5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
Από οικονομικη αποψη, πως είναι τα πραγματα; Μπαινω Ιανουαριο και θελω ΜΑΚ. Αξιζει?
-
- Στρατηγός
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
Τι εννοείς; Δεν έχει σχέση αν υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις, αυτό έχει να κάνει με εσένα, αν είσαι σπάταλος ή όχι.
Πόσα χρήματα χαλάμε στο στρατό;
Πόσα χρήματα χαλάμε στο στρατό;
-
- Στρατιώτης
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
Ενοω αν είναι δυσκολο το να εισαι σε νησι. Ευχαριστω για το λινκ
-
- Στρατιώτης
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
Είναι κανεις σας τωρα εκει; Η καποιος που να αποληθηκε το πολύ 2 χρονια πριν να μας πληροφορησει σχετικα με το πως είναι τα πραγματα τωρα εκει.
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Τι εννοείς όταν λες εμπλοκή ;
Εννοεί ότι λόγω έλλειψης ατόμων και λόγω σχεδίου ασφαλείας μονάδος που καθορίζεται με απόφαση φυσικά του εκάστοτε Διοικητή ότι μπορεί οι υπηρεσίες να σας πηγαίνουν τραίνο και να μην βγαίνετε συχνά εξοδούχοι.
Το πολύ πολύ να βγαίνετε με κανένα υπηρεσιακό αλλά μέχρι εκεί.
Φυσικά αυτό εξαρτάται από τα άτομα που έχει η μονάδα και το αν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες με αυτά.
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
Για τελειώνω Την σχολή και έχω δηλώσει καταδρομέας ΣΞ και λεω να πάω ι μακ γιατί άκουσα πως είναι ανώτερη από τις άλλες εκτός της Ζ μακ
μπορείτε Να μου περιγράψετε της ασκήσεις πχ (ελικόπτερα, βάρκες) την καθημερινότητα την δυσκολία και το τη χρειάζεστε για να γίνω υποδεκανέας; Και τέλος βοηθάει καθόλου το δίπλωμα ναυαγοσώστη που έχω ευχαριστώ προκαταβολικά
μπορείτε Να μου περιγράψετε της ασκήσεις πχ (ελικόπτερα, βάρκες) την καθημερινότητα την δυσκολία και το τη χρειάζεστε για να γίνω υποδεκανέας; Και τέλος βοηθάει καθόλου το δίπλωμα ναυαγοσώστη που έχω ευχαριστώ προκαταβολικά
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
Αμφίβιοι Καταδρομείς : Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Όσον αφορά το δίπλωμα του ναυαγοσώστη δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα σε ωφελήσει κάπου κατά την θητεία σου.
Όσον αφορά το δίπλωμα του ναυαγοσώστη δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα σε ωφελήσει κάπου κατά την θητεία σου.
5ο ΕΤΕΘ (Ι' ΜΑΚ) - Κως
269 περασμένα μεγαλεία... Ήμουν 1ο λόχο και μετά διοικήσεως...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες