Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Magica
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Magica »

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=167455&catid=13 Το διάβασα πριν λίγο και αφορά τη δόση μαμούθ όμως λένε. Αλλά... Ποιος ξέρει!
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Δεν θελω να σας απογωητευσω ρε παιδια αλλα τι βλακειες γραφεται εγω ακουσα με τα αυτια μ απο τον δενδια οτι εχουμαι περισοτερους αστυνομικους απο οτι χρειαζομασται φετος προσληψεις με το σταγονομετρο θα επρεπε να ειχαμαι 40.000 και εχουμαι 55.000 δυστιχως τα πραγματα αλαξανε οτι λεω δεν το βγαζω απο το μιαλο μ αλλα ειμαι πληρη ενημερωμενοσ
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Δεν θελω να σας απογωητευσω ρε παιδια αλλα τι βλακειες γραφεται εγω ακουσα με τα αυτια μ απο τον δενδια οτι εχουμαι περισοτερους αστυνομικους απο οτι χρειαζομασται φετος προσληψεις με το σταγονομετρο θα επρεπε να ειχαμαι 40.000 και εχουμαι 55.000 δυστιχως τα πραγματα αλαξανε οτι λεω δεν το βγαζω απο το μιαλο μ αλλα ειμαι πληρη ενημερωμενοσ

μα που ειναι αυτοι οι 55000 αστυνομικοι; Εγω το μονο που βλεπω ειναι πολεις επαρχιας με 20000 κατοικους να εχει 14 αστυνομικους δυναμικο... Εγω το μονο που βλεπω ειναι ολοι αυτοι που προστατευουν ''δημοσια'' προσωπα και καλα ηταν να τους βγλαει στο δρομο πηραν ολοι παραταση... Οι ανθρωποι διαμαρτυρονται για ελαχιστη ως καθολου αστυνομευση... Τωρα αν και εσυ εισαι αθηναιος εχεις καθε δικιο να το λες αυτο. Γιατι απο τους 55000 οι 50000 ειναι στην αθηνα τωρα το ποιος λεει βλακειες και το ποιος ειναι ενημερωμενος αστο καλυτερα...

Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Δεν θελω να σας απογωητευσω ρε παιδια αλλα τι βλακειες γραφεται εγω ακουσα με τα αυτια μ απο τον δενδια οτι εχουμαι περισοτερους αστυνομικους απο οτι χρειαζομασται φετος προσληψεις με το σταγονομετρο θα επρεπε να ειχαμαι 40.000 και εχουμαι 55.000 δυστιχως τα πραγματα αλαξανε οτι λεω δεν το βγαζω απο το μιαλο μ αλλα ειμαι πληρη ενημερωμενοσ

Και εμείς με τα αυτιά μας φίλε Νίκο την ακούσαμε την συγκεκριμένη δήλωση του Υπουργού αλλά τα μάτια μας δεν είδαν αυτούς που υποτίθεται ότι φυλάνε Δημόσια πρόσωπα να βγουν έξω στους δρόμους και άποψή μου είναι πως ποτέ δεν θα δούμε να γίνεται κάτι τέτοιο. Ακόμη μία δήλωση Εντυπωσιασμού ήταν αυτή και τίποτα παραπάνω. Οι συγκεκριμένοι βρίσκονται σε γραφεία Υπουργών, Υφυπουργών, βουλευτών, μεγαλοδημοσιογράφων και μεγαλοεπιχειρηματιών και δεν πρόκειται να το κουνήσουν από εκεί μέχρι να βγουν στην σύνταξη. Καλώς η κακώς οι Ε. Φ των 600 ή 700 ευρό βολεύουν το Σύστημα και βουλώνουν ορισμένες τρύπες. Κανείς μας λοιπόν δεν είναι πλήρως ενήμερος για το συγκεκριμένο θέμα.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

αν ησουν πληρη ενημερωμενος θα ηξερες οτι υπαρχουν χιλιαδες αιτησεις για συνταξη και θα ξερες οτι στην πλειοψηφια τους οι επαρχιες εχουν απο -40% ως -70-80% Κενες οργανικες θεσεις κ οτι η εγκληματικοτητα καλπαζει κ οτι οι μεταθασεις ειναι μηδενικες και οτι χρειαζεται να επανδρωσει τα κεντρα λαθρομεταναστευσεις που μεχρι τον ιουνιου θα ειναι καμια 20αρια...
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

toro έγραψε:

αν ησουν πληρη ενημερωμενος θα ηξερες οτι υπαρχουν χιλιαδες αιτησεις για συνταξη και θα ξερες οτι στην πλειοψηφια τους οι επαρχιες εχουν απο -40% ως -70-80% Κενες οργανικες θεσεις κ οτι η εγκληματικοτητα καλπαζει κ οτι οι μεταθασεις ειναι μηδενικες και οτι χρειαζεται να επανδρωσει τα κεντρα λαθρομεταναστευσεις που μεχρι τον ιουνιου θα ειναι καμια 20αρια...

Θα είναι καμιά 20αρια ρε σύ toro ή και αυτό είναι μούφα;

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

chris85 έγραψε:
toro έγραψε:

Θα είναι καμιά 20αρια ρε σύ toro ή και αυτό είναι μούφα;

ηρθε χθες η επικεφαλης για αυτα τα θεματα και πηγε και στην αμηγδαλεζα και ειπε οτι το σχεδιο προχοραει κανονικα και θα δοσει και νεα κονδυλια...
http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/07102012-6036.html
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

Για να διευκρινιζουμε καποια πραγματα... Οι 55000 θεσεις που ειπε ο δενδιας ειναι οι οργανικες θεσεις... Αλλο ο πραγματικος αριθμος αστυνομικων... Κ γω στη περιοχη μου (προαστιο αθηνας) το τμημα εχει 80 οργανικες θεσεις κ το πραγματικο δυναμικο ειναι 26 ατομα για 180000 κατοικους... Με υπηρεσιες γραφειων κτλ.2 περιπολικα το ενα ακινητοποιημενο... Τα συμπερασματα σας... Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οσο για τα κεντρα προχθες στην εκπομπη του αlpha που πηγε αμυγδαλεζα με το σροιτερ το ειπε καθαρα ο δενδιας οτι μεχρι τον ιουνιο θα υπαρχουν συνολο 20 κεντρα... Αν υποθεσουμε οτι θελει 80 με 100 ατομα το καθε κεντρο οποτε; Που θα βρεθουν ολοι αυτοι; Δεν σχολιαζω καν για επαρχια που ταυτοτητα θες κ τα γραφεια δουλευουν μια μερα την εβδομαδα κ υπαρχουν κ νυχτερινες βαρδιες μονο με αξ. Υπ που αν τυχει κατι το κλειδωνει κ παει αυτος στο συμβαν... Ποιες 55000 μιλαμε μετα... Εδω εφεραν κ διμοιριες προχθες απο την επαρχια...
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

nick 257 έγραψε:Για να διευκρινιζουμε καποια πραγματα... Οι 55000 θεσεις που ειπε ο δενδιας ειναι οι οργανικες θεσεις... Αλλο ο πραγματικος αριθμος αστυνομικων... Κ γω στη περιοχη μου (προαστιο αθηνας) το τμημα εχει 80 οργανικες θεσεις κ το πραγματικο δυναμικο ειναι 26 ατομα για 180000 κατοικους... Με υπηρεσιες γραφειων κτλ.2 περιπολικα το ενα ακινητοποιημενο... Τα συμπερασματα σας... Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οσο για τα κεντρα προχθες στην εκπομπη του αlpha που πηγε αμυγδαλεζα με το σροιτερ το ειπε καθαρα ο δενδιας οτι μεχρι τον ιουνιο θα υπαρχουν συνολο 20 κεντρα... Αν υποθεσουμε οτι θελει 80 με 100 ατομα το καθε κεντρο οποτε; Που θα βρεθουν ολοι αυτοι; Δεν σχολιαζω καν για επαρχια που ταυτοτητα θες κ τα γραφεια δουλευουν μια μερα την εβδομαδα κ υπαρχουν κ νυχτερινες βαρδιες μονο με αξ. Υπ που αν τυχει κατι το κλειδωνει κ παει αυτος στο συμβαν... Ποιες 55000 μιλαμε μετα... Εδω εφεραν κ διμοιριες προχθες απο την επαρχια...

Μα αυτήν την απορία είχα και εγώ ρε συ nick. Που είναι όλοι αυτοί οι 55000; ! Αυτό το νούμερο είναι τρελό και σίγουρα δεν υπάρχει παραμόνο στα χαρτιά.

Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από antonioknight »

Ακουστε εδω προκ μπορει να βγαλει και τωρα αμα θελει με γνωμονα οτι σε κανενα 1 μηνα το πολυ θα παρουμε την δοση η διαδικασια τις ολοκληρωσεις τις προκ παιρνει περιπου 3 μηνες και μετα μπαινει στην σχολη τοτες αρχιζει να πληρωνεται ο φρουρος σαν δοκιμος τοτε αρχιζουν τα ουσιαστικα εξοδα για το κρατος η καθυστερησει υπαρχει λογο των 2 εκλογων που ειχαμε αμα ειχαμε κυβερνηση το μαιο θα ειχε βγει προκ! Τελειωνω και δεν θελω ειρωνικα σχολια απο καποιους εξυπνους να αρχιζετε να χανετε κανενα κιλο να ειστε μεσα στο δμς και να ειστε μεσα στους χρονους και αφηστε το ποτε ακριβος θα βγαλει το σιγουρο ειναι οτι θα παρει !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα παιδία παίζει και ο Greek_Army τους διαγράφει τα μηνύματα, όσα ήτανε εκτός τίτλου θέματος έφυγαν νύχτα, όσοι έχετε παράπονα φέρτε τον κηδεμόνα σας να μου κάνει παρατήρηση.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

NΑ έχετε και στα υπόψιν πως φέτος πήραν 500 αστυφύλακες και τοποθετούνται σε θέσεις οι 900 του 2010.
Μπορεί να βάλουν τους υπάρχοντες φρουρούς στους χώρους συγκέντρωσης (άλλωστε αυτή είναι η αρμοδιότητά τους) και να πάρουν περισσότερους αστυφύλακες και ελάχιστους Ε. Φ.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Κατω απο 500 δεν παιζει...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Greek_Army έγραψε:Τα παιδία παίζει και ο Greek_Army τους διαγράφει τα μηνύματα, όσα ήτανε εκτός τίτλου θέματος έφυγαν νύχτα, όσοι έχετε παράπονα φέρτε τον κηδεμόνα σας να μου κάνει παρατήρηση.

και καποιοι εξυπνοι (ανωνυμοι) πρεπει να φυγουν νυχτα απο δω μεσα!
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

Ο δενδιας ειπε οτι μεσα στο φθινοπωρο θα γινει η αναδιαρθρωση της αστυνομιας. Ελπιζω κιολας αυτη η αναδιαρθρωση να συνοδευτει και με μια προκηρυξη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Doomsday και 6 επισκέπτες