Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Φιλε μου απο καβαλα ειμαι. Μιλαω παντα για φανταρος. Οχι για ΕΠΟΠ. Νομιζα οτι θα ηταν ευκολο λογω παραμεθοριου και οτι δε θα ηθελε κανεις να παει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Το θέμα αναφέρεται για τις μεταθέσεις των φαντάρων, για τους ΕΠΟΠ υπάρχει ξεχωριστή ενότητα, το 90% των φαντάρων πηγαίνει παραμεθόριο, τώρα το τι θέλει ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα, οι διαμένοντες της Μακεδονίας κατά 90% τοποθετούνται σε μονάδες Μακεδονίας-Θράκης.
Το 10% που αφήνω είναι τα βύσματα.
Το 10% που αφήνω είναι τα βύσματα.
Καλησπέρα σας παρουσιάζομαι στην ΣΤ' ΕΣΣΟ στο Πεζικό. Λόγω πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων στην οικογένεια μου τι μπορώ να κάνω για να βρίσκομαι στην Αθηνα; Στην περιπτώση που κατάφερνα να κάνω μια κατ'εξαιρεση μετάταξη στην αεροπορία έχω εναν γνωστό που θα μπορουσε να με βοηθησει να ειμαι και Αθήνα και να μπορώ να δουλευω ταυτοχρονα (να μπορω να συνησφερω στην οικογενεια μου) , ο γνωστός μου αυτός δεν έχει την δυνατότητα να με αλλάξει σώμα. Εχει κάποιος την δυνατότητα να μου πει τι να κάνω και γενικα πως να δράσω;
-
- Στρατηγός
Κατ'εξαίρεση μετάταξη δεν υπάρχει μόνο κατ'εξαιρέση μετάθεση , να δουλεύεις τα απογεύματα δεν προβλέπεται και είναι δύσκολο, την μια ημέρα θα έχεις υπηρεσία την άλλη καμία εκπαίδευση.
Nα πάρεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα και να υπηρετήσεις όποτε είσαι οικονομικά σε καλύτερη κατάσταση.
hihagr έγραψε:Εχει κάποιος την δυνατότητα να μου πει τι να κάνω και γενικα πως να δράσω;
Nα πάρεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα και να υπηρετήσεις όποτε είσαι οικονομικά σε καλύτερη κατάσταση.
παρουσιάστηκα Σπάρτη έκανα ένα μήνα και πήρα μετάθεση στην Ρόδο. Άμα κάνω παραμεθόριο 5 μήνες γίνεται να ζητήσω μετάθεση κοντά στην περιοχή που μένω;(κάνω 9μηνο)
-
- Στρατηγός
Παιδιά μήπως ξέρετε από που μπορώ να πάρω Βεβαίωση Δήµου ή Κοινότητας ότι συνοικώ µετά του γονέα; Από το ΚΕΠ μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι είναι. Εγώ εργάζομαι στην Αθήνα αλλά κατάγομαι και έχω μητρώο αρρένων στην επαρχία.
Γίνεται μετά την ορκωμοσία να παραμείνεις στο κέντρο εκπαίδευσης που έχεις παρουσιαστεί για να συνεχίσεις τη θητεία σου ή είναι υποχρεωτικό να μεταφερθείς σε άλλη μονάδα;
Εάν είναι υποχρεωτικό να φύγεις, μπορείς να επιστρέψεις πίσω μετά από κάποιο διάστημα;
Εάν είναι υποχρεωτικό να φύγεις, μπορείς να επιστρέψεις πίσω μετά από κάποιο διάστημα;
-
- Στρατηγός
Αν υπάρχει βύσμα όλα γίνονται.
Είναι γνωστές σε εσάς παρόμοιες περιπτώσεις, όπου επιτεύχθηκε παραμονή ή επιστροφή στο κέντρο παρουσίασης; Εάν τελικά δεν καταφέρω να παραμείνω στο κέντρο μετά την ορκωμοσία, αληθεύει οτι το διάστημα για την εν δυνάμει επιστροφή σε αυτό υπολογίζεται στους 6 μήνες;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
- Στρατηγός
Τι γνωστές περιπτώσεις βυσμάτων; Ναι.
Όχι δεν αληθεύει, εκτός και αν τοποθετηθείς σε μια από τις αναφερόμενες μονάδες , αν δεν πας σε μία από αυτές θα παραμείνεις αμετάθετος.
Στο δημοτολόγιο θα πας.
Όχι δεν αληθεύει, εκτός και αν τοποθετηθείς σε μια από τις αναφερόμενες μονάδες , αν δεν πας σε μία από αυτές θα παραμείνεις αμετάθετος.
George έγραψε:Παιδιά μήπως ξέρετε από που μπορώ να πάρω Βεβαίωση Δήµου ή Κοινότητας ότι συνοικώ µετά του γονέα; Από το ΚΕΠ μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι είναι. Εγώ εργάζομαι στην Αθήνα αλλά κατάγομαι και έχω μητρώο αρρένων στην επαρχία.
Στο δημοτολόγιο θα πας.
Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω, καποιος που εχει π. Χ. Αθηναϊκο ΣΑ (εχει γεννηθει στην Αθηνα) αλλά καταγεται και μενει μονιμα στην Κρητη, μπορει μετα το κεντρο να παρει μεταθεση σε καποια μοναδα στην Κρητη, αφου φυσικα βρει μια μοναδα αντιστοιχη με το σωμα που ανηκει (πβ, πεζικο κτλ) και το δηλωσει; Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
- Στρατηγός
Με βύσμα ναι, χωρίς όχι.
Καλησπερα. Η μετάθεση μου ήρθε σε ένα από τα 25 δύσκολα στρατόπεδα και θέλω να ρωτήσω αν η μετάθεση ερχεται στους 6 μηνες θητείας συνολικά ή στους 6 στην παραμεθόριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης