Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
1. Λάρισα χωρίς βύσμα; Όχι, Έβρο η σε νησί θα πας.
2. Το αφήνω ασχολίαστο.
2. Το αφήνω ασχολίαστο.
- teleios
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μεταθεσεις.
Στις 13-12-2012 πηρα μεταθεση στην μοναδα 561 στον προβατωνα εβρου ειμαι στ εσσο 2012
Εχω διαβασει περιοχες οι οποιες παιρνεις μεταθεση. Η δικια μου δν θεωρειται τετοια ετσι δν ειναι; Αν δηλαδη συμπληρωσω 6μηνες θητεια δν δικαιουμαι καθολου μεταθεση; Ειμαι 9μηνιτης αρα πληρης θητειας. Ευχαριστω εκ των προτερων
Στις 13-12-2012 πηρα μεταθεση στην μοναδα 561 στον προβατωνα εβρου ειμαι στ εσσο 2012
Εχω διαβασει περιοχες οι οποιες παιρνεις μεταθεση. Η δικια μου δν θεωρειται τετοια ετσι δν ειναι; Αν δηλαδη συμπληρωσω 6μηνες θητεια δν δικαιουμαι καθολου μεταθεση; Ειμαι 9μηνιτης αρα πληρης θητειας. Ευχαριστω εκ των προτερων
-
- Στρατηγός
Ποιο πάνω έχω βάλει ένα άρθρο με τις μονάδες, αν δεν είναι η μονάδα που υπηρετείς εκεί τότε είσαι αμετάθετος.
- teleios
- Στρατιώτης
Οκ την βρηκα την λιστα δν ειναι μεσα σε αυτες τις μοναδες... Αλλα νομιζω μετα το 6μηνο εχεις δικαιωμα να ζητησεις μεταθεση συμφωνα με τα λεγομενα ενος φιλου μου ΕΠΟΠ αλλα αυτη δν σημαινει οτι θα ειναι κοντα στο σπιτι μου. Υπαρχει τετοια περιπτωση?
-
- Στρατηγός
Πες στον φίλο σου τον ΕΠΟΠ να ασχολείται με τα καθήκοντα του.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση να κάνω... Όταν μας ρώταγαν αν προτιμάμε κάπου μετάθεση εγώ δήλωσα Ναύπλιο, αλλά είχα ξεχάσει ότι είναι μηχανικό... (εγώ είμαι ΠΒ Θήβας, όπου εδώ μένω και όλας) ... Την Τετάρτη επιστρέφουμε. Υπάρχει περίπτωση να με στείλουν Ναύπλιο η είναι καθαρά μηχανικό; Ευχαριστώ
MIkrosStratiwtis έγραψε:Καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση να κάνω... Όταν μας ρώταγαν αν προτιμάμε κάπου μετάθεση εγώ δήλωσα Ναύπλιο, αλλά είχα ξεχάσει ότι είναι μηχανικό... (εγώ είμαι ΠΒ Θήβας, όπου εδώ μένω και όλας) ... Την Τετάρτη επιστρέφουμε. Υπάρχει περίπτωση να με στείλουν Ναύπλιο η είναι καθαρά μηχανικό; Ευχαριστώ
Στο τόξο της παραμεθορίου θα υπηρετήσεις, εκτός και αν έχεις βίσμα όπου θέσεις ΠΒ υπάρχουν και σε μεταθέσεις "εσωτερικού". Τα υπόλοιπα είναι περιττά, καλή θητεία να έχεις, Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. Είμαι ο μεσαίος από τρία αγόρια. Ο αδερφός μου δεν είχε κάνει χρήση κανενός δικαιώματος τρίτεκνων αφού όταν παρουσιάστηκε, ο μικρότερος δεν είχε ακόμα γεννηθεί. Από αυτά που διάβασα στο forum κατάλαβα οτι μάλλον δεν δικαιούμαι 8μηνη θητεία. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν δικαιούμαι μετάθεση κοντά στον τόπο μου. Σημειώνω οτι παρουσιάστηκα τον φετινό Μάρτιο και μόλις έμαθα οτι πήρα μετάθεση Διδυμότειχο.
-
- Στρατηγός
Από την στιγμή που δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία είσαι αμετάθετος.
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Η μετάθεση μου βγήκε 13/3/2013 αλλά από τότε νοσηλεύομαι στο 401. Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί και να αλλάξει η μετάθεση επειδή έχουν περάσει 2 μήνες?
-
- Στρατηγός
Όχι γιατί να γίνει κάτι τέτοιο;
Παιδια να ρωτησω το εξης. Θελω να παω παραμεθοριο στη μυτιληνη (λεσβο γενικοτερα). Ειμαι απο πελοποννησο και δεν εχω συγγενεις εκει. Εχω κολλητο απο τη σχολη και μου λεει να δηλωσω οτι ειμαστε συγγενεις ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να παω. Βυσμα δεν παιζει. Κατα ποσο λετε να ψαξουν τη συγγενεια; Τωρα το σεπτεμβρη μπαινω. Τι προτινετε?
-
- Στρατιώτης
Καλησπερα. θα παρουσιαστω τον νοεμβρη. το μερος δε το ξερω ακομα. ηθελα να ρωτησω αν γινεται μετα το τελος της εκπαιδευσης αν θα μπορουσα να μεταταχθω στη μυτιληνη οπου και ειμαι φοιτητης. παιζει ρολο οτι ειναι παραμεθοριος και οτι δε θα εχει μεγαλη ζητηση;
-
- Επιλοχίας
AΝ βαλεις βυσμα ολα γινονται! Οχι δεν παιζει ρολο η ζητηση.
GIORGOSGGGGGG έγραψε:Καλησπερα. Θα παρουσιαστω τον νοεμβρη. Το μερος δε το ξερω ακομα. Ηθελα να ρωτησω αν γινεται μετα το τελος της εκπαιδευσης αν θα μπορουσα να μεταταχθω στη μυτιληνη οπου και ειμαι φοιτητης. Παιζει ρολο οτι ειναι παραμεθοριος και οτι δε θα εχει μεγαλη ζητηση;
Παιζει σημαντικο ρολο η μονιμη κατοικια σου. Αν εισαι απο Βορρα θα χρειαστεις πολυ καλο βυσμα (ισως και να ειναι πρακτικα αδυνατο, δεν ξερω). Εγω απο Κοζανη το παλεψα αρκετα για να παω Ροδο και δεν τα καταφερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες