Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τίποτα, καλή τύχη.
Λεωνίδας

Δημοσίευση από Λεωνίδας »

Καλημέρα αν είσαι στο 2 - 3 κιλά πάνω από το όριο του να βγείς Ι4 ή να σου δώσουν αναβολή υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν ως Ι4;
Provlimatismenos

Δημοσίευση από Provlimatismenos »

Παιδιά είμαι 1.81 και λίγο κάτω από 120 κιλά ... Τι Ι βγαίνω;

Συγγνώμη που σας βάζω να μου απαντήσετε αλλά λόγω άγχους όσες φορές κι αν το διάβασα δεν έβγαλα άκρη. Έχω αγχωθεί πολύ με όσα δίαβασα. Λέτε να με βγάλουν Ι5;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η παχυσαρκία είναι μεταξύ Ι2 και Ι3.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Provlimatismenos έγραψε:Παιδιά είμαι 1.81 και λίγο κάτω από 120 κιλά ... Τι Ι βγαίνω;

Συγγνώμη που σας βάζω να μου απαντήσετε αλλά λόγω άγχους όσες φορές κι αν το διάβασα δεν έβγαλα άκρη. Έχω αγχωθεί πολύ με όσα δίαβασα. Λέτε να με βγάλουν Ι5;

jimaras έγραψε:Σύμφωνα με το Φ. Ε. Κ. Αν έχεις πανω απο 2/10 - 3/10 του ιδανικου σωματικού βάρους βγαίνεις Ι2 και αν έχεις 3/10 - 5/10 επιπλέον βγαίνεις Ι3. Άρα στην περίπτωση του φίλου μας, και αν το πάρεις κατα γράμμα, Με 1.78, και με ιδανικό βάρος σύμφωνα με όλα τα πρότυπα εώς και +2cm απο το ύψος (δλδ 1:78+2=80 κιλά το ιδανικό) έχουμε.80/100*3 = 24κιλά Άρα με 104 κιλά βγαίνει I2
Με 106 κιλά = Ι3

Συγνώμη για τη μακροσκελή ανάλυση, αλλα είδα τον greek army να αναφέρει I4 ποιό πάνω, κάτι το οποίο είναι λάθος (Ι4 βγαίνεις με 5/10 - 7/10 απο το κανονικο. Δλδ θα έπρεπε να είναι 120+ κιλά)

http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenshot005vy.jpg/

Φιλικά Εικόνα

Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Αν είσαι πάνω από το 7/10 που είναι το όριο του Ι4 αλλά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στην βάδιση κτλ υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν ως Ι4 ή σου δίνουν αναβολή πρώτα;
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Stryg »

Δε χρειάζεται να υπάρχει πρόβλημα στη βάδιση, αρκεί και μόνο η αναλογία βάρους ύψους για να βγεις το αντίστοιχο Ι. Αν είσαι ελάχιστα πάνω από το όριο, ίσως σε αφήσουν.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα. Επειδή τελείωνει η διετή αναβολή που είχα πάρει λόγω κιλών και δεν έχω αδυνατήσει τόσο όσο είναι το όριο για να με πάρουνε ως Ι4. Είμαι 1,61 όταν πήρα αναβολή ήμουνα 128 κιλά και τώρα είμαι στα 112. Ξέρει κανένας αν μου ξαναδώσουνε αναβολή ή θα με βγάλουνε ως Ι5;
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Καλησπέρα, είμαι 1,90 και 125 κιλά. Αποτι υπολόγισα θα βγω Ι4. Θα έχω κάποια διαφορά με τους υπόλοιπους;
George

Δημοσίευση από George »

Καλησπέρα παιδιά... Ήθελα να ρωτήσω, στο κέντρο όταν παρουσιάζεσαι, σε ρωτάνε για τα κιλά και για το ύψος ώστε να βγάλουν την αναλογία ή σε μετράνε και σε ζυγίζουν (με μέτρα, ζυγαριές κτλ) ;

Θέλω να πω, μπορείς να τους πεις 5-6 κιλά λιγότερα ας πούμε και 2-3 πόντους περισσότερους ώστε να αποφύγεις κάποιο μεγαλύτερο Ι οριακά;

George

Δημοσίευση από George »

Παίδες, είμαι ο ίδιος που ρώτησα πριν για το αν σε μετράνε ή όχι.

Έμαθα ότι βγήκε νέο προεδρικό διάταγμα για το θέμα στο ΦΕΚ Α' 17/2014.

Το θέμα του βάρους πάει τώρα με βάση το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ).

Δείτε εδώ:http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd%2011_2014.htm

και εδώ:http://www.iatronet.gr/members/bmi/

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ωραίος Εικόνα
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Stryg »

Σωστή αλλαγή. Ο δείκτης μάζας σώματος είναι αποδεκτός παγκοσμίως.
George

Δημοσίευση από George »

Παίδες, ξέρει κανείς τελικά, αν στο κέντρο όταν παρουσιάζεσαι, σε ρωτάνε για τα κιλά και για το ύψος ώστε να βγάλουν την αναλογία ή σε μετράνε και σε ζυγίζουν (με μέτρα, ζυγαριές κτλ) ;Θέλω να πω, μπορείς να τους πεις 5-6 κιλά λιγότερα ας πούμε και 2-3 πόντους περισσότερους ώστε να αποφύγεις κάποιο μεγαλύτερο Ι οριακά;

Ευχαριστώ!

unstoppablegr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από unstoppablegr »

Διαβασα οτι λογω βαρους μπορει καποιος να βγει Αοπλο. Ειχα δει οτι υπολογιζετε πλεον με τον Δεικτη μαζας σωματος. Θα ακουστει λιγο χαζο το ξερω απλα δεν εχω βρει μια ξεκαθαρη απαντηση. Ειμαι περιπου 1,73 - 1,75 σε υψος και γυρω στα 86 - 87 κιλα. Θεωρουνται πολλα ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης