Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Δεν γινετε να κανει μειωσεις μισθων στους αστυνομικους και απο την αλλα να προσλαμβανει καινουριους (Ε. Φ.). Ξερετε τι θα πουν αφου ειμαστε πολυαριθμοι οπως λεει ο ΔΕΝΔΙΑΣ τοτε γιατι προσλαμβανεις καινουριους και κοβεις απο εμας μισθό. Κρατα εμας και μη μας μειωνεις αλλα χρηματα! Νομιζω οτι εχει μια βαση αυτη η λογικη! Τι να πω; Βλεπουμε αν και ειμαι πλεον βεβαιος οτι δε θα βγαλει, απο εκει και περα ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να ελπιζει!
310LELE έγραψε:ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ουτε 10.000.000 ευρω... Αν δεις παλαιοτερους προυπολογισμους
10,000,000? ; Απο τα 31 που ειναι να παρουμε τα 25 θα πανε στις τραπεζες αρα μενουν 6... Πολλα ομως δεν ειναι 10;
31 δις ειναι να παρουμε ρε φιλε, Οχι εκατομμυρια.
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 74
argo έγραψε:Δεν γινετε να κανει μειωσεις μισθων στους αστυνομικους και απο την αλλα να προσλαμβανει καινουριους (Ε. Φ.). Ξερετε τι θα πουν αφου ειμαστε πολυαριθμοι οπως λεει ο ΔΕΝΔΙΑΣ τοτε γιατι προσλαμβανεις καινουριους και κοβεις απο εμας μισθό. Κρατα εμας και μη μας μειωνεις αλλα χρηματα! Νομιζω οτι εχει μια βαση αυτη η λογικη! Τι να πω; Βλεπουμε αν και ειμαι πλεον βεβαιος οτι δε θα βγαλει, απο εκει και περα ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να ελπιζει!
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο αλλά αρκεί να Υπενθυμιστεί Πως πάγια τακτική του ΣΕΦΕΑ ήταν και είναι ακόμα και φέτος η πρόταση για πρόσληψη Ε. Φ. Δεν είναι λοιπόν θέμα των ίδιων των αστυνομικών αλλά των Υπουργείων που είναι Υπεύθυνα για την Προκήρυξη (τα οποία είναι το Οικονομικών και το Δημοσίας Τάξεως).
argo έγραψε:Δεν γινετε να κανει μειωσεις μισθων στους αστυνομικους και απο την αλλα να προσλαμβανει καινουριους (Ε. Φ.). Ξερετε τι θα πουν αφου ειμαστε πολυαριθμοι οπως λεει ο ΔΕΝΔΙΑΣ τοτε γιατι προσλαμβανεις καινουριους και κοβεις απο εμας μισθό. Κρατα εμας και μη μας μειωνεις αλλα χρηματα! Νομιζω οτι εχει μια βαση αυτη η λογικη! Τι να πω; Βλεπουμε αν και ειμαι πλεον βεβαιος οτι δε θα βγαλει, απο εκει και περα ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να ελπιζει!
αυτο επεσε ως προταση φιλε απο δενδια αλλα εφαγε ακυρο απο τροικα... Οι μειωσεις ειναι αναπόφευκτες
Με αυτα τα λεφτα τα 10 δις δεν πιστευω οτι ειναι τοσο μεγαλο κοστος για 500 εστω ατομα. Γιατι υπαρχουν και ελλειψεις οσους αστυνομικους να βλαουν στο δρομο απο αυτους που ηταν στα γραφεια... Και ετσι οπως εχουμε γινει... Το θεμα απλα ειναι οτι ειμαστε σε ενα κρισιμο σταδιο γιατι μπορει και ναμην παρυμε και την δοση η να γινει και χαμος και να ακυρωθουν ολα... Αλλα δεν ειναι και τοσο σοβαρο θεμα να μην παρει εστω αυτους... Και μην λετε μερικοι απο δω οτι ξερω τον ενα και τον αλλο και δεν θα βγει λες και ειμαστε υπουργοι ολοι... Θα δειξει... Γιατι το θεμα δεν ειναι αν θα βγει προκηρηξη. Εδω ισως να μην υπαρχει και ελλαδα ετσι οπως παμε...
Εεελα ρε φιλε... Και το 11 να μας διωξουν θελανε... Και αν θα ειμαστε κτλ... Θα την παρουμε την δοση... Το θεμα ειναι αν θα ειναι μεσα και καποια προκ
ρε παιδια εδω δεν εχουμε να παρουμε βραδυνα.. τι προκηρυξη τωρα... ειδικα τωρα... κ αυτο που ειπε ο δενδιας παγωμα προσληψεων το ειπε για να μην γινουν μειωσεις στους ηδη υπηρετουντες... και εφαγε ακυρο απο την τροικα γιατι πολυ απλα δεν βγαινουν τα κουκια.. και παγωμα αλλα και μειωσεις σε μας... δεν βγαινουν αλλιως τα 11,6 δις... δυστυχως... ειμαι ποσα χρονια στην αστυνομια.. αυτα που λεει ο καθενας μου πε ενας δκτης και ενας δικος μου κτλ.. ειναι κουραφεξαλα...
γιωργος έγραψε:ρε παιδια εδω δεν εχουμε να παρουμε βραδυνα. Τι προκηρυξη τωρα... Ειδικα τωρα... Κ αυτο που ειπε ο δενδιας παγωμα προσληψεων το ειπε για να μην γινουν μειωσεις στους ηδη υπηρετουντες... Και εφαγε ακυρο απο την τροικα γιατι πολυ απλα δεν βγαινουν τα κουκια. Και παγωμα αλλα και μειωσεις σε μας... Δεν βγαινουν αλλιως τα 11,6 δις... Δυστυχως... Ειμαι ποσα χρονια στην αστυνομια. Αυτα που λεει ο καθενας μου πε ενας δκτης και ενας δικος μου κτλ. Ειναι κουραφεξαλα...
ναι ειναι δυσκολα τα πραγματα φιλε αλλα το να εχεις μηδενιστικές τασεις δεν ειναι καλο... Ατακες οπως ''τι προκηρυξη τωρα'' δεν ειναι σωστες... Εχουμε καθε δικαιωμα να ελπιζουμε σε προκηρυξη το 11 δηλαδη που πηρε 1200 ατομα τρωγανε οι αστυνομικοι με χρυσα κουταλια; Γιατι τα ''κουκια'' βγαινουν οσον αφορα την παρουσια της αστυνομιας ειδικαστην περιφέρεια; Εκτος και αν ο κυριος δενδιας μας θεωρει ελλαδα μονο την αθηνα... Τοτε ναι να μην ξαναβγαλει και να καταργησει και τον θεσμο αν θελει. Κατι 65αρηδες και κατι 68αρηδες τι δουλεια εχουν ακομα στο σωμα; Τι μπορουν να προσφερουν;
Πρωτον...65αρηδες και 68ρηδες δεν υπαρχουν στο σωμα... Δευτερον οσοι ειναι μεσα στο σωμα χρειαζονται... Και καλυπτουν οργανικες θεσεις... Μακαρι να βγαλει προκηρυξη για να μπουν τα παιδια που πραγματικα το θελουν αν και ολοι τωρα σαν αποκατασταση το βλεπουν χωρις να τους αρεσει η αστυνομια... Οπως το πες ο δενδιας θεωρει ελλαδα μονο την Αθηνα. Για αυτο και οι αποχωρησεις με μεταθεσεις στην επαρχια ειναι μηδαμινες σε σχεση με τις προσληψεις και τις τοποθετησεις αστυφ και αξκων... Δυστυχως αλλα ετσι ειναι...
Για να ανοιξουν θεσεις για μεταθεσεις ε. Φ πρεπει να μπει νεα σειρα μεσα! Αλλιως κολαει το συστημα! Ο δενδιας ζει στον κοσμο του πως ειναι υπερπληθης η αστυνομια οταν η επαρχια και ακομα και μεγαλουπολεις υπολειτουργουν;
Και αναρωτιέμαι αυτους τους 1500 που λεει εβγαλε απο τα γραφεια... Στα γραφεια ποιος εμεινε; Η βαλαν τον καθενα που εμεινε να κανει 3 δουλειες; Παντως 500 ατομα το χρονο που κανουν 2.5 χρονια να βγουν στους δρομους δεν γινεται δουλεια... Αλλα τι να πεις. Σκεψου μονο οτι ''καθάρισε'' την αθηνα απο 2000 μεταναστες και τους εστειλε πανω και το εκανε μονο και μονο για να ''χτυπησει'' τη Χ. Α αλλα το αντιθετο καταφερε... Αντι να κοιταξουν το καλο και το σωστο της χωρας καθονται και κανουν ηλιθιες κινησεις...
edit: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα
edit: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα
Ολα γινονται για το φαινεσθαι... Ηθελα και να ξερα πως την εχει δει αυτη η υπουργαρα! Κανει τα παντα να κοψει την προκηρυξη ελεος!
- chris85
toro έγραψε:Ολα γινονται για το φαινεσθαι... Ηθελα και να ξερα πως την εχει δει αυτη η υπουργαρα! Κανει τα παντα να κοψει την προκηρυξη ελεος!
Εγώ πιστεύω πως όποιος και να ήταν Υπουργός τα ίδια θα έκανε. Δυστυχώς οι εντολές έρχονται από αλλού και κάποιοι Επενδύουν στην αγωνία και στον φόβο μας βγάζοντας κέρδη. Θα αναγκαστούν κάποια στιγμή εκ των Συνθηκών Να βγάλουν Προκήρυξη αλλά Ας Ελπίσουμε τότε να μην είναι πολύ αργά.
chris85 έγραψε:toro έγραψε:Ολα γινονται για το φαινεσθαι... Ηθελα και να ξερα πως την εχει δει αυτη η υπουργαρα! Κανει τα παντα να κοψει την προκηρυξη ελεος!
Εγώ πιστεύω πως όποιος και να ήταν Υπουργός τα ίδια θα έκανε. Δυστυχώς οι εντολές έρχονται από αλλού και κάποιοι Επενδύουν στην αγωνία και στον φόβο μας βγάζοντας κέρδη. Θα αναγκαστούν κάποια στιγμή εκ των Συνθηκών Να βγάλουν Προκήρυξη αλλά Ας Ελπίσουμε τότε να μην είναι πολύ αργά.
φιλε μου επετρεψε μου να διαφωνησω ο χρυσοχοιδης το ειχε πει... Μετα το καλοκαιρι θα παρουμε ειδικους φρουρους!
- chris85
Ναι όντως, έχεις δίκιο, το θυμάμαι που το έλεγε απλά μήπως και αυτό ήταν κίνηση Εντυπωσιασμού η μήπως και αυτουνού Πιο μετά να του ρίχνανε άκυρο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες