yersinia pestis έγραψε:δεν λεω κατι που δεν παραγουμε αλλα αν αγορασεις κατι απο ξενη εταιρια τοτε τα κερδη πανε εξω δεν προκειται ο γαλλος ογερμανος μεγιστανας να παρει τον πατερα σου για δουλεια αντιθετα αν ο ντοπιος εχειλεφτα τα λεφτα θα γυρισουν ξανα μες την χωρα καποια απο αυτα θα παρεις και εσυ. Τη ζημια δεν τη κανουν μονο οι λιγουριδες μεταν. Που δουλευουν με 15 ευρω την μεγαλη ζημια στην κανει ο εμπορικος κολοσσος των εκατομυριων
Δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις οπως τα λες...
Δεν σου είπα οτι έχω super market και έρχεται ένα αλλο super market(οπου είναι πολυεθνική) στο μέρος μου και μου πέρνει τη δουλεια...
Αλλα και αυτο να γίνει εγω σαν Ελληνας δεν θα παω στο supermarket που δοιηκεί στην ουσία το κράτος... Θα πάω στο super market που έχει ο ντόπιος...
Παράδειγμα σου έφερα τώρα...
Αλλα όλα αυτα δεν εχουν καμία σχεση με έναν ελεύθερο επαγγελματία οπου σε ένα μικρό μέρος(οπως ειναι στη δική μου περιπτωση) δουλεύει χρόνια και με τη δουλεία του έχει κάνει ενα καλό ονομα στον έξω κόσμο...
Αυτος ο ανθρωπος αξίζει να πληρωθεί τη δουλεία του...
Δεν μπορει να έρχεται ο αλβανος απο το πουθενά και να σου τρώει το ψωμί που εσύ εφαγες τη ζωη σου...

Υ. Γ. Βάζε αν μπορείς κανενα σημείο στίξης για να καταλαβαίνουμε τι λες...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...