Χρυσή Αυγή
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 51
Χρυσή Αυγή
Παιδιά απ'οτι μου'χουν πει κάτι αστυνομικοί που γνωρίζουν, μέσα στην χρυσή αυγή υπάρχουν απο αγνοί εθνικιστές, που απλώς αγαπούν την Ελλάδα και θα'καναν τα πάντα γι'αυτήν, μέχρι φασιστές που ψάχνουν αφορμή για να δείρουν μετανάστες και που συνεχώς φωνάζουν συνθήματα κατά αυτόν.
Χρυσή Αυγή
Προσωπικά μόνο ένα άτομο από την Χρυσή Αυγή έχω γνωρίσει στη ζωή και αυτόν από σπόντα (βρέθηκε στην παρέα που πίναμε καφέ, εγώ δεν τον γνώριζα).
Ήταν εντελώς ανίδεος και μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση.
Για να μην πω ότι εκεί που έλεγε να πάρουμε Κωνσταντινούπολη και άλλα μου πέταξε ότι είναι και αντιμιλιταριστής.
Σύγχυση χωροχρόνου είχε πάθει μάλλον.
Ήταν εντελώς ανίδεος και μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση.
Για να μην πω ότι εκεί που έλεγε να πάρουμε Κωνσταντινούπολη και άλλα μου πέταξε ότι είναι και αντιμιλιταριστής.
Σύγχυση χωροχρόνου είχε πάθει μάλλον.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Χρυσή Αυγή
Νομίζω πως η προπαγάνδα της αριστεράς έχει πιάσει τόπο. Δεν είναι όπως τα λέει ο φίλος ποιό πάνω, ότι όποιον μετανάστη βλέπουν τον χτυπάνε.
Τουλάχιστον αυτοί δεν καίνε ελληνικές σημαίες.
Αν εννοεις οτι οι μεταναστες δεν καινε ελληνικες σημαιες κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου γιατι το εχουν κανει κατα καιρους κ μαλιστα αρκετες φορες. Και αυτα δεν τα λεω επειδη εχω επηρεαστει απο καποια προπαγανδα.
Τουλάχιστον αυτοί δεν καίνε ελληνικές σημαίες.
Αν εννοεις οτι οι μεταναστες δεν καινε ελληνικες σημαιες κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου γιατι το εχουν κανει κατα καιρους κ μαλιστα αρκετες φορες. Και αυτα δεν τα λεω επειδη εχω επηρεαστει απο καποια προπαγανδα.
Χρυσή Αυγή
Οι Χρυσαυγίτες μπορεί να μην καίνε Ελληνικές σημαίες, αλλά, όπως και οι "Αριστεροί", καίνε αντίστοιχες άλλων κρατών.
-
Χρυσή Αυγή
ακριβως...nassos έγραψε:οι χρυσαυγίτες μπορεί να μην καίνε ελληνικές σημαίες, αλλά, όπως και οι "αριστεροί", καίνε αντίστοιχες άλλων κρατών.
-
Χρυσή Αυγή
Εγω πιστεύω οτι δεν είναι κακο να αγαπας το Έθνος σου δηλαδή την πατρίδα σου... Οποτε δεν ειναι και κακο να είσαι εθνικιστης. Φιλε μου συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι κακο να αγαπας το εθνος σου αλλα ο εθνικισμος δεν ειναι ακριβως αυτο. Εθνικισμος ειναι να πιστευεις οτι μονο η Ελλαδα ειναι και κανενας αλλος. Αρα δεν ειναι το ιδιο.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Χρυσή Αυγή
Εγω σε καποια θεματα συμφωνω μαζι τους και σε καποια οχι. Για παραδειγμα ειμαι κατα των ρατσιστικων επιθεσεων σε μαυρους και μεταναστες που απλα δουλευουν στην Ελλάδα χωρις να πειραζουν κανεναν. Συμφωνω ομως με ορισμενες πορειες που κανει η χριση αυγη οπως για παραδειγμα μια πορεια που κανει καθε χρονο για τα ιμια αλλα και με καποιες ιδεες της. Πιστευω οτι οπως υπαρχουν κακοι αλλα και καλοι Σε ολες τις ''ομαδες'' ετσι και στην χρυση αυγη υπαρχουν και οι μεν αλλα και οι δε. Παντως καλυτερα χρυσαυγιτης παρα να καιω την σημαια της χωρας μου...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Συμφωνω με τον Ίκαρο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Χρυσή Αυγή
Φιλε μου συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι κακο να αγαπας το εθνος σου αλλα ο εθνικισμος δεν ειναι ακριβως αυτο. Εθνικισμος ειναι να πιστευεις οτι μονο η Ελλαδα ειναι και κανενας αλλος. Αρα δεν ειναι το ιδιο.
Ακριβώς αυτο εννοούσα και εγω...

Οτι οταν είσαι εθνικιστής ΣΩΣΤΟΣ και οχι π... Ρια αγάπας μονο την πατρίδα σου και ΟΧΙ να αγάπας τους άσπρους ολων των χωρων και τους μαύρους να τους σπας στο ξύλο...
Αυτό δεν ειναι εθνικισμος...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Προσωπικά δεν έχω τίποτα ούτε με μαύρους ούτε με κίτρινους. Προβλημα έχω μ'αυτούς που έρχονται εδώ και νομίζουν οτι είναι κυρίαρχοι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Snakesh*t έγραψε:Προσωπικά δεν έχω τίποτα ούτε με μαύρους ούτε με κίτρινους. Προβλημα έχω μ'αυτούς που έρχονται εδώ και νομίζουν οτι είναι κυρίαρχοι.
Ακριβώώώώώς...
Χωρις παιρεταίρω λόγια ξέρουμε ποιοι το παίζουν κυρίαρχοι στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας τωρα...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
αν ήξερες τι γίνεται στο σχολείο μου...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Snakesh*t έγραψε:αν ήξερες τι γίνεται στο σχολείο μου...
Αν ήξερες τι γίνεται στο νησί μου που στην κυριολεξία ειμαστε μισοί-μισοί...

Αστο...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Ποιο νησί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες