Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

GenerX έγραψε:Κοίτα, όταν διαβάζεις κάτι και αντί να το ψάξεις, το βλέπεις στην κυριολεξία, φυσικά και δε καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος, οπότε δικό σου το πρόβλημα.

Oταν δεις στην πράξη τι λεω θα καταλάβεις...
Δεν έχω απαίτηση να καταλάβεις πως ειναι να δίνεις τη ζωή σου για το επαγγελμα σου και να έρχεται ο αλβανος να σου καταστρέφει όλα επειδη του αρέσει αν τα πέρνει κοροιδεύοντας τους αλλους...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

λεωνιδας έγραψε:10κωστας50 καλα τα λες φιλε μου, συμφωνω μαζι σου.
Αλβανοι. Τους ταιζουμε, τους ποτιζουμε τους πληρωνουμε και ευχαριστω δεν λενε. Βασικα χεστηκα που δεν λενε ειναι καργ____δες. Ανθρωποι που θα στην φερουν απο πισω. Δεν τους εχουμε αναγκη. Να τα μαζεψουν και να φυγουν, να πανε στην χωρα τους και καλυτερα στο δια_λο.
Ναι υπαρχουν και Ελληνικες επιχειρησης στην αλβανια, αλλα δεν μαθαινουμε πως τα περνουν οι Ελληνες εργαζομενοι εκει(και αν υπαρχουν).
Εχουν παρει πολυ αερα και κατι πρεπει να γινει.

Υ. Γ.10κωστας50 επρεπε να τον κυνηγησεις τον που_τη και να τον γα___εις

Φίλε αφου είδαν οτι ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ηλίθιος και του αρέσει να κάνει απλως τη δουλειά του και ας γίνει οπως να ναι...
Καλα κάνουν αλλα μην μου έρχεται ο αλλος να μου ζητησει και τα ρέστα τωρα οτι ο αλβανός την είδε έξυπνος και καταστρέφει 50 για να ζήσει αυτος...
Δηλαδή δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό κάποιων οτι επειδή οι αλβανοι έμαθαν να ζουν με τα λίγα πρεπεί να ζήσουμε και εμεις...
Δε μπορω΄να καταλάβω πως κάποιοι συγκρίνουν τον ΕΛΛΗΝΑ με τον αλβανάκο ο οποιος οταν Ο ΕΛΛΗΝΑΣ είχε ο πολιτισμό, ο αλβανάκος ζούσε με στη σπηλιά...
Πως εγω ο ΕΛΛΗΝΑΣ μπορώ να δεχτω την αχαριστία και την κατάντια τους και να γίνω ίδιος με αυτούς... ;
Αφού είμαι ανώτερος...

Υ. Γ. Πείτε με φασίστα, πείτε με ρατσιστή πείτε με οπως θέλετε...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε μου ουτε φασιστα θα σε πω, ουτε ρατσιστη και αν εισαι τιμη σου και καμαρι σου. Σαφως και εισαι ανωτερος και καθε Ελληνας απ'τον καθε αλβανο.
Ακομοι ζουν σε σπηλιες και ετσι να παραμεινουν.
Γουσταρουμε να ζουμε με τα πολλα και καλα κανουμε γιατι απλουστατα αφηνουμε αυτους να ζουνε με τα λιγα.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

λεωνιδας έγραψε:Φιλε μου ουτε φασιστα θα σε πω, ουτε ρατσιστη και αν εισαι τιμη σου και καμαρι σου. Σαφως και εισαι ανωτερος και καθε Ελληνας απ'τον καθε αλβανο.
Ακομοι ζουν σε σπηλιες και ετσι να παραμεινουν.
Γουσταρουμε να ζουμε με τα πολλα και καλα κανουμε γιατι απλουστατα αφηνουμε αυτους να ζουνε με τα λιγα.

Αυτό που αξίζει περνει ο καθένας...
Να φανταστείς τι λαός είναι αν ρωτήσεις αλβανό απο που είναι θα σου πει απο τη βόρεια Ήπειρο...
Ετσι απαντούν ολοι... Ντρέπονται για την πατρίδα τους... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Snakeshit »

Σώστός ο Λεωνίδας. Πρόσφατα μια Ρωσσίδα έβριζε την Ελλάδα. Πάω λοιπόν και της λέω"Όσο θα κατοικείς στην Ελλάδα θα την σέβεσαι γιατί σε ταϊζει και θα μας σέβεσαι όπως σας σεβόμαστε, αλλιώς γύρνα στην χώρα σου να πεινάς"
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Snakesh*t έγραψε:Σώστός ο Λεωνίδας. Πρόσφατα μια Ρωσσίδα έβριζε την Ελλάδα. Πάω λοιπόν και της λέω"Όσο θα κατοικείς στην Ελλάδα θα την σέβεσαι γιατί σε ταϊζει και θα μας σέβεσαι όπως σας σεβόμαστε, αλλιώς γύρνα στην χώρα σου να πεινάς"

Πρόσεχε με τους Ρώσσους...
Είναι σύμμαχοιΕικόναΕικόνα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Καθήστε ρε παιδιά, γιατί είμαστε και λίγο παράλογοι. Εμείς οι ίδιοι δεν βρίζουμε την Ελλάδα για πάρα πολλά θέματα;

Ένας ξένος δηλαδή που έχει τις ίδιες υποχρεώσεις με εμάς, γιατί δηλαδή δεν έχει το δικαίωμα να κάνει την κριτική του;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Markos_Hdi έγραψε:Καθήστε ρε παιδιά, γιατί είμαστε και λίγο παράλογοι. Εμείς οι ίδιοι δεν βρίζουμε την Ελλάδα για πάρα πολλά θέματα;

Ένας ξένος δηλαδή που έχει τις ίδιες υποχρεώσεις με εμάς, γιατί δηλαδή δεν έχει το δικαίωμα να κάνει την κριτική του;

Εμείς βρίζουμε την Ελλάδα γιατι έχουμε το δικαίωμα να την βρίσουμε ως ΕΛΛΗΝΕς φίλε Μάρκο...
Ο Αλβανός δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει...
Αν δε του αρέσει ο τρόπος ζωής και οι νόμοι οι οποιοι λειτουργεί η χώρα στην οποια ΑΥΤΟΣ έπελεξε να έρθει, είναι ελεύθερος να φύγει...
Αλλα να την βρίζει δεν εχει κάνενα δικαίωμα...
Βρίσκεις λογίκο να βρίζει ο Αλβανός την χώρα η οποία τον ένανε ΑΝΘΡΩΠΟ;
Την χώρα που του έδωσε 1 πιάτο φαί και ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Ε; Εικόνα
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από DM90 »

Markos_Hdi έγραψε:Καθήστε ρε παιδιά, γιατί είμαστε και λίγο παράλογοι. Εμείς οι ίδιοι δεν βρίζουμε την Ελλάδα για πάρα πολλά θέματα;

Εμείς όμως εννούμε τους πολιτικούς και αυτά που πληγώνουν την πατρίδα μας...

Μην μου πείς τώρα οτι και οι αλβάνοι ή ο κάθε ξένος κάνει το ίδιο...
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Κωστα οι αλβανοι ειναι μ***πανα! Μαρκο οχι βεβαια δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιωμα ο αλβανος για το λογο οτι δεν ειναι ελληνας πολιτης! Δε ψηφιζει δε κανει δηλωση δε πληρωνει τιποτα στο ελληνικο κρατος περα απο τα τσιγαρα που παιρνει και τα αλλα απαραιτητα για να ζησει! ! γιατι ο αλβανος και ο καθε αλλοδαπος να εχει το δικαιωμα να μιλησει για την ελλαδα; Περα απο την αυξηση της εγκληματικοτητας δεν εχει προσφερει ΤΙΠΟΤΑ αλλο! Τους δωσαμε να φανε και μιλανε! Σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι! Ειναι τοσο μ****πανα που σε λιγο θα ζητησουν η ελλαδα ΜΑΣ να γινει δικια τους επειδη εχουμε αλβανους και μενουν εδω! Και δυστυχως δεν ειναι ενας και δυο! Αν συνεχιζουν οι αλβανιδες να γενανε σαν κουνελες κανοντας 6-7 παιδια σε λιγο θα φυγουμε για να μεινουν αυτοι εδω! Θα ζητησουν να εκλεγεται και αλβανος βουλευτης και γαιτι οχι και υπουργος! ! θυμησου κυπρο με τουρκους και κοσσοβο με αλβανους! Ειναι γνωστο το εργο...
Anonymous

Χρυσή Αυγή

φιλε κωστα ναι εχεις δικιο αλλα ο εργοδοτης του αλβανου ποιος ειναι ο ελληνας δεν ειναι γιατι ολοι μας αγοραζουμε ελληνικα προιοντα περνουμε κινεζικα γιατι ειναι ποιο φθηνα 1 ευρω, περνουμε αμερικανικα γιατι ειναι της μοδας , παμε στα ικεα γιατι ειναι ετσι , παμε στα σουπερ μαρκετ ξενων συμφεροντων, ολα τα Ελληνικα μαγαζια και βιοτεχνιες κλεινουν ξερεις γιατι γιατι εμεις οι ιδιοι Που λεμε αυτα και εγω μεσα δεν προτιμαμε των ελληνα αλλα κοιταμε το συμφερον μας μη μου πεις οτι οτι αγοραζεις Ειναι ελληνικο ολοι κοιταμε την παρτη μας και οταν μας χτυπησει Εμας τους ιδιους τοτε φταινε οι αλλοι

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

yersinia pestis έγραψε:φιλε κωστα ναι εχεις δικιο αλλα ο εργοδοτης του αλβανου ποιος ειναι ο ελληνας δεν ειναι γιατι ολοι μας αγοραζουμε ελληνικα προιοντα περνουμε κινεζικα γιατι ειναι ποιο φθηνα 1 ευρω, περνουμε αμερικανικα γιατι ειναι της μοδας , παμε στα ικεα γιατι ειναι ετσι , παμε στα σουπερ μαρκετ ξενων συμφεροντων, ολα τα Ελληνικα μαγαζια και βιοτεχνιες κλεινουν ξερεις γιατι γιατι εμεις οι ιδιοι Που λεμε αυτα και εγω μεσα δεν προτιμαμε των ελληνα αλλα κοιταμε το συμφερον μας μη μου πεις οτι οτι αγοραζεις Ειναι ελληνικο ολοι κοιταμε την παρτη μας και οταν μας χτυπησει Εμας τους ιδιους τοτε φταινε οι αλλοι

Φίλε μου δεν ειναι ακριβώς ετσι...
Δηλαδή να μην αγοράσω αυτοκίνητο πχ Γερμανικό ή Γιαπωνέζικο επειδή η Ελλαδα δεν έχει παραγωγή αυτοκινήτου;
Εγω δεν έχω καμία σχεση με όσα εσυ είπες παραπάνω αλλα αν ειναι να πούμε την αλήθεια για ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων αυτο που είπες ισχύει... Εικόνα
Anonymous

Χρυσή Αυγή

δεν λεω κατι που δεν παραγουμε αλλα αν αγορασεις κατι απο ξενη εταιρια τοτε τα κερδη πανε εξω δεν προκειται ο γαλλος ογερμανος μεγιστανας να παρει τον πατερα σου για δουλεια αντιθετα αν ο ντοπιος εχειλεφτα τα λεφτα θα γυρισουν ξανα μες την χωρα καποια απο αυτα θα παρεις και εσυ. Τη ζημια δεν τη κανουν μονο οι λιγουριδες μεταν. Που δουλευουν με 15 ευρω την μεγαλη ζημια στην κανει ο εμπορικος κολοσσος των εκατομυριων

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

yersinia pestis έγραψε:δεν λεω κατι που δεν παραγουμε αλλα αν αγορασεις κατι απο ξενη εταιρια τοτε τα κερδη πανε εξω δεν προκειται ο γαλλος ογερμανος μεγιστανας να παρει τον πατερα σου για δουλεια αντιθετα αν ο ντοπιος εχειλεφτα τα λεφτα θα γυρισουν ξανα μες την χωρα καποια απο αυτα θα παρεις και εσυ. Τη ζημια δεν τη κανουν μονο οι λιγουριδες μεταν. Που δουλευουν με 15 ευρω την μεγαλη ζημια στην κανει ο εμπορικος κολοσσος των εκατομυριων

Δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις οπως τα λες...
Δεν σου είπα οτι έχω super market και έρχεται ένα αλλο super market(οπου είναι πολυεθνική) στο μέρος μου και μου πέρνει τη δουλεια...
Αλλα και αυτο να γίνει εγω σαν Ελληνας δεν θα παω στο supermarket που δοιηκεί στην ουσία το κράτος... Θα πάω στο super market που έχει ο ντόπιος...
Παράδειγμα σου έφερα τώρα...
Αλλα όλα αυτα δεν εχουν καμία σχεση με έναν ελεύθερο επαγγελματία οπου σε ένα μικρό μέρος(οπως ειναι στη δική μου περιπτωση) δουλεύει χρόνια και με τη δουλεία του έχει κάνει ενα καλό ονομα στον έξω κόσμο...
Αυτος ο ανθρωπος αξίζει να πληρωθεί τη δουλεία του...
Δεν μπορει να έρχεται ο αλβανος απο το πουθενά και να σου τρώει το ψωμί που εσύ εφαγες τη ζωη σου... Εικόνα

Υ. Γ. Βάζε αν μπορείς κανενα σημείο στίξης για να καταλαβαίνουμε τι λες... ΕικόναΕικόνα
katadromeas261
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΔΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από katadromeas261 »

Εγω πατριωτες ενα θα πω και να το σκεφτητε καλα και να προβληματιστητε. Ο αλβανος που καθε χρονο ηθελε να σηκωσει την σημαι στη παρελαση ο λεγομενος τσεναι ειναι αμερικη και σπουδαζει πολιτικες επυστημες και τον πρωοθουν οταν τελειωσει να ερθει στην Ελλάδα και να Ιδρυσει κομμα υπερ των αλβανων. Οπιος καταλαβε που θελω να καταληξω καταλαβε. Μη το παρετε σαν φημη ειναι η πραγματικοτητα. Ο νωον νοειτω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης