη στρατονομία δε νομίζω να έχει κάποια σχέση. Όταν θα είστε στο ΚΕΝ θα έρθουν για να επιλέξουν, προϋπόθεση να είσαι πάνω από 1.80. Αν υπάρχει βύσμα βέβαια δε το συζητάμε.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα σας. Ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Σήμερα έκανα αίτηση για αναβολή ώστε να μπω στην επόμενη ΕΣΣΟ. Πήγα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγραψα 2 πράματα λόγο σπουδών. Θα μου την δεχτούν την αναβολη για μια εσσο; Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Τελικά πήγα από εκεί, στο στρατολογικό γραφείο. Με ρώτησε αν θέλω να κάνω μία αίτηση να καταταχθώ με την επόμενη ΕΣΣΟ και του είπα πως ναι. Μετά συνειδητοποίησα ότι δε μου έδωσε κανένα χαρτί να υπογράψω. Αυτό σημαίνει πως απλώς το σημείωσε και είναι ανεπίσημο; Γιατί αν πρόκειται για λάθος/αμέλεια να ξαναπάω να το επισημάνω!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ούτε σε εμένα είχαν δώσει χαρτί, απλώς το σημείωσε ο Στρατολόγος πάνω στο έγγραφο.

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

OK. Καλώς.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες