Παιδια ειμαι υπο αναβολη βρισκομαι αγγλια και θα χρειαστει αργοτερα να ανενεωσω το διαβατηριο μου. Το πιστοποιητικο Β γινεται να το βρω απο δω που ειμαι; Γινετε κατι μεσω της πρεσβειας?an oxi tote;
Eπισης σε λιγο καιρο θα ληξει και η αναβολη οποτε τι ειναι καλυτερο να κανω; Να δωσω το πιστοιποιητικο β η να ανανεωσω σαν ανυποτακτοs εξωτερικου με την υπευθυνη δηλωση;euxaristo
Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Β
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
KOSTAS7 έγραψε:Παιδια ειμαι υπο αναβολη βρισκομαι αγγλια και θα χρειαστει αργοτερα να ανενεωσω το διαβατηριο μου.Το πιστοποιητικο Β γινεται να το βρω απο δω που ειμαι; Γινετε κατι μεσω της πρεσβειας;an oxi tote;
Eπισης σε λιγο καιρο θα ληξει και η αναβολη οποτε τι ειναι καλυτερο να κανω; Να δωσω το πιστοιποιητικο β η να ανανεωσω σαν ανυποτακτοs εξωτερικου με την υπευθυνη δηλωση;euxaristo
1. Δε το γνωρίζω, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με την πρεσβεία
2. Αν είσαι ανυπότακτος δεν μπορείς να πάρεις πιστοποιητικό τύπου Β, μπορείς μόνο όταν συμπληρώσεις το 45ο έτος της ηλικίας σου
Υποχρεωτικά αυτεπάγγελτη, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, είναι πλέον η αναζήτηση του πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης, σύμφωνα με σχετική απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και 'Αμυνας και μετά την ενοποίηση των δύο τύπων (Α' και Β') πιστοποιητικών στρατολογικής κατάστασης, στο ενιαίο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης.
πηγή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες