Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

nick 257 έγραψε:
toro έγραψε:2 μηνες υπομονη χρειαζεται. Αν δεν βγει τον οκτωμβρη παει για του χρονου τετοια εποχη να το θυμαστε αυτο... Εικόνα

τι να το κανουμε εμεις οι 84ρηδες... Εικόνα
Eμεις οι 84αρηδες φιλαρακι μαλλον πεσαμε στην περιπτωση εκτος και αν γινει κανα θαυμα.

Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

MIKE27 έγραψε:
nick 257 έγραψε:
toro έγραψε:2 μηνες υπομονη χρειαζεται. Αν δεν βγει τον οκτωμβρη παει για του χρονου τετοια εποχη να το θυμαστε αυτο... Εικόνα

τι να το κανουμε εμεις οι 84ρηδες... Εικόνα
Eμεις οι 84αρηδες φιλαρακι μαλλον πεσαμε στην περιπτωση εκτος και αν γινει κανα θαυμα.

Εμεις οι 84ρηδες αδέρφια απλός παρακαλάμε να μεγαλώσουν τα όρια ηλικίας για του χρόνου...

Φέτος δεν θα βγει προκήρυξη τελειωμένο...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Τελειωμενο απο ποιον;
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Falcon έχεις κάποια σχετική πληροφόρηση πάνω σε αυτό ή απλά λές την άποψή σου?
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Δεν ειναι κανεις τελειωμενος μαγκες! Και εγω ειμαι του 86 και αν δεν βγει φετος δεν ξερω αν θα τα ξανα κανω! Αυτο που σας ειπα παρα πανω μην το ξεχνατε... Αν δεν βγει μεχρι τον οκτωμβρη τοτε παμε για του χρονου τετοια εποχη...50-50 ειναι να βγει η προκ φετο και ειναι καθαρα θεμα του δενδια να το ξερετε μονο αυτος αν την κοψει αλλιως θα βγει εστω και 500 ατομα!
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

toro έγραψε:Δεν ειναι κανεις τελειωμενος μαγκες! Και εγω ειμαι του 86 και αν δεν βγει φετος δεν ξερω αν θα τα ξανα κανω! Αυτο που σας ειπα παρα πανω μην το ξεχνατε... Αν δεν βγει μεχρι τον οκτωμβρη τοτε παμε για του χρονου τετοια εποχη...50-50 ειναι να βγει η προκ φετο και ειναι καθαρα θεμα του δενδια να το ξερετε μονο αυτος αν την κοψει αλλιως θα βγει εστω και 500 ατομα!

Να τον ακουτε τον τορο, πριν 2 μηνες τις εκοβε και τωρα λεει οτι μονο αν την κοψει ο δενδιας δεν βγαινει.
Δεν μπορει, κατι θα ξερει.Εικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ετσι ακριβως... Εικόνα
ξανα λεω 50-50 ειναι και αν δεν βγει μεχρι τελος του αλλου (θα την εχει κοψει ο δενδιας) παμε για του χρονου τετοια εποχη!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Κάποιοι Που βγαινετε και λετε ανακρίβειες Μην το πω αλλιως γιατι θα φαω ban σας εχω μια ερωτηση... Γουσταρετε; Σας αρεσει αυτο το πραγμα; Τι να πω μαμω το δια μου μαμω
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Για εμενα πηγενε αυτο 310λελε?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

toro έγραψε:Για εμενα πηγενε αυτο 310λελε;

οχι ρε φιλε εσυ δεν μπαινεις και λες το μακρυ σου και το κοντο σου νομιζοντας οτι εισαι ο δενδιας... Ξερουν αυτοι που λεω!

ForsakeN

Δημοσίευση από ForsakeN »

Μην τρελενεστε ρε μαγκες, οι προκηρυξη θα βγει του χρονου τον αυγουστο αφου θελετε να σας πουμε κ ακριβεστατη ημερομηνια. Οποτε οι του 84 να κοιταξουν να δουν τι θα κανουν επαγγελματικα και οι 85-86 να ειναι ετοιμοι για παν ενδεχομενο, και εξηγουμαι: Με την ανεργια να εχει φτασει τη δεδομενη χρονικη στιγμη στο 24,4 ενω ανεβαινει σταθερα ανα μηνα μια μοναδα μεχρι να βγει η προκηρυξη του χρονου θα Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 30%+. ΣΕ συνδιασμο με το οτι δεν θα χουν βγει προκηρυξεις ουτε για τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας αλλα ουτε και πουθενα αλλου στον δημοσιο τομεα κ αν σκεφτουμε οτι καθε 2-3 μηνες απολυονται συνεχως σειρες απο ειδικες δυναμεις, ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΘΕΟ! Διοτι οσο δεν απορροφουνται ατομα ΠΟΥΘΕΝΑ τοσο συσσωρευονται κ ταυτοχρονα ανεβαινουν οι βασεις. Μεχρι και εγω που υποτιθεται εχω αρκετα μορια για τιν Α κατηγορια δεν το εχω σιγουρο, και κοιταζω και αλλες επιλογες. Οσο για το ανθρωπακι που λεγεται δενδιας να ξερετε οτι ειναι αρνητικοτατος σε καθε συζητηση περι προκηρυξης σωματων ασφαλειας, αλλωστε οπως εχει δηλωσει θεωρει οτι ειναι υπερπληρη και πολυπληθεστατα σε προσωπικο! Δενδιας ειναι αυτος ας μη του χαλαμε χατιρι ζει στην κοσμαρα του κλουβιου του
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από john »

Και εσυ που το ξερεις οτι θα βγει τιυ χρονου τον αυγοστο; Πως τα ξερεις ολα αυτα?
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Apache »

ForsakeN έγραψε:Μην τρελενεστε ρε μαγκες, οι προκηρυξη θα βγει του χρονου τον αυγουστο αφου θελετε να σας πουμε κ ακριβεστατη ημερομηνια. Οποτε οι του 84 να κοιταξουν να δουν τι θα κανουν επαγγελματικα και οι 85-86 να ειναι ετοιμοι για παν ενδεχομενο, και εξηγουμαι: Με την ανεργια να εχει φτασει τη δεδομενη χρονικη στιγμη στο 24,4 ενω ανεβαινει σταθερα ανα μηνα μια μοναδα μεχρι να βγει η προκηρυξη του χρονου θα Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 30%+. ΣΕ συνδιασμο με το οτι δεν θα χουν βγει προκηρυξεις ουτε για τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας αλλα ουτε και πουθενα αλλου στον δημοσιο τομεα κ αν σκεφτουμε οτι καθε 2-3 μηνες απολυονται συνεχως σειρες απο ειδικες δυναμεις, ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΘΕΟ! Διοτι οσο δεν απορροφουνται ατομα ΠΟΥΘΕΝΑ τοσο συσσωρευονται κ ταυτοχρονα ανεβαινουν οι βασεις. Μεχρι και εγω που υποτιθεται εχω αρκετα μορια για τιν Α κατηγορια δεν το εχω σιγουρο, και κοιταζω και αλλες επιλογες. Οσο για το ανθρωπακι που λεγεται δενδιας να ξερετε οτι ειναι αρνητικοτατος σε καθε συζητηση περι προκηρυξης σωματων ασφαλειας, αλλωστε οπως εχει δηλωσει θεωρει οτι ειναι υπερπληρη και πολυπληθεστατα σε προσωπικο! Δενδιας ειναι αυτος ας μη του χαλαμε χατιρι ζει στην κοσμαρα του κλουβιου του

Να σαι καλα φιλε που μας ενημερωσες για να μη περιμενουμε τσαμπα.
Και με επιχειρηματα ετσι, οχι γραφω μια προταση και τελος.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλα ρε ειστε καλα; Ποιος νομιζετε οτι ειναι αυτος ο Forsaken και σας επηρεαζει με αυτα που λεει; Κανεις δεν ξερει απολυτως τιποτα για το αν θα βγει νεα προκηρυξη. Μην τον αφηνετε να σας κοβει τον αερα και καντε υπομονη, ξερω οτι καθεστε σε αναμενα καρβουνα αλλα κοιταξτε να ειστε ψυχραιμοι, με το να πανικοβαλεστε και να ειστε απαισιοδοξοι δεν καταφερνετε τιποτα. Καντε την καλυτερη δυνατη προσπαθεια που μπορειτε και αναμενετε κυριοι.
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Apache »

Σωτηρης έγραψε:Καλα ρε ειστε καλα; Ποιος νομιζετε οτι ειναι αυτος ο Forsaken και σας επηρεαζει με αυτα που λεει; Κανεις δεν ξερει απολυτως τιποτα για το αν θα βγει νεα προκηρυξη. Μην τον αφηνετε να σας κοβει τον αερα και καντε υπομονη, ξερω οτι καθεστε σε αναμενα καρβουνα αλλα κοιταξτε να ειστε ψυχραιμοι, με το να πανικοβαλεστε και να ειστε απαισιοδοξοι δεν καταφερνετε τιποτα. Καντε την καλυτερη δυνατη προσπαθεια που μπορειτε και αναμενετε κυριοι.

Υπαρχει και η ειρωνια κυριε, αν εχανα την ελπιδα μου απο τον καθενα που μπαινει σαν γκεστ και γραφει τα δικα του θα ειχα σταματησει να μπαινω στο φορουμ απο καιρο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες