Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από john »

Καποιοι δεν εχουν τι να κανουν στο σπιτι και λενε κατσε να γραψω μια μα... Κια... Τι να πω... Δεν εχουν με τι αλλο να ασχοληθουν. Τελικα αντι να μπαινουν στο φασεμπουν μπαινουν στο φορουμ και γραφουν οτι βλακεια να ναι...
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Γράφω από ps vita και δεν έχει ελληνικά, σας καταλαβαίνω όλους σας μιας και ήμουν στην θέση σας παλεύοντας να μπω από το 2008, τελικά μπήκα πέρσι στην τελευταία μου προσπάθεια, για προκήρυξη δεν ακούγεται τίποτα απόλυτος ούτε όχι αλλα ούτε και ναι, μακάρι να βγει.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Υπομονη παιδια... Μετα τη δοση τα νεοτερα!
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Φιλε αλεξανδρε σε ευχαριστουμε καθε σου πληροφορηση θα μας φανει χρησιμη η αγωνια κορυφωνεται καθως οι μερες, οι μηνες παιρνουν κ ο χρονος στενευει. Ευελπιστω το καλυτερο δυνατον ολων οι ελπιδες σβηνουν μια μια.Εικόνα
MrMaster
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MrMaster »

Γεια σας και από μένα. Παρακολουθώ το άρθρο εδώ και καιρό και καταλαβαίνω την αγωνία που περνάτε. Έχετε δίκιο να αγχώνεστε άλλα μην χάνετε την ελπίδα σας. Τα πάντα είναι ρευστά όπως βλέπετε και εσείς. Κι αυτό ο καθένας το ερμηνεύει όπως νομίζει. Άλλος λέει ότι δεν θα πάρει γιατί δεν υπάρχουν χρήματα κι άλλος ότι θα πάρει γιατί υπάρχουν ελλείψεις. Αυτοί που αποφασίζουν όμως δε σκέφτονται ακριβώς έτσι. Όπως είπε κάποιος παραπάνω είναι 50-50...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα άσχετα μηνύματα διαγράφονται, δεν θα γράφει ο καθένας ότι του καυλώσει εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Πεδια αν δεν έχω κάνει στρατό μπορώ να κάνω αίτηση σαν ειδικός φρουρός?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Cptmcdonald έγραψε:Πεδια αν δεν έχω κάνει στρατό μπορώ να κάνω αίτηση σαν ειδικός φρουρός;

Όχι, θα πρέπει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

Και ως Ι1αν δεν κάνω λάθος.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

faber

Δημοσίευση από faber »

Με σταματησαν της προαλλες ΔΙΑΣ για ελενχο και αυτο που με ειπαν ειναι οτι πρωτα απολους αν τυχον βγει προκυρηξη θα το μαθουν τα Κ. Ε. Π... Αυτο, δεν ξερω αν βοηθαει καποιον... !
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

faber έγραψε:Με σταματησαν της προαλλες ΔΙΑΣ για ελενχο και αυτο που με ειπαν ειναι οτι πρωτα απολους αν τυχον βγει προκυρηξη θα το μαθουν τα Κ. Ε. Π... Αυτο, δεν ξερω αν βοηθαει καποιον... !

Πριν και απο τον αρχηγο;
Κοιτα να δεις, καποτε ηθελες βυσμα στη γαδα για να μαθεις και τωρα στα κεπ... ΕικόναΕικόνα
θα σε τρολλαραν αγορινα
Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Καλησπερα παιδια θελω να μου λυσετε μια απορια εγω που εχω απολυτηριο ΕΠΑΛ α κυκλου δηλαδη της δευτερας λυκειου μπορω να κανω τα χαρτια μου για την προκυρηξη (αμα βγει) ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Α Κατηγορία : Που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, (Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) και απολυτηρίων ΕΠΑ. Λ, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Α΄ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.), των ΕΠΑ. Σ και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ.

Β Κατηγορία: Που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο. Α. Ε. Δ. (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ. Λ.
Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Δηλαδη δεν γινεται σωστα; Εκεινο που λεει στο τελος της β κατηγοριας πτυχιο επαλ ποιο εννοει;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες