Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Δεν υπάρχει θέμα θα πάρει ατομικό φίλο πορειας, κατάσταση επιβίβασης + κάποια άλλα έγραφα από το κεν και θα πάει μόνος του στη μονάδα που ανηκει πλέον.
Πολίτης !!!336 !!!
Frantzeska
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Frantzeska »

Ευχαριστώ
arkouda

Δημοσίευση από arkouda »

Ο πατερας μου εχει πανω απο 69% αναπηρια. Δικαιουμαι μεταθεση;
salonikios

Δημοσίευση από salonikios »

Παιδια καλησπερα! Παρουσιαστηκα με τη β εσσο τωρα, και πηρα τοποθετηση για θεσσαλονικη, οπου μαλιστα εχω και τον τοπο μονιμης κατοικιας μου. Εγω ομως θελω οσο πιο συντομα να παω σε νησια ή Εβρο. Θελω καποιος να μου πει, θα μου δωσουν καποια αιτηση να συμπληρωσω για μεταθεση και ποτε; Επισης η μεταθεση, δεδομενου οτι ειμαι αστικο κεντρο και θελω να παω παραμεθοριο (χωρις βεβαια κοινωνικους λογους ή κατι τετοιο), ποσο γρηγορα μπορει να γινει, ποσους μηνες δλδ το ελαχιστο μπορω να κατσω θεσ/νικη; Σας ευχαριστω πολυ και ο, τι ξερετε καλοδεχουμενο!
charl

Δημοσίευση από charl »

ΓιώργοςΦ έγραψε:Παιδιά είμαι ΕΠ 2014 ΣΤ ΕΣΣΟ κάτοικος Αθήνας. Επέλεξα Χίο με κατεξείρεση μετάθεση από το κέντρο και παρουσιάστηκα στο νησί στις 4 δεκ 2014. Σήμερα όμως ήρθε μετάθεση για Αθήνα για 24/4. Εγώ όμως είμαι πολύ καλά εδώ. Πώς μπορώ να κόψω τη μετάθεση; Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι αμετάθετο; Υπηρετεί και ο αδερφός μου εδώ και μένουν πλέον και οι γονείς μου στο νησί! Τι μπορώ να κάνω;

Καλα ειναι δυνατον; Πως σου βγηκε αυτη η μεταθεση; Δλδ θα παιρνουν και τους κατ εξαιρεση τωρα; ΕΠισης οι μεταθεσεις της 335 ΣΤ ΕΣΣΟ θα συνεχιστουν;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

salonikios έγραψε:Παιδια καλησπερα! Παρουσιαστηκα με τη β εσσο τωρα, και πηρα τοποθετηση για θεσσαλονικη, οπου μαλιστα εχω και τον τοπο μονιμης κατοικιας μου. Εγω ομως θελω οσο πιο συντομα να παω σε νησια ή Εβρο. Θελω καποιος να μου πει, θα μου δωσουν καποια αιτηση να συμπληρωσω για μεταθεση και ποτε; Επισης η μεταθεση, δεδομενου οτι ειμαι αστικο κεντρο και θελω να παω παραμεθοριο (χωρις βεβαια κοινωνικους λογους ή κατι τετοιο), ποσο γρηγορα μπορει να γινει, ποσους μηνες δλδ το ελαχιστο μπορω να κατσω θεσ/νικη; Σας ευχαριστω πολυ και ο, τι ξερετε καλοδεχουμενο!
Αρχηγε χωρίς βύσμα δεν γίνεται να κατεληξες στην Σαλονικα εκτός και αν κανεις 6μηνη θητεία.
salonikios

Τι να σου πω, πίστεψε με έτσι έγινε, ίσως λογω πτυχίων και μεταπτυχιακών ή και λογω τύχης... Τωρα αν ξερει κάποιος κατι σε αυτα που ρωτώ θα ήμουν ευγνώμων...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μήπως εχεις διδακτορικό ; Βαση νομού δεύτερη μετάθεση δεν δικαιουσαι.
salonikios

Ναι έχω και διδακτορικό, απλα με την παρουσίαση κατι έχει σκαλωσει, αλλα το δήλωσα... Άρα τυπικά δεν έχω το δικαίωμα να κανω δήλωση για μετάθεση, κατάλαβα καλα;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σαν κάτοχος διδακτορικού τίτλου δικαιουσαι να τοποθετηθεις στο τόπο διαμονής σου.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλημέρα μάγκες.. Είμαι 8μηνος της 335.. Μου απομένουν 3 μήνες και βρίσκομαι σε στρατόπεδο κοντά στην μόνιμη κατοικία μου λόγω κατεξεραισης μεταθεσης... Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να ζητήσω μεταθεση για δυσμενή προορισμό αφού εδώ τα πράγματα είναι κάπως δυσκολα... Ευχαριστώ!!
guest92

Δημοσίευση από guest92 »

Εσυ πως εμαθες την μεταθεση σου αφου δεν εχει βγει το σημα για μεταθεσεις των οκταμηνων ακομα
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Μου απομένουν 3 μήνες.. Είμαι ήδη στην μονάδα μου όπου και θα απολυθω... Θέλω να μάθω αν μπορώ να ζητήσω μεταθεση για δυσμενή τόπο ;
Άβαταρ μέλους
Taxi
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Taxi »

Μου ηρθε η μεταθεσει σαν 8 μηνος που ειμαι της 335, και το χαρτι λεει Αττικη 500χλμ μακρια απ τον τοπο κατοικιας μου (θεσσαλονικη), ειναι δυνατον μετα την παραμεθοριο (εβρο) και ορφανο απο μητερα να μην παω κοντα στον τοπο κατοικιας μου, ουτε στους 3ης νομους που εχω επιλεξει?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Χωρίς βύσμα στον Ελληνικό Στρατό ναι γίνονται και αυτά τα ωραία. Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης