Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Anonymous »

οτι ηρθαν κακοποια στοιχεια ειναι γεγονος οταν ανοιξαν οι φυλακες της αλβανιας, εδω ηρθαν και εμποροι ναρκωτικων και πολλοι αλλοι , για αυτο περνει η μπαλλα και τους αλλους που ηρθαν να δουλεψουν δεν σημαινει οτι ολοι ειναι κακοποιοι απλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από πειραιωτης »

μηπως ξεχασες κατι; Οταν ανοιξαν τα συνορα και ηρθα οι αλβανοι το 60%, μπορει και παραπανω ηταν φυλακισμενοι! Οι αλλοι ηρθαν οντως για δουλεια αφου ειχαν μεινει χωρις λεφτα μετα τις πυραμιδες!

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

GenerX έγραψε:Οι υπέρμαχοι των ΜΑΤατζήδων, μπορούν να μου πούν σε τι ακριβώς χρειάζονται στην κοινωνία;

Για την επιβολή της έννομης τάξης σε περίπτωση ταραχών.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Πολυ σωστα yandr γιατι οπως ειπα και χθες ματ=μοναδα αποκαταστασης ταξεως! Δεν ειναι δυνατον να σε χαιδευουν! Γι'αυτο εχουν εκπαιδετει! Και στο κατω κατω αν στις πορειες δε γινοταν το παραμικρο δε θα γινοταν τιποτα με τα ματ! Οταν ομως προκαλουν στις διαδηλωσεις επομενο ειναι να τις φανε κιολας!
Anonymous

Χρυσή Αυγή

το οτι καποιος σου εδωσε μικροτερο μεροκαματο δεν ειναι δικαιολογια να γινεις ληστης βιαστης εμπορος ναρκωτικων μαχαιροβγαλτης κτλ. Πρεπει να το κατεχεις το αθλημα. Δηλ. Τα οπλα που πουληθηκαν στην Ελλάδα απο την αλβανια ηταν γιατι τους εριξε ο ελληνας η οι σομαλοι της γερανιου που πουλαν την πρεζα πηγαν οικοδομη και δεν τους αρεσε.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

yandr εγω ξέρω οτι πληρώνω ανίκανους που έγιναν δημοσιουπαλληλίσκοι.

Επίσης την έννομη τάξη την είδαμε με τους αγρότες.

Την είδαμε με το πάρκο του Κακλαμάνη.

Τυπικό το οτι υπάρχουν για την αποκατάσταση της τάξης.

Τα μαγαζιά σπάσανε, αθώοι έφαγαν ξύλο, οι αγρότες φάγανε χημικά απο τα αμόρφωτα που φοράνε στολή.

Που αποκαταστάθηκε η τάξη με τα ΜΑΤ και ποτε ακριβώς;

yersinia φυσικά δεν είναι δικαιολογία το μικρότερο μεροκάματο, η εκμετάλλευση και η καταπάτηση της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας όμως, δικαιολογούν κάθε πράξη. Απο κει και ύστερα, είναι υποχρεωμένος ο "εγκληματίας" να λογοδοτήσει στο δικαστήριο.

Μη ξεχνάμε τους μετανάστες στη Μανωλάδα Ηλείας.

Anonymous

Χρυσή Αυγή

ναι αλλα φραουλες της τρωμε οπως και λαδια σελλ βαζουμε οπως και διαμαντια κτλ. Αν καθε κακοπληρωμενος και ανεργος γινοταν φονιας τοτε θα ειχαμε την μιση ελλαδα να σκωτωνει την αλλη μιση δεν ειναι σε καμια περιπτωση δικαιολογια για να γινεις εγκληματιας το χαμηλο μεροκαμματο. Α ξεχασα περνουμε και καρτα unicef για τους πεινασμενους της νιγηριας η τελλοια υποκρισια.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Yersinia φράουλες τρώμε και είναι και νόστιμες. Και κρέας τρώμε, σφάζοντας ζωάκια που δε φταίνε σε τίποτα. Είμαστε άνθρωποι όμως και τον κακό δε γίνεται να τον πολεμήσουμε με τρόπους όπως... Να μην αγοράζουμε κόκα κόλα η πατατάκια lays. Σε Δημοκρατική χώρα υποτίθεται οτι ζούμε, αρα θα επιτρέψουμε στον άλλο να διακινήσει τα αγαθά που παράγει - έχει το κάθε δικαίωμα - αλλα ταυτόχρονα πρέπει να απαιτήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τους εργαζομένους του. Είτε αυτός είναι ο Μπαρμπα Γιάννης, είτε το εργοστάσιο της... ΕΨΑ...

Απο κει και πέρα, σίγουρα δεν είναι δικαιολογία το χαμηλό μεροκάματο για να γίνεις εγκληματίας.

Όταν σου πατάνε την αξιοπρέπεια και ζείς σε απάνθρωπες συνθήκες, είναι μια αιτία όμως. Είναι η δράση-αντίδραση στα ανθρώπινα πλαίσια.

Όταν είσαι μετανάστης και σε βάζει να κοιμάσαι με γουρούνια σε λάσπες και σε πληρώνει ο μάγκας με...50 λεπτά και ενα ευρώ τη μέρα - ταυτόχρονα σου ρίχνει και καμιά ψηλή για να δουλεύεις πιο εντατικά, τότε παίρνω το μέρος του μετανάστη ο οποίος θα επιτεθεί στον ***** που την είδε Φαραω και νομίζει οτι το να έχεις σκλάβους, μένει ατιμώρητο.

Και μιας και ο νόμος δεν τον προστάτευσε ποτέ τον καημένο, είμαι μαζί του. Οχι για την επίθεση. Αλλα για την ενέργειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Anonymous

Χρυσή Αυγή

Θελει νεκρους χιλιαδες να ειναι στους τροχους θελει και ζωντανους να χυνουν το αιμα τους δεν λεω να μην αγορασεις πττακια αλλα να ξερουμε οτι για να περναμε εμεις καλα καποιοι αλλοι υποφερουν μανωλαδα ας πουμε και οτι αλλο εγκληματιας αλλο μεταναστης που ηρθε να δουλεψει τιμια

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Κοίτα, αυτά που ευχαριστιόμαστε, τα πληρώνουμε. Δε μας κάνει κάποιος χάρη. Εκείνος που κάνει χάρη είναι ο μετανάστης στον κλεφταρά εργοδότη του.

Για την αξιοπρεπή διαβίωση του μετανάστη λοιπόν πρέπει να παλεύουμε και οχι να νιώθουμε ένοχοι τρώγοντας φράουλες.

Σιγά μη νιώσουμε ένοχοι επειδή υπάρχουν ζώα βασανιστές.

Ένοχοι να νιώσουμε αν κλείνουμε τα μάτια μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα και αν δεν υπερασπιζόμαστε τον αδύναμο εναντι του δυνατού.

Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

ε τι συζητατε τωρα; Πιστευετε οτι θα μαθουμε κ πολλα απο τις συνθηκες εργασιες των περισσοτερων εργοστασιων... Οχι φυσικα... Εδω διπλα μας γινονται διαφορα κ δεν μιλαμε... Οχι μονο για αλλοδαπους αλλα κ για Ελληνες. Ειναι ενα μεγαλο ζητημα π απασχολει πολλους αλλα κανεις δεν κανει τιποτα...

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

GenerX έγραψε:yandr εγω ξέρω οτι πληρώνω ανίκανους που έγιναν δημοσιουπαλληλίσκοι.

Επίσης την έννομη τάξη την είδαμε με τους αγρότες.

Την είδαμε με το πάρκο του Κακλαμάνη.

Τυπικό το οτι υπάρχουν για την αποκατάσταση της τάξης.

Τα μαγαζιά σπάσανε, αθώοι έφαγαν ξύλο, οι αγρότες φάγανε χημικά απο τα αμόρφωτα που φοράνε στολή.

Που αποκαταστάθηκε η τάξη με τα ΜΑΤ και ποτε ακριβώς;

yersinia φυσικά δεν είναι δικαιολογία το μικρότερο μεροκάματο, η εκμετάλλευση και η καταπάτηση της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας όμως, δικαιολογούν κάθε πράξη. Απο κει και ύστερα, είναι υποχρεωμένος ο "εγκληματίας" να λογοδοτήσει στο δικαστήριο.

Μη ξεχνάμε τους μετανάστες στη Μανωλάδα Ηλείας.

Στο θέμα με τα ΜΑΤ συμφωνω απόλυτα μαζί σου...
Σε σπάνιες πριπτώσεις τα ΜΑΤ εκαναν σωστα τη δουλειά τους...
Αλλα μην ξεχνάμε οτι εκτελούν εντολές και αυτοί οποτε την ευθύνη την έχουν αλλοι...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

GenerX έγραψε:Κοίτα, αυτά που ευχαριστιόμαστε, τα πληρώνουμε. Δε μας κάνει κάποιος χάρη. Εκείνος που κάνει χάρη είναι ο μετανάστης στον κλεφταρά εργοδότη του.

Για την αξιοπρεπή διαβίωση του μετανάστη λοιπόν πρέπει να παλεύουμε και οχι να νιώθουμε ένοχοι τρώγοντας φράουλες.

Σιγά μη νιώσουμε ένοχοι επειδή υπάρχουν ζώα βασανιστές.

Ένοχοι να νιώσουμε αν κλείνουμε τα μάτια μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα και αν δεν υπερασπιζόμαστε τον αδύναμο εναντι του δυνατού.

Εγω που ζω με εργάτες αλβανους ολη μέρα λογο της δουλειάς μου, σε πληροφόρω οτι αν ο εγροδότης ειναι εκμεταλευτης 1φορά ο αλβανος την ώρα της δουλειάς ειναι 1000...
Δεν ξέρω για τους αλλους μετανάστες αλλα οι αλβανοί ετσι ειναι...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Antonis21 »

GenerX έγραψε: Όταν είσαι μετανάστης και σε βάζει να κοιμάσαι με γουρούνια σε λάσπες και σε πληρώνει ο μάγκας με...50 λεπτά και ενα ευρώ τη μέρα - ταυτόχρονα σου ρίχνει και καμιά ψηλή για να δουλεύεις πιο εντατικά, τότε παίρνω το μέρος του μετανάστη ο οποίος θα επιτεθεί στον ***** που την είδε Φαραω και νομίζει οτι το να έχεις σκλάβους, μένει ατιμώρητο.

Οταν ο μεταναστης ειναι νομιμος, ναι ειμαι μαζι του. Οταν ειναι παρανομος, οτιδηποτε του κανουν, τα θελει και τα παθαινει γιατι αλλιως θα γυριζε πισω. Ενδεχομενως, περναει καλυτερα εδω παρα στη χωρα του. Πριν με σταυρωσετε, εξηγουμαι: Αισθανομαι πολυ καλυτερα οταν δεν εχω καθολου παρανομους Μεταναστες , παρα οταν εχω και τους φερομαι αθλια. Απο την στιγμη ομως που ηρθε εδω και δεν τον καταδιδουν οσοι ξερουν οτι ειναι εδω, καθως επισης ο ιδιος δεν παει στις αρχες να καταγγειλει την μεταχειρηση του γιατι ξερει οτι θα απελαθει, τι αλλο να πω, "ειναι ολοι ευχαριστημενοι"...

Επισης στα θεματα λαθρομεταναστων, δυστυχως, δε χωραει πολυς ανθρωπισμος. Τα παραδειγματα ειναι τρανταχτα. Μην παμε μακρια, διπλα στην πορτα μας, οι Ιταλοι ηθελαν να βουλιαξουν το καραβι με τους Αλβανους(δε θυμαμαι τι εγινε τελικα), αυτοι ειναι λιγοτερο πολιτισμενοι απο μας; Στεγνα, ο λαθρομεταναστης, ειναι απλα εισβολεας για την καθε χωρα. Δεν ελεγχεται απο πουθενα, και μπορει να κανει το οτιδηποτε. Απο το να κλεψει μια πατατα, μεχρι να σκοτωσει τον Πρωθυπουργο και να μην μπορεσουν να τον βρουν ποτε, αφου ποτε δεν μπηκε στην χωρα, "στα χαρτια. "

Στο κατω κατω, γιατι θα πρεπει ο καθε κατατρεγμενος νομιμος μεταναστης να βρισκει ασυλο μεσα στην Ελλαδα, την στιγμη που τα δικα μας προβληματα ειναι σε τετοια εκταση που στην καθε προσπαθεια μας να βοηθησουμε με τον ανθρωπισμο και το φιλοτιμο μας, απλα κανουμε τα πραγματα χειροτερα;

Θα τελειωσω με μια κουβεντα μονο. Εαν δεν ειμαι εγω καλα, δε μπορω να βοηθησω σωστα.

Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Helistas »

Λαθρομεταναστης = Μεταναστης ο οποιος παρακαμπτει την νομιμοτητα και επιλεγει να μπει λαθραια (κρυφα, παρανομα) Σε καποια χωρα. Ως αποτελεσμα ειναι αδυνατο να ελλεγθει εαν παρανομισει κθ'οποιοδηποτε τροπο (απατη, κλοπη, ληστεια, βιασμος, φονος, τρομοκρατικη και υπονομευτικη δραση, κατασκοπια Κλπ). Να ξεχασουμε τον πασιγνωστο τροπο που καποιοι γειτωνες μας χρησιμοποιουν τους λαθρομεταναστες στα συνορα, για εντοπισμο ναρκοπεδιων, περιπολιων ενεδρων του Λιμενικου η του Στρατου κλπ. Ποιος ο λογος λοιπον να θελω να μπαινουν μπατε σκυλοι αλεστε ο καθε ενας ανεξελεγκτα στην χωρα μου η/και στην Ευ. Ενωση και να κινδυνευουμε να φαμε και προστημα για χαρη τους. Διατηρουμε 200% (μπορει και παραπανω) Περισοτερους μεταναστες απο οσους μπορουμε να υποστηριξουμε ως χωρα. Το 10 με 15% του πληθισμου ειναι Ξενοι και οι περισοτεροι παρανομοι. Το 50% η και παραπανω στις φυλακες ειναι ξενοι (μην μου πεις οτι ειναι εκει επιδη ειναι ξενοι) Εαν το αντιλαμβανεσαι εχει καλως, εαν οχι, μαλλον κατι αλλο θες να μας πεις...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης