Άθεοι στο στρατό
- JohnKramer
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Άθεοι στο στρατό
Φαντάζομαι όχι αν το πεις.Και εγώ στην ίδια ομάδα φίλε...
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Άθεοι στο στρατό
Ναι, το βρήκα. Το δηλώνεις από την αρχή, αλλά έχει και συνέπειες. Είδα μία ορκομοσία που ήταν μόνος του ένας και ορκιζόταν στο τέλος, επειδή ήταν ο μόνος που προφανώς Δήλωσε "άθεος".
Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημά μου έιναι ότι δεν είμαι άθεος αλλά άθρησκος και αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις ακούν εκεί μέσα. Γενικά σιχαίνομαι τα labels αλλά αν είναι να μου βάλουν, θα προτιμούσα αν με άφναν να αποφασίσω εγώ τί είμαι, μιας και είναι δικό μου το ζήτημα.
Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημά μου έιναι ότι δεν είμαι άθεος αλλά άθρησκος και αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις ακούν εκεί μέσα. Γενικά σιχαίνομαι τα labels αλλά αν είναι να μου βάλουν, θα προτιμούσα αν με άφναν να αποφασίσω εγώ τί είμαι, μιας και είναι δικό μου το ζήτημα.
Άθεοι στο στρατό
Πάντα στο τέλος ορκίζονται όσοι θέλουν να δώσουν όρκο στο Σύνταγμα του Κράτους.
Άθεοι στο στρατό
Κανένας άθεος και γιοτας στο στρατό. Αυτή είναι η γνώμη μου
Άθεοι στο στρατό
Ναι γιατι αν ο αλλος ειναι αθεος απαραιτητα καθισταται και ανικανος υπηρεσιας στο στρατο...
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Άθεοι στο στρατό
Ναι, ίσως να το λέει επειδή θα παιρνάς δύσκολα και θα ακούς διάφορα από τους άλλους φαντάρους.
Αλλά τί να κάνω; Άμα δεν το δηλώσω, θα με κυνηγάει στο μέλλον για πάντα το γεγονός ότι υποκρινόμουν και δεν είχα το θάρρος να υπερασπίσω τα δικαιώματά μου.
Φυσικά αυτό θα έχει το τίμημά του, αλλά θα έχω να λέεω ότι είχα τα α@#$δια και υπηρέτησα με ειλικρίνια απέναντι στον εαυτό μου προπαντώς.
Και από την άλλη, θέλω πολύ να πάω! Πιστεύω ότι θα είναι μία από τις πιο μεγάλες εμπειρίες που θα θυμάμαι στο μέλλον, αν όχι αρκετά ωραίες και δεν αξίζει να τη χάσω.
Αλλά τί να κάνω; Άμα δεν το δηλώσω, θα με κυνηγάει στο μέλλον για πάντα το γεγονός ότι υποκρινόμουν και δεν είχα το θάρρος να υπερασπίσω τα δικαιώματά μου.
Φυσικά αυτό θα έχει το τίμημά του, αλλά θα έχω να λέεω ότι είχα τα α@#$δια και υπηρέτησα με ειλικρίνια απέναντι στον εαυτό μου προπαντώς.
Και από την άλλη, θέλω πολύ να πάω! Πιστεύω ότι θα είναι μία από τις πιο μεγάλες εμπειρίες που θα θυμάμαι στο μέλλον, αν όχι αρκετά ωραίες και δεν αξίζει να τη χάσω.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Άθεοι στο στρατό
Konstantinos_ έγραψε:Ναι, ίσως να το λέει επειδή θα παιρνάς δύσκολα και θα ακούς διάφορα από τους άλλους φαντάρους.
Καταρχάς δεν υπάρχουν φαντάροι στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά στρατιώτες. Το αν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία ή όχι είναι δικαίωμά σου, δεν πρόκειται να σου πει κανείς τίποτα, βέβαια μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις από αγήματα σε θρησκευτικές τελετές, αν δεν υπάρχει κόσμος ή αν έχεις καλή κορμοστασιά θα πας και ας μην πιστεύεις.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Άθεοι στο στρατό
OK. Αλλά ποιός μίλησε για Ένοπλες Ελληνικές Δυνάμεις; Η πρώτη πρότασή σου ήταν λίιγο off-topic.
Άθεοι στο στρατό
Οι "φανταροι", η στρατιωτες, ανοικουν στο στρατο ξηρας, μια εκ των 3 ενοπλων δυναμεων της χωρας. Στρατο ξηρας-πολεμικο ναυτικο-πολεμικη αεροπορια.
Άθεοι στο στρατό
Παίδες, μπορείτε να μην ξεφεύγετε από το θέμα;
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Άθεοι στο στρατό
Ναι, το γνωρίζω.
Ήταν όντως εκτός θέματος αυτό.
Ήταν όντως εκτός θέματος αυτό.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες