Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Jokan έγραψε:Μαγκες συμφωνα με πηγη απο γαδα δεν προκειται να βγει προκηρυξη πριν απο του χρονου το καλοκαιρι. Κρατηστε το αυτο που σας λεω.

Μάλιστα... Ωραιότατα.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω εχω μαθει οτι αν δεν δω κατι με τα ματια μου, δεν πιστευω τιποτα. Συμβουλη για ολους και ολα.
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

dimitris mak έγραψε:Εγω εχω μαθει οτι αν δεν δω κατι με τα ματια μου, δεν πιστευω τιποτα. Συμβουλη για ολους και ολα.

Σωστός απλά τώρα που δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση οπότε ότι ακούμε, Διασταυρωμένο Ή όχι, μοιραία μπαίνουμε στο τριπάκι να το πιστεύουμε.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Jokan έγραψε:Μαγκες συμφωνα με πηγη απο γαδα δεν προκειται να βγει προκηρυξη πριν απο του χρονου το καλοκαιρι. Κρατηστε το αυτο που σας λεω.

αν ειναι να κρατησουμε ΟΤΙ λεει ο καθενας εδω... Ειδικα ατομα σαν εσενα που ουτε καν register δεν εχουν κανει που με το δικο μου το σκεπτικο απλα μπαινουν για να τρολαρουν θα ειχαμε πεσει στα ναρκωτικα φιλε... Εγω θα σταματησω να ελπιζω για προκ το 2012 αν μετα τη δοση δεν ακουστει τιποτα... Και μια ερωτηση (αν βγαινω off συγνωμη) πανω κατω ποσα χρηματα χρειαζονται για να βγει μια προκ 500 Ε. Φ;

Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

310LELE έγραψε:

αν ειναι να κρατησουμε ΟΤΙ λεει ο καθενας εδω... Ειδικα ατομα σαν εσενα που ουτε καν register δεν εχουν κανει που με το δικο μου το σκεπτικο απλα μπαινουν για να τρολαρουν θα ειχαμε πεσει στα ναρκωτικα φιλε... Εγω θα σταματησω να ελπιζω για προκ το 2012 αν μετα τη δοση δεν ακουστει τιποτα... Και μια ερωτηση (αν βγαινω off συγνωμη) πανω κατω ποσα χρηματα χρειαζονται για να βγει μια προκ 500 Ε. Φ;

Χμμμ, καλό ερώτημα... Εικόνα

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

310LELE έγραψε:

σωστος ο φιλος μουυυυ... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Ουτε 10.000.000 ευρω... Αν δεις παλαιοτερους προυπολογισμους
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από john »

Σωστα. Δεν ειναι πολλα χρηματα για μια προκυρηξη 500 ατομων... Διοτι σε μια ομιλια που ειχα με ενα διοικητη μου ειπε οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να βγει μεχρι τον Οκτωμβρη... Οποτε μην λεει ο καθενας οτι θελει σαν να ειναι ο Δενδιας. Πρεπει να δουμε... Μην λεει ο καθενας εδω οτι θελει και τρελενομαστε... Γιατι και με ολα αυτα που θα ερθουν η αστυνομια χρειαζεται...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Πες τα ρε φιλε γιατι θα τρελαθουμε τελειως εδω!1 χρονο υπομονη κανουμε για 2-3 μηνες δεν εγινε και τιποτα! Μεχρι να βγει 2012 αν δεν εχουμε κατι τοτε τι να πω. Παντως αυτο με τον οκτωβρη πολυ ακουγεται!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ουτε 10.000.000 ευρω... Αν δεις παλαιοτερους προυπολογισμους

10,000,000? ; Απο τα 31 που ειναι να παρουμε τα 25 θα πανε στις τραπεζες αρα μενουν 6... Πολλα ομως δεν ειναι 10;

Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

Φαντάσου όμως ότι με αυτά τα 6 πρέπει να τα βγάλουμε πέρα μέχρι δεν ξέρω'γω πότε άρα μετράνε και το ευρό. Πόσο μάλλον τα 10 Εκατομμύρια που χρειάζονται για την Προκήρυξη.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
gunner

Δημοσίευση από gunner »

Παιδια ειναι πολυ χαλια τα πραγματα... Ειμαι τελευταια σειρα... Εκτος τς μειωσεις που θα μας κανουν κοβουν και τα λεφτα απο τα βραδυνα...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Παντου υπαρχουν μειωσεις ρε φιλε... Ξερουμε οτι θα ειναι δυσκολα δεν θα παιρνουμε 2000 το μηνα. Ουτε καν 700 δεν θα ειναι το ξερουμε
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Σε αλλες δουλειες περνουν 400-500 ευρω... Τι να κανουμε. Σε ολους μειωσεις εγιναν. Σε καποιους χωρις να υπαρχει λογος να γινουν, στο ονομα της κρισης.
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

dimitris mak έγραψε:Σε αλλες δουλειες περνουν 400-500 ευρω... Τι να κανουμε. Σε ολους μειωσεις εγιναν. Σε καποιους χωρις να υπαρχει λογος να γινουν, στο ονομα της κρισης.

Στο όνομα της κρίσης και του εξορθολογισμού έχουν γίνει πάρα πολλές αδικίες και περικοπές. Άς ελπίσουμε η ασφάλεια και η αξιοπρεπής διαβίωση του Έλληνα πολίτη να μην υποστεί άλλες περικοπές και να μην απαξιωθεί για Χάριν Της Εξοικονόμησης Πώρων. Είτε το θέλουνε είτε όχι μία Προκήρυξη για Ε. Φ έστω και τώρα, την Ύστατη στιγμή, θα ανακούφιζε τα Διογκωμένα και γνωστά προβλήματα που επικρατούν στα περισσότερα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. Δεν μου αρέσει να το παίζω σοφός αλλά η υγεία, η παιδεία και η ασφάλεια είναι αναφέρετα και θεμελιώδη Δικαιώματα Κάθε πολίτη που αυτή τη στιγμή καταπατούνται. Ελπίζω αυτή η Κατρακύλα να Σταματήσει κάπου...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες