Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος
Φυσικά και όχι. Θα έπρεπε να ήσουν τουλάχιστον 100-110 κιλά για να θεωρηθείς υπέρβαρος
- armageddon66
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα συνάδελφοι. Με 1.75 ύψος και 140 κιλά μπορεί κάποιος να βγει Ι5; Εκτός από αυτό πάσχω επίσης από υπερθυροειδή.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
- armageddon66
- Στρατιώτης
Καλησπέρα. Δεν βγάζω άκρη δυστυχώς και αυτό έκανα την ερώτηση.
Για τη παχυσαρκία είναι από #14 μέχρι το #17 στο ΦΕΚ (σελίδα 18)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
armageddon66 έγραψε:Καλησπέρα συνάδελφοι. Με 1.75 ύψος και 140 κιλά μπορεί κάποιος να βγει Ι5; Εκτός από αυτό πάσχω επίσης από υπερθυροειδή.
Ευχαριστώ!
Όπως δείχνει στο ΦΕΚ:

όλα υπολογίζονται με βαση τον δείκτη μάζας σώματος. Εσύ είσαι 140 kg/ (1,75 m) ^2 = 46 kg/m^2, άρα είσαι στην 17 κατηγορία και σίγουρα παίρνεις διετή αναβολή, και μετά Ι5 ή Ι4.
Για υπερθυροειδή έχει πολλά στο ΦΕΚ, αλλά απ' ότι είδα έχει μια περίπτωση για Ι2 και άλλη για Ι4 + διετή αναβολή (όταν υπάρχει και θυρεοειδική οφθαλμοπάθεια).
Καλησπέρα παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω τι πράξεις θέλει για να δω τι ακριβός ι βγαίνω, είμαι 1,96 και έχω περίπου 168 κιλά, προβλήματα υγείας κανένα, ούτε προβλημα βαδίσματος, εργάζομαι κανονικά σε οικοδομή και αντέχω σε κανονικές συνθήκες, σε τι Ι θα με βάλουν; Υπαρχή περίπτωση να μην με αφήσουν να κάνω την θητεία μου; Παρακαλώ απαντήστε μου γιατι παρουσιάζομαι την δεύτερα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καταρχήν πολλαπλασιάζεις το ύψος σου με τον εαυτό του:1,96 * 1,96 = 3,84
Αυτό που βρίσκεις το διαιρείς απ' τα κιλά σου:168 / 3,84 = 43,75
Αυτός ο αριθμός που βρίσκεις είναι αυτό που καθορίζει το Ι σου. Εσύ είσαι πάνω από το 40, που με 40 απ' ότι γράφουν στο ΦΕΚ δεν λαμβάνουν υπόψη αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι στο βάδισμα. Επίσης παίρνεις διετή αναβολή και μετά βγαίνεις Ι4 η Ι5. Αυτά σύμφωνα με τον νόμο.
Αυτό που βρίσκεις το διαιρείς απ' τα κιλά σου:168 / 3,84 = 43,75
Αυτός ο αριθμός που βρίσκεις είναι αυτό που καθορίζει το Ι σου. Εσύ είσαι πάνω από το 40, που με 40 απ' ότι γράφουν στο ΦΕΚ δεν λαμβάνουν υπόψη αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι στο βάδισμα. Επίσης παίρνεις διετή αναβολή και μετά βγαίνεις Ι4 η Ι5. Αυτά σύμφωνα με τον νόμο.
Δηλαδή ειπαρχη περίπτωση επιδι είμαι 3,75 πανό από το όριό να με βγάλουν 2 χρονιά αναβολή Και να με διώξουν δεύτερα που θα παρουσιαστώ?
Γεια σας... εχω διαβασει πως για να γινεις οδηγος στον στρατο απαιτει σωματικη ικανοτητα Ι1 ισχυει; με ενδιαφερει παω για οδηγος μιας και εχω και επαγγελματικο γ'... ειμαι 1.73 υψος και 105 κιλα υπαρχει πιθανοτητα να παρω Ι1; ευχαριστω πολυ...
Έχεις Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) με βάση το παραπάνω γράφημα
105/ (1.73x1.73) =35.1, δηλαδή Ι3.
105/ (1.73x1.73) =35.1, δηλαδή Ι3.
Δηλαδη δεν εχω καμια πιθανοτητα για οδηγος ε; Ποσο πρεπει να ειναι ο δμς;
Είμαι 1,83 και 64 κιλά, δηλαδή στο όριο του 19. Κατά πόσο ακριβής είναι οι μετρήσεις και κατά πόσο τηρούνε τους ΔΜΣ; Το μικρό βάρος δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, απλά δεν βάζω κιλά καθόλου εύκολα. Υπάρχει περίπτωση να βγώ ι2 και πάνω ή να πάρω αναβολή;
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω σε τι Ι πιστευω θα με παρουν... Ειμαι 1.95 και 130 κιλα και εχω και 1.5 μυωπια στο καθε ματι... Ι.2-1.3; Υπαρχει περιπτωση να με βγαλουν αοπλο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες